Живот на кантар - тема 3

• 35 959
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • На Изток от Рая
Добре че бяха мъжете от червените да надъхват Поли, а трио Елит ли беше бързата да се докажат и да бъдат първи, иначе имат отборен дух...

# 286
На мен Тодор ми е даже смешен като плаче.....някак не ми харесва такова държание от голям зрял мъж.
Но още по - смешен е като започне да говори за съпругата си "любовта на живота ми". Ами кажи съпругата ми или я наречи по име, какви са тези обръщения от сапунени сериали.
Може и аз просто нещо да ми е ампутирана романтиката, ама някак ми е лигаво от голям зрял мъж.

Не,не е в теб проблема и мен ме побърква с това излияние като заговори за съпругата си.Още от първи епизод ме дразни,някак си не отива та голям мъж,лигаво ми е.
Според мен му е втори брак и затова се лензи🙄.

# 287
Лелее, тази Йорданка много ме дразни. Не виждам никакъв хъс у нея. На отборната задача с гумите се виждаше ясно как стои отстрани и не се включва, после на торбите с пясък все тя помагаше на другите да носят, дадоха я едва в края, че се натовари. Сега пък пусна първа. Струва ми се, че се скатава и пак няма да отслабне.
Редактирам се, не говорех за русата Виолета, а за тази от Плевен ( не съм им запомнила добре имената).,

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 21:30 от Morphea

# 288
Нещо не ми допадат тия силови игри. Напрягам се. А и въпросите са смотани.

# 289
Аз почти съм убеден, че някои не са там за отслабване, а заради светлината на прожекторите Simple Smile

# 290
Лелее, тази Вили много ме дразни. Не виждам никакъв хъс у нея. На отборната задача с гумите се виждаше ясно как стои отстрани и не се включва, после на торбите с пясък все тя помагаше на другите да носят, дадоха я едва в края, че се натовари. Сега пък пусна първа. Струва ми се, че се скатава и пак няма да отслабне.

Според мен пък постъпи умно, че си пази кръста. Ана също. Иначе идеята с куиза е готина, мисля че някой в тази тема беше споменал,  че му се иска да види куиз на здравословна тематика, ама защо с тези тежести. Можеше да е нещо по-щадящо от травми, примерно баланс или пък за грешен отговор крачка назад, за верен крачка напред, нещо от сорта.

# 291
Това Игри на волята ли са или Живот на кантар??? Много тъпо, прекалиха с тези гуми, кофи, лопати!

# 292
Силови са, защото с тези килограми какви други да бъдат? За бързина? Според мен би трябвало да се разхождат в тази красива околност всеки ден, а те казват, че играят на табла и решават кръстословици.

# 293
Май, май, не я харесват Пефтичева.

# 294
Нормално, тя вади прекалено самочувствие пред тях. Била най-силната там, затова не я харесваме, видяхме я как на първата загрявка не можеше да си вдига ръцете общо взето.

# 295
Лелее, тази Вили много ме дразни. Не виждам никакъв хъс у нея. На отборната задача с гумите се виждаше ясно как стои отстрани и не се включва, после на торбите с пясък все тя помагаше на другите да носят, дадоха я едва в края, че се натовари. Сега пък пусна първа. Струва ми се, че се скатава и пак няма да отслабне.

Според мен пък постъпи умно, че си пази кръста. Ана също. Иначе идеята с куиза е готина, мисля че някой в тази тема беше споменал,  че му се иска да види куиз на здравословна тематика, ама защо с тези тежести. Можеше да е нещо по-щадящо от травми, примерно баланс или пък за грешен отговор крачка назад, за верен крачка напред, нещо от сорта.
Аз, тъкмо си търсех поста да го цитирам, но не се сещам къде е.
Но не е много скопосан куиза, а това с тежестите ми е гадничко
Иначе, съжалявам, че ще е в събота, не зная как ще го гледам. Все още се надявам да науча нещо съществено.

# 296
Май, май, не я харесват Пефтичева.
Тя не е за харесване. Двамата с Тодор се борят за първото място по неприятност, логорея и "моля, учителката".

# 297
Голям конкурент била. Милата Joy

# 298
  • Някъде там
Първите дни бяха много положителни всичките, освен Мара. Сега  започнаха да си показват характерите.
Младежите са ми най приятни.

# 299
Конкурент, да, за слава. Не спря да подмята пасивно-агресивно по време на играта. This Barbie needs to go.

Общи условия

Активация на акаунт