Живот на кантар - тема 3

• 35 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
С тия въпроси имах чувството, че ги имат за малоумни, макар, че трябва да призная, имаше и неадекватни отговори.
М'дааа почнаха да си показват рогцата давайки заявка, че ще пораснат до по големи рога. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 301
Силови са, защото с тези килограми какви други да бъдат? За бързина? Според мен би трябвало да се разхождат в тази красива околност всеки ден, а те казват, че играят на табла и решават кръстословици.
Обикалят и навън, но дори за слаб човек е невъзможно да няма почивка, за тях също е нормално да имат време, в което не правят нищо.

Силовите игри са опасни за хора с тези килограми. Резултатите са налице - колена, глезени, кръст, в миналото предаване се видяха кунтузиите. За гумите има техника, която не им беше обяснена и това е натоварване за тренирани хора. Дори треньорката им се кунтузи, толкова "правилни" са задачите...

Прави са тези, които се пазят, особено при жените е много опасно. Като им се свлекат органите, няма да страдат тези от предаването, а те. Целта на предаването уж е здраве, а не рискуване на здравето.

П.П. В барбекю соса мазнините били лошото нещо. За захарта ни дума. По някакви много остарели разбирания работят.

# 302
  • Някъде там
Ето че няма да си тръгне Анита. Знаех си че е обвързана с договора.
Разчуствах се честно казано като видях как искрено се радваха да я видят.

# 303
С тия въпроси имах чувството, че ги имат за малоумни, макар, че трябва да призная, имаше и неадекватни отговори.
М'дааа почнаха да си показват рогцата давайки заявка, че ще пораснат до по големи рога. Stuck Out Tongue Winking Eye

Марто, който си мислеше че банан е по-нискокалоричен от кисели краставички ме уби. Иначе аз си признавам, че  първите няколко въпроса тип "колко грама захар има в" и аз не ги знаех. Калории мога на сън да рецитирам, ама захар никога не ми е било важно да следя.

# 304
  • На Изток от Рая
Той Марто не беше сигурен бананът плод ли е, зеленчук ли е... Иначе ми е много сладък

# 305
  • Пловдив
С това свличане на органи едно време плашеха жените, че не трябва да вдигат тежко, да скачат отвисоко, даже някои спортни дисциплини до 80-те бяха само за мъже по някакви такива съображения.
И мен са ме плашили така, че "няма да станеш майка", ако вдигам тежко. Сигурно още по-отдавна са им казвали, че не бива изобщо да спортуват.
Да не се разбира в смисъл, че ако имаш болежки и контузии, не трябва да се пазиш - заради болежките, а не защото на жените им се "свличат органите" от тежести.

# 306
  • ПАЗАРДЖИК
На мен ми е много преиграно това с Анита, то сълзи, сополи от Меги, а тя хич не се разчувства при разговора с близките! Анита пък- сърцето й изгаряло за тях! Дрън- дрън! Щом се е стигнало до операция след травмата, значи е неглижирала състоянието си след травмата или преувеличава. Едно разсичане на раната за отстраняване на мъртва тъкан или гноен процес, чак да е операция….

# 307
  • София
Сега ще е голям майтап, ако Червените загубят кантара.
Докато Анита я нямаше печелеха. Загубиха кантар, докато тя беше там. И сега, ако след връщането ѝ пак загубят, ще е смях.

Пефтичева се самоубеждава, че другите не я харесват, защото била силна конкуренция. Не, Вили, когато приемаш да те наричат не на шега "Барби" и си част от "трио Елит", просто не си най-приятният съквартирант. Това е.
Хората харесват земни, топли, широко скроени хора, които не гледат отвисоко на другите.

#ФенКлубАни 😊
Даже и за откровено дразнещата Мария не каза нищо лошо, а че я приема, каквато е.

# 308
То и първите въпроси бяха с много близки отговори и като цяло не носеха кой знае каква полезна информация.

Според Мартин 30 кг. за 4 месеца са по 5 кг. на месец и 2-3 на седмица. Joy

# 309
  • Някъде там
То и първите въпроси бяха с много близки отговори и като цяло не носеха кой знае каква полезна информация.

Според Мартин 30 кг. за 4 месеца са по 5 кг. на месец и 2-3 на седмица. Joy
Още по шокиращото беше, че не го поправи нито треньорката, нито колежката.

# 310
  • ПАЗАРДЖИК
Забравих да кажа, че зрънцата на Анита (и на всички други жени) дълбоко ме възмущават.

# 311
Много ми хареса, когато Вили каза "Като има пухкаво дете и всички му се радват, аз съм пухкава пък никой не ми се радва на мен."
Много е слънчева 🌞❤

# 312
С това свличане на органи едно време плашеха жените, че не трябва да вдигат тежко, да скачат отвисоко...
За тренирана жена, с нормално тегло, която вдига с правилна техника, рискът е малък. Но те самите носят огромна тежест, мускулите им още не са нужното ниво и по необяснима за мен причина, не им показват нужната техника, за да пазят кръста.
Иначе и аз не вярвах за свличането. Спрях, когато загазих, сега вече вярвам. А и не знаем в какво положение са тези жени, може да си го имат вече след ражданията.

Като цяло, щом толкова хора са кунтузени, включително треньор, значи има нещо, което не е наред в програмата.

# 313
  • Някъде там
Айде пак драми в анонса.
Ей това ми омръзна в повечето предавания...

На Ванко момченцето е голям сладур.

# 314
  • Наблизо
Забравих да кажа, че зрънцата на Анита (и на всички други жени) дълбоко ме възмущават.
Ъ?

Аз си гледам чинно.Вдъхновена съм и аз да съм на диета,ама днес стана свински ден.
И ме е яд,много ми се събра тия дни,но не трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт