Априлче 2025г./тема 7/

• 30 567
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
И аз меря с термометър, който показва външна, вътршна температура и влажност. Отделно имаме на филипс пречиствател + овлажнител(и той показва нивата на влажност),  НО бременната ми глава  без да иска изхръли една част без която овлажнитела не може да работи и така и не намерихме резервна.😃
Наложи се да си купим отделен овлажнител и заложихме на Levoit- мислех на филипс пак, но ме дразнят тези 3627282 филтъра.
Доволни сме- единствено трябва всеки ден да се измива и да се сменя водата, за да не се размножават бактерии- плюса е, че си нагласяш влажността и когато я достигне спира да работи и си поддържa. Отнема време да достигне нивото на влажност което си му задал, но успее ли си я поддържа и много лесно и удобно се свързва с телефона и от там си управляваш всичко.

# 691
Момичета днес минах тонове, всичко е ок засега, другата седмица отново на тонове ме викат. И после секцио ще предстои. Менструалните болки били подготвителни контракции, така ми обясни АГ.
Засега ме чакат кръвни изследвания, ЕКГ. Микробиологията излезе чиста. Даже пише, че нямам възпалителен процес, което ме навява на мисълта, че полипа може да е изчезнал.

# 692
Моя хемоглобин след операцията беше 89 и ми даваха желязо в болницата. Не съм пускала след това да видя колко е. По време на бременността беше около 105-110, а и от преди това винаги съм била на долната граница 120, че и на моменти под това.

Честито на новите бебчета. Да са здрави и бързо възстановяване и изписване.
Sande, на мен още са ми отекли краката. Днес ни изписват, дори не мога да си обуя обувките и ще си тръгна по чехли.
Аз доколкото четох отичали от повече загуба на кръв. Сега си погледнах епикризата. В деня на приема хемоглобин 119, след секциото - 103, в деня на приема тромбоцити 253, след секциото 173.
Не знам дали са точно тези показателите които имат значение, но по другите кръвни няма съществена разлика.

# 693
Честито на всички! 😁 Прекрасни мами, бъдете здрави и вие и дечицата ви! 🙏🏻Не забравяйте, че домакинска работа винаги ще има, а бебчето е новородено веднъж ❤Пазете си силите, че това не е спринт, а маратона на живота ви😎
(Още не мога да се похваля аз с нищо, скачам на топката и ям ананаси 😂)

# 694
Прияде ми се ананас 😀 Напоследък умирам за плодове. Сега манията ми беше ягоди и боровинки, че не смеех ананас да ям. Онзи ден се бях сетила и за диня 😀

Да, Гери днес ме прибраха във ВРБ и утре започва купона. Благодаря за стиснатите палчета, момичета.

Трябва да измислят “ергенски” партита преди раждане, че после партито ще е друго 😀  Малката и днес спа докато бях на тонове и ме караха да заставам на някакви странни пози, за да се събуди.

Мила, браво на юнака доста е наддал.

# 695
Ах, колко хубав бебевалеж има 🥰 Честито на всички мами! Да сте живи и здрави всички ❤️

Мануна, може ли да споделиш какво кръвно поддържаш?
От няколко дни и аз поддържам кръвно до 130, та и мен ме гласят за секцио
Ваня,  честит Калоян! Ти си героиня! Да расте здрав и щастлив Heart
Момичета, заради кръвното имам дата за планово секцио вече. Води и всичко останало е наред. Ще имам малко време да попазарувам зимни дрехи, не виждам никакъв лъч светлина в прогнозата за времето идните дни и седмици.

# 696
Ягода, с 6 хапчета дневно поддържам 110/120 на 80.

# 697
А преди това правила ли си някакви кризи над 140/90, че са ти изписали хапчета?
Аз по принцип съм с ниско кръвно, но от 3 дни стигам до 130/80, не се задържа, но ми става страшно зле, понеже за мен е необичайно кръвно. Още не са ми предписали хапчета, ама то и няма за кога. Направо си ми казаха, че щом съм започнала да вдигам, най-добре-секцио.

Ягода, с 6 хапчета дневно поддържам 110/120 на 80.

# 698
Преди хапчетата започнаха отоци и поддържах 130/90 с часове, като по-ниски дози влияеха слабо и не продължително. Най-добре доктор да каже спрямо и състоянието.

# 699
Момичета на 31.03 в 11:41 се появи дъщеря ни Валерия тежи 3050. Добре сме и двете аз се възстановявам от секциото и тя е добре. Успех на всички, които им предстои и Честито на всички вече мами, да са ни живи и здрави бебоците! 💕

# 700
Честито, Афродита, бъдете здрави и бързо възстановяване ☺️!

# 701
Честита да ти е Афродита ❤.  Дано всичко е наред и с двете Ви и бързо да Ви изпишат. Бързо възстановяване и прекрасни моменти е малката госпожица.

# 702
Честито, Афродита! Здрава и щастлива да е Валерия Blush

Страшно е вълнуващо в темата Heart

# 703
Честита да е Валерия Simple Smile здраве и късмет да има, на теб бързо възстановяване Simple Smile!

# 704
Ехааа, какви хубави новини отново 🤗
Жив и здрав да е Калоян! Да стане голям юнак! 🩵
Афродита, честита дъщеричка!
Нека дечицата ви растат обградени с много любов и късмет по пътя им. 🤗🍀😊
Някой спомена за килограми. Аз свалих и съм направо като изпита, доста съм слаба, само един огромен корем 😅 Сумарно за цялата бременност съм качила 3-4кг. Само бебчо в момента е между 3200 и 3400гр. Даже се притеснявам, че и той малко е наддал последно, защото почти нищо не ям, само вода. Албуминът ми е на долна граница и АГ ми каза да мина на белтъчна диета....яйчени белтъци, извара и т.н. Дано бебчо да е добре, ще се постарая да имам поне по едно нормално хранене на ден. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт