Живот на кантар - тема 3

• 35 960
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
На мен Тодор ми е даже смешен като плаче.....някак не ми харесва такова държание от голям зрял мъж.
Но още по - смешен е като започне да говори за съпругата си "любовта на живота ми". Ами кажи съпругата ми или я наречи по име, какви са тези обръщения от сапунени сериали.
Може и аз просто нещо да ми е ампутирана романтиката, ама някак ми е лигаво от голям зрял мъж.

Не,не е в теб проблема и мен ме побърква с това излияние като заговори за съпругата си.Още от първи епизод ме дразни,някак си не отива та голям мъж,лигаво ми е.
Дано червените загубят кантара и някоя от светата троица да си ходи,и трите ми станаха неприятни и много ме е яд,че се измъкнаха миналата седмица.

# 271
  • Пловдив
Виолета, Йорданка и коя е третата от триото? Нещо съм пропуснала.

# 272
Миглена вероятно

# 273
  • Някъде там
Писахте ли вече че Анита се връща днес ?
Дано не е заради договори и не си навреди. Радвам се че отново имат треньор червените.

# 274
А аз не съм много сигурна, че се връща, за да им е треньор.. мисля, че ще я сменят, но е дошла да се сбогува.
Доколкото разбрах от публикацията ѝ в инстаграм е имала операция.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 20:01 от WonderWoman

# 275
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Писахме. Но има голяма вероятност да е отишла да им каже, че не може да продължи да ги тренира, и само да си вземе довиждане и да им пожелае късмет.

А, писали сме заедно с WonderWoman. Освен за операцията, беше написала в публикация, че силно се надява да може да тренира отново след месец.

# 276
  • София
Трио Елит звучи доста надменно и като цяло не ми допада как говорят за другите трима от отбора им. После се чудят защо се радвали на успехите и на сините. Нормално да са си по-близки с тях.

# 277
  • На Изток от Рая
Дано не си сецнат кръста с тази гума, то си има техника на обръщане.

# 278
Това не е нормално, тия игри ли, изтезания ли, и аз не знам как да ги нарека, са безумни.

# 279
  • На морето!
Очаквано червените са много по-добре физически от сините. Много неправилно разпределение и абсурдни игри за предимство.

Явно ще гледаме триото още дълго :/

# 280
  • На Изток от Рая
Марти подскача като младо яре над лентите😀.

# 281
При килограмите, които тежат и игри с тежести, колкото да си натоварят ставите, изглежда ужасно.

# 282
Ванко все повече го харесвам като треньор. Много е прав, че няма как още да вдигнат интензитета на тези едночасови тренировки за пред камерите, но от дълго ходене се сваля повече отколкото от интензивно, но кратко кардио.

Предизвикателството, ако не го гледах на живо, бих превъртяла докато дадат резултата.

# 283
Марти подскача като младо яре над лентите😀.
Ми, той си е младо яре, само, че наднормено. Wink

# 284
  • На морето!
Директно превключвам канала по време на тези протяжни предизвикателства. Аман от предизвикателства и от синхрони и демонстрации на фотографката.

Общи условия

Активация на акаунт