Априлче 2025г./тема 7/

• 30 938
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Честито, Цвете! Бъдете здрави и благословени! 🙏🏻❤

# 586
Честито, Цвети, бъдете здрави и бързо възстановяване.
Много благодаря за успокоението, момичета, че болката се търпи. И се радвам, че бързо ставате на крака.

# 587
Честито, Цвете Simple Smile здраве и късмет на малката принцеса Simple Smile
Такива новини много ме радват Simple Smile

# 588
Честито, Цвете хубаво 🌸
Да ти е живо и здраво малкото хубаво цвете 🥰 а на теб бързо възстановяване, да се гушкате по-бързичко у дома!

Момичета, как се чувствате?
Ние минахме преглед и се оказа, че водите са ми доста под нормата. АГ още като ме видя и реакцията и беше “това бебче ще е малко”, но за щастие за сега на кг и размери се движи  добре, като има изоставане с по една седмица, но отчитам че е нормално.
Водите не я притесниха особено, понеже вече съм 37с, и както каза тя “може да се вадим по всяко време”, но някак си ми се искаше да си изкараме поне до след 38с…

# 589
Цвете, какво наложи спешното секцио?

# 590
Здравейте, момичета във 35+6 г.с съм и преди няколко дни бях за задържане тей като се отчетоха контракции който не усещам... притеснявам се доста според вас кога бебето е доносено и няма опасност от преждевременно раждане. Благодаря предварително ❤

# 591
Ехе, честито Цвете. Даже ме изпревари. Честита да ти е принцесата и се надявам всичко да е наред с вас двете. Бързо възстановяване 🤗

Аз днес бях на преглед и тонове. Тонове и кръвоток са наред. Пак я мериха около 2300гр.

# 592
Здравейте, момичета във 35+6 г.с съм и преди няколко дни бях за задържане тей като се отчетоха контракции който не усещам... притеснявам се доста според вас кога бебето е доносено и няма опасност от преждевременно раждане. Благодаря предварително ❤

Точно този разговор водихме с доктора ми вчера, бебето се води доносено над 2400гр, и след 36г.с, но дали е съзряло е друг въпрос, защото и 3000кг бебе може да се роди не съзряло и 2300гр готово за живот… поне така разбрах аз. Та много зависи от вътреутробното развитие на бебчо.

Цвете честито, живи и здрави да сте…
Защо спешно секцио?
Кога ти беше термина, коя седмица си ?

При мен от вчера се останови , че имам  намалели води и контракции, в понеделник съм на тонове и съответно разговор какво ще правим, малката последно е измерена 3200гр , като за 1 седмица не е качила въобще и това много ме притесни…

# 593
  • Варна
Момичета, днес в 9:20 се роди секцио и нашето момиче - Рая, 2940, 49см.
Не успяхме да изчакаме датата за планираното секцио на 02.04, заради силно намалели околоплодни води, както и започнах да правя хипоглекимия.
Чакам да ми донесат бебчето в реанимация да го видя и да ми дадат информация.

Цвети, честито и на теб. Да е жива и здрава и много да ви радва. Бързо възстановяване и прибиране у дома.

# 594
Цвете и Розичка, честито!
Да са здрави, умни и любопитни деца 🍀❤️

# 595
Честита радост, Цвете и Розичка! Бъдете здрави,  бързо възстановяване и прибиране вкъщи!
На останалите в очакване стискам палци на всички за най-добро развитие!
И аз бях вчера на преглед и тонове. За сега нещата са добре и според доктора ще изберем дата за секцио след Великден.

# 596
Честито и на теб Розичка ❤ Честита принцеса, да Ви е жива и много здравичка. Бързо възстановяване на теб.

# 597
Ехаааа, честито на новите мами Цвете и Розичка! 🌻🩷🥀
Края на март все повече се усеща като април…
Здраве за всички и бързо възстановяване!🍀

# 598
Честито, Рози Simple Smile жива и здрава да е малката принцеса, много щастие и радост в живота Simple Smile
Според мен след 36 гс всичко с бебето ще е наред, може единствено да го позадържат да натрупа килца, че вкъщи трудно се получават нещата Simple Smile
И аз съм в тръпнене всеки ден, доста контракции, но докторът ми каза, че ще държи да я извади малката 38 гс, защото не е много големичка. Водите ми са в норма, а бяха на горна граница и пак започна тормозът с ниското кръвно - днес пих кафе, кола, айряни и пак е 85/54, но апаратът дава грешка, като е толкова ниско Sad. Направо не знам как ще изкарам още 2 седмици, но някак ще трябва да  устискам....

# 599
Момичета, спешно, защото бях на тонове и доплер. Записът на тоновете беше добър, доцентът не хареса стойностите на доплера и реши да не чакаме Понеделник. Иначе бях 37 и 1 ден, 18 Април ми беше термина. Но вече се успокоих, в крайна сметка тя напълно доносена, изживях голям стрес, заради теглото й, но мисля, че изигра роля и това че е седалище и не са успели.да я измерят. 
Благодаря на всички !

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 18:51 от Cvetehubavo1

Общи условия

Активация на акаунт