Априлче 2025г./тема 7/

• 35 175
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Кактусче, на теб и хавлия за бебока ли ти искат? Аз бих взела и двете, защото нямам никаква идея какво ми трябва.  Щом всичко е наред ще те изчака бебока. А и Вие сте къде къде по-напред с размерите.

Просто при мен не знам какво се случи с тази плацента, уж всичко наред, първа степен и накрая …. девойката е на диета. С половинката се шегуваме, че се подготвя за лятото. Аз изпрах дрешките, които ми се сториха по-малки и предстои гладене. Половинката взе нова ютия, че нали Ви казах с моят бейби брейн, че така почистих старата 😀 Не знам кога половинката ще ми забрани да ползвам уредите в нас. Още при първото ползване на чисто новата миялна я бях счупила. Но, кой да чете упътвания, нали всичко знам …

За всеки случай изпрах и космонавтчето, ако ни е нужно за изписването.

Омнибиотик панда и аз пия, когато не забравя обаче. Последните дни стомаха все повече ме боли и с храненето ми е сложно.

Аз още не съм взела списък за болницата, но този, който в публикуван в сайта им не пише да искат нищо за бебока. То и за мен не пише да искат много неща, но въпреки това ще нося. Добре, че бях оправила багажа за болницата, че онзи ден половинката взе директно неща от него и ми ги донесе, иначе щеше да се лута още повече. Сега ще го дооправя, че да няма пак паника. Само пустата помпа ме замотава, но накрая ще му пратя някаква да взима и стерилизира.

Вчера взехме един термометър за баня с формата на крокодил и половинката му се радва, като малко дете 😀Ако имахме вана сигурно щеше да се къпе с него.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 12:36 от Пълнолуние

# 436
О сега ме подсетихте, аз съм взела едно шише, един биберон и помпата за кърма за болницата, тези дни ще ги стерилизирам, но в какво да ги прибера в багажа за да останат чисти за бебето… търсих стерилни пликове не открих, та сега това умувам

# 437
Луничке, бейби брейна е голяма работа - аз заключих мъжа ми у дома, взех му ключовете и така повече от 2 часа, естествено телефон не съм чула навън.
Днес бях на тонове, викат ме през ден заради късната прееклампсия. Кръвното определено се нормализира. Ще отида на един очен за всеки случай утре, да каже как ги вижда нещата, макар че май нямам шансове за естествено вече.

# 438
Луничке и хавлия ми искат един брой, но ще взема и пелена за всеки случай 🤗

# 439
Взимай за всеки случай, то какво ли няма да пренесем в тази болница. Татковците ще изнасят и пренасят. Хората ще кажат, че отиваме на почивка … или се изнасяме.

Това гладене не е за мен, момичета. Заболя ме всичко. Бархетните кърпи от Вис Виталис не ми допаднаха. Нямам сравнение с други, ама са ужасно тънки и излязоха от сушилнята на топка. След не знам колко време гладене, майка ми ми звънна да ми каже, че се гладели леко влажни. Ами късно. Ако някой е попаднал на читави бархетни кърпи казвайте.

Molishein Пликовете от ИКЕА от този тип, които се запечатват горе няма ли да станат. Иначе знам, че има пликове за стерилизация на шишета в микровълнова, но не знам дали биха били подходящи.

https://www.hippoland.net/tommee-tippee-torbichki-za-sterilizats … yane-5-br-tt-0187

# 440
Аз взех муселинови кърпи от HM и пелени от gush.bg.
Изпрах ги, освен че малко си промениха формата, не са се свили. Не съм го гладила, защото изрично пишеше да не се.

# 441
Доста пренасяне пада от татковците, особено ако си секцио и сте повече дни Grinning моя вече малко се поизнерви, защото все се сещам за нещо допълнително и цял ден звъня да го пращам по задачи.
Днес го пращах да търси дрехи 50 номер (тя се роди 49 см), защото всички 56 са й огромни. Обиколил целия мол и накрая пак взел от Айко.
Муселинови пелени взех от Айко, но са доста тънки. Аз нося една, но я ползвам за завиване (освен одеалото, което е тук) защото е студено в отделението. Уж работи парно, но е слабо явно. Слагам по 2 чорапа на бебчето, защото крачетата са студени.
Кактус, ще ти стигне и хавлия, те доста набързо ги мият и сушат.

# 442
Взимай за всеки случай, то какво ли няма да пренесем в тази болница. Татковците ще изнасят и пренасят. Хората ще кажат, че отиваме на почивка … или се изнасяме.

Това гладене не е за мен, момичета. Заболя ме всичко. Бархетните кърпи от Вис Виталис не ми допаднаха. Нямам сравнение с други, ама са ужасно тънки и излязоха от сушилнята на топка. След не знам колко време гладене, майка ми ми звънна да ми каже, че се гладели леко влажни. Ами късно. Ако някой е попаднал на читави бархетни кърпи казвайте.

Molishein Пликовете от ИКЕА от този тип, които се запечатват горе няма ли да станат. Иначе знам, че има пликове за стерилизация на шишета в микровълнова, но не знам дали биха били подходящи.

https://www.hippoland.net/tommee-tippee-torbichki-za-sterilizats … yane-5-br-tt-0187

Чудесна идея, благодаря ти
Днес ще взема , точно такива търсех 😊

А и по по задна тема , днес бях до лабораторията да пусна кръв и урина и преди мен имаше двама мъже и една жена, уви всички единодушно ме пуснаха преди тях, явно все още аз попадам на добри хора….

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 09:16 от Molishein

# 443
Момичета, вашите мъничета по-активни ли са по време на запис на тонове. Моята принцеса много рита, когато сме на тонове сякаш усеща?

# 444
Момичета от София, намерихте ли педиатър за бебето?
Ако да, можете ли да ударите едно рамо с някакви имена, защото при нас стана много сложно записването Sad

Също така, ако на някой му е важно, това е доста намалено в момента. Ние ще поръчаме

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B084PMMS2H/ref=ox_sc_act_titl … WKAKR8XB7XF&psc=1

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 11:08 от Joss Stone

# 445
Joss Stone ние я приключихме тази сложна задача (педиатър)  началото на месеца.
Имам уговорка с д-р Деница Даскалова. Много мила жена изглежда и намерих добри отзиви за нея. Преглежда болните деца в определени дни и здравите в други дни, което много ми хареса.
Работи и със супердок, а кабинета и е срещу бариерата на Майчин дом.
Минуса е че не прави домашни посещения, но аз съм се разбрала с една акушерка, която е и сертифициран консултант по къремене (за посещение първите 2 седмици след изписването), а после ще си ходим при докторката.
 Държи много на имунизациите и  редовните прегледни в началото (до годинката всеки месец, а първия месец всяка седмица) - нас ни записа с 300 зора, възможно е и да откаже.

# 446
Joss Stone При нас личната лекарка ни уреди, защото иначе много трудно се намира някой, който да Ви вземе. Нашата е във 22ра, но каза че не взима нови пациенти и ни взе само защото ЛЛ и е приятелка. Ако искаш питайте ЛЛ да Ви насочи към някой доверен. Иначе аз въобще не съм я проучвала нашата лекарка. Ако не сме ок ще видим какво да правим.

Като знам, че наближава датата на секциото направо започвам да треперя. Зари Теб кога те приемаха?

От вчера стомаха ми е много зле, едвам седя правя заради гаденето. През нощта получих страшна крамп и сега ме боли още крака. Прекрасна картинка както се казва.

Цвете Няколко човека писахме, че малките бебешоци не харесват меренето на тонове. И моята буйства, особено в началото. После се успокоява, а понякога заспива.

Иначе за муселинови кърпи взех от ИКЕА и бамбукови от Комсед и са ок. Взех една двойна на Kikaboo, но тя си е като одеало, плътна си е. Но бархетна ме интересуваше. Имаме за сега к не е спешно, ще търся.

Иначе и при нас май ще се наложи да се купят дрехи 50ти размер, но според сайта на HM имат налични по магазина и таткото ще пазарува.

# 447
Момичета излезна ми кръвна захар 5.22 и малко ме притесни, никога досега не съм имала толкова висока, да снощи ядох мелба , но все пак, правила съм натоварване с глюкоза и всичко беше идеално, а сега това … другите резултати са ок

# 448
  • Смолян
Днес в 09:05 и нашето априлче стана мартенче.
Бориса се роди с манекенски мерки от 3070 грама и 49см.
Апгар беше 9/10 и 10/10
С цяло гърло изплака и продължи след това няколко минути.
Сърцето ми вече е пълно.
Сега ще събирам сили, че трето секцио си боли, а утре вече ще е при мен.
Кръвната захар казаха, че е в норма.

# 449
И аз така хапнах една вечер десерт и излезе като твоята стойност. После пак я пуснах к беше наред.

Рали Честита радост ❤ Да Ви е жива и здрава Бориса. На теб бързо възстановяване.

Много ме е страх от болката при секцио, не че нормалното е по-малко болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт