Живот на кантар - тема 3

• 35 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Това май е за някоя съседна тема. Grinning
Ох, да. Но вече са минали над 24 часа и не мога дори да го редактирам.  Извинявам се.

# 526
Дизи, споко, бе. Случват се такива работи. Grinning
За треньорката - новата като старата само, че нова. /автор Божинката Joy/
Отбелязвам, че май не е толкоз тунингована, не, че това пречи на качествата. Тунинга е лично решение, не влияе на качествата ти като професионалист. Дано новата "тренер" е по успешна и надъхваща.

# 527
Рори е уникална, нищо общо с пренавитата Анита.

# 528
Не я знам новата треньорка,но съвсем нормална си изглежда,нищо общо с изкуствената и превзета Анита.Още от начало може би трябваше да заложат на нея,според мен ще се справя със сигурност по добре.Предполагам не е неочаквано,но рейтингите на предаването са потресаващи,в другата тема го обсъждат.

# 529
  • София
А Анита кога се контузи? Когато правиха състезанието на ескалатора с Ванко ли?

# 530
  • На морето!
И аз много харесвам Рори, тя също като Ванко има своя тренировъчна система и интересни програми, ще е по-полезна от "Галена".
А Анита кога се контузи? Когато правиха състезанието на ескалатора с Ванко ли?
Явно да, тя се хвърли да бяга като третокласник на изпит за нормативи, никаква координация и двигателна култура, не знам какво и как е тренирала, но не е добре положението. Дано се възстанови бързо и започне да тренира с треньор.

# 531
  • София
При ескалатора се контузи, тя на няколко пъти се метна направо. Явно има хъс за победи, но трудно ще надбяга мъж - професионален атлет. Надявам се вече да е добре!

Рори съм я засичала от доста години да показва тренировки, не знам доколко е специализирана с хора със свръх тегло, но предстои да видим.

На някои може да е позната от Максимал.

# 532
А Анита напусна ли вече или в следващото предаване?
Не я знам тази Рори.

# 533
  • Телиш/Плевен
В следващото предаване се сбогува с отбора. Не я знам и аз тази Рори, ама то и Анита и Ванко не знаех. Grinning

# 534
  • Пловдив
И аз така Анита и Ванко. Grinning Рори съм я срещала в Ютюб.

# 535
Много е симпатична Рори. Има един канал на тв то ми Wness tv, там редовно има тренировки Фитнес с Рори. И гласът и е приятен, и няма поне видими корекции. За тяло, няма какво да коментирам.

# 536
Да си допълня въпросите?
А защо ще напуска Анита?

Май Рори съм я мяркала, запазвам и канала, ще е я преглеждам.

# 537
Да си допълня въпросите?
А защо ще напуска Анита?

Защото се контузи на състезанието с Ванко на ескалатора. И беше в болница. Уж това е причината. Но нашите герои не ги сменят и заменят, ако се контузят на тренировките, ами продължават да топуркат с крачетата бинтовани.
Според мен има някаква причина от продукцията, за да я сменят, а не- заради травмата. Но може и да греша. Защото хич не я харесвам и съм пристрастна.

# 538
Гледах и аз коментарите на Стан за предаването, благодаря на който сподели, интересно ми беше.

Рори е симпатична, дано се справя добре и като треньор. Възможно е да имат предстоящи състезания между треньорите и Анита да не може да се включи. Имаше скоро стори, че няма да може да шофира поне още месец, дано се възстанови напълно. Стан сподели, че ако следват американския модел, ще се опитат да скарат треньорите.

# 539
Таис, мерси.
Аз разбрах че тя се върна.
Е, превъртам предаването, може да съм изпуснала нещо.
Явно се е върнала за малко и уж заради крака напуска.
Или просто я махат.
Рори е симпатяга.
Леко така като и видях снимката сякаш еднотипни с Анита, обаче отварям клипове и - няма нищо общо.
Е, ще видим в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт