Априлче 2025г./тема 7/

• 32 433
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Joss, честита, здрава и благословена да е Радост! HeartHeartHeart
А на теб - бързо възстановяване и скорошно хапване! Green Heart

Няма ли как мъжът ти да ти носи храна или те държат да се спазва някаква определена диета?

Ще се радвам да разкажеш повече как са преминали раждането и целият престой в Токуда, когато имаш сили и време! Simple Smile)))

# 721
Аз гледах едно клипче, че се слага настрани или главичката се завърта настрани. Доколкото разбрах, се прави, ако тръгне да повръща, да не се задави.
И на мен ми е интересно, така ли е.
На мен мама ми е казвала, че е важно да се слагат настрани (понякога с цялото телце, понякога само главата),но да се редуват страните, за да се оформи добре главичката.

# 722
Joss Stonе, честита да е Радост! Бъдете много здрави и много щастливи щастливи! Бързо възстановяване! 🌷🩷🤗
Вие сте късметлийки, мен ме предупредиха, че на практика вода и храна няма в болницата и трябва да ми носят всеки ден близките....буквално било точно една малка шепичка чорба, без нищо друго и не се яде. Това ни го казаха на деня на отворените врати.
Днес за първи път ми се случи както си седя и да ми текне кръв от носа...добре, че само моята блуза се изцапа, защото тъкмо режех етикети на бебешките дрехи, на които е отбелязано да се изреже. Вие на всички дрешки ли махате етикетите или само на тези, които има отбелязано с пунктирна линия? Ядосвам се, че вече 4ти ден още мирише на дървесина от новия скрин....сега ще го мина с бебешки препарат. Преди това го бях изчистила с антибактериални кърпи. Слагате ли нещо на дъното на скрина или директно подреждате дрешките? Сега съм оставила чекмеджетата отворени...вратата, прозореца също 😅 Дано да няма проблем утре да си подредя дрешките, че да не поемат миризма.
На някоя от вас случвало ли се е да тече кръв от носа? На мен по принцип не ми се случва, помня най-много 3 пъти през живота ми.
ПП от днес започва голямото гладене и подреждането на куфара...все пак от болницата искат и от пиле мляко да си нося 🤣

# 723
На мен по принцип ми тече кръв от носа 1-2 пъти в годината, но сега около бременността ми тече повече.

Кактус, това за окръжна в Бургас ли е за храната? На нас ни казаха, че е малко, постна и т.н. и че могта да ни носят, но все пак не ни наплашиха чак толкова за количеството.
Така или иначе ще разчитам на външна храна де...

# 724
  • Смолян
Много сте изписали. Относно спането на бебчо и на мен в болницата ми казаха задължително на страни, но нашата мома от 2-3 ден си се пъчи и заспива по гръб с  глава на страни. Просто сменяме на къде да е главата.
Честити бебчета на всички мами!

# 725
Joss Честито Бебче ❤ Бързо възстановяване. Успя ли да уредиш самостоятелна стая?

Suzana Потърси поста на Зари. Аз ще мога да помогна с информация, но още е рано. Сега съм в интензивното.

Днес в 9:29 се роди и нашата принцеса Кая. В петък я измериха 2,3кг а се роди 2.7кг и 48 см.

# 726
Луничкеееее, честита Кая! Да е здрава,  щастлива, да има късмет HeartFlowers Four Leaf Clover така се радвам, че е по-голяма от очакваното!

# 727
Чудесни новини, Луничке, чудесно мерки и много хубаво име. Бъдете здрави и бързо възстановяване ❤️!

# 728
zvezdait, да в Окръжна е. Казаха, че да приемем, че храна изобщо няма 😅
Луничкеееее, честита рожба! Да расте здрава, щастлива и обичана! Бързо възстановяване! 🩷🩷🩷

# 729
Всеки ден много ме зарежда темичката ❤️ честито на новите бебчета ❤️
Кактусче, на мен ми течеше кръв от носа в последните месеци, но съвсем по малко. Вечерта преди раждането ми текна обилно, но забравих да питам докторката защо така. Явно си е симптом на бременността 🤣
Относно как да спи бебето, акушерката, лекарите, сестрите, всеки, буквално всеки ми каза да спи бебето по гръб, в никакъв случай настрани. Нямало как да се задави, ако е по гръб, дори да повърне, докато ако е настрани бил по- голям шансът, също ако е настрани може да падне по корем и да си забие нослето в леглото. Говорих с много приятелки в България и на тях са им казвали различно, но на повечето в болницата са им казали настрани да е. Не знам откъде идва това разминаване. Има доста инфо в нета относно безопасното спане на бебетата. По принцип пише по гръб да е, даже и в българските сайтове.
Аз лично редувам по гръб, на едната страна и на другата страната и много рядко по корем (главно, когато е върху моите гърди). Като настрани гледам да е във време през деня, когато и аз съм будна и мога да го наблюдавам.
Предполагам, че вяска ще си намери как е най- удобно за бебчето и как е най- спокойно за мама. Моето бебе не обича да спи по гръб, но през нощта така го слагам.

# 730
Момичета, днес с планово секцио в  8:48, 38+1, в Майчин дом изплака и моето момче - Божидар 😇! 3240 / 50 см. Преди седмица беше измерен 3070, а вчера в деня на приема около 3360. Бебето остава под наблюдение заради моя гестационен диабет и се надявам утре да го качат при мен.
На всички мами - честити бебчета, да са здравички и с голям късмет 😊🤞🍀.
ПП Пълнолуние, почти се сбъдна за 500те грама ☺! Много се радвам  за перфектни мерки на твоята госпожица, тъй като и при мен забави растеж и напълно разбирам как се чувстваше до днес сутринта!

# 731
Честит да ти е Божидар, Ваня. жив и здрав да ти е младежа. С много хубави мерки е, браво. Да, не очаквах да е с такова тегло и като я видях си помислих дали това не е друго бебе 😀 Нищо, че в залата бях само аз. Важно е да са здрави бебоците.

# 732
Ваня, честит да ти е Божидар Blush Здрав и щастлив и скоро да сте заедно Flowers Four Leaf Clover

# 733
Честито бебче, Ваня, бъдете здрави и бързо възстановяване. Почти са познали кг на бебчето.

# 734
Честити нови бебоци! Да са здрави и много да ви радват! На мамите бързо възстановяване и скоро прибиране вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт