Живот на кантар - тема 3

• 36 344
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
О да, след всеки епизод да ги виждаме реално колко са отслабнали от първоначалното си тегло.

# 196
А всъщност колко време ще е предаването. Тоест колко седмици ще са там?

# 197
Ами споменаха нещо за 3 месеца.
Но дали ще ни излъчват на нас три месеца или те са стояли там 3 месеца, а излъчването ще е по - кратко и аз това се чудя.

# 198
Ех, аз и преди писах.
Ама всичките трябваше да си седят там.
И да спечели този, който най-много е отслабнал.
Но шанс на всички трябваше да дадат, а не да гонят.

# 199
  • Наблизо
Ами хич не са им малки резултатите,те и тренират,това все прави мускул и постоянно се повтаря,че те не гладуват.

# 200
  • София
Аз мислех, че ще е 2 месеца, но нашата съфорумка, която беше кандидатсвала, bluelillie, каза, че във формата са им искали общо 4 месеца, но това е с подготовката и с интервютата сигурно след това, но май пак поне 3 месеца.

# 201
  • Пловдив
И според мен, и според много други нямаше да е лошо да останат всички, но както се разбира, не е решение на тукашните огранизатори, а на "шапката", носителите на "марката".
Не е до това, че нямат бюджет да ги издържат, просто договорно ограничение си е явно, ако искат да правят същия формат.

# 202
Няма как да са на въглехидрати само от зеленчуци и да имат сила да мъкнат тухли или да правят двуразови тренировки. Според мен режимът им е съобразен с физическата активност и затова изглежда странен.

# 203
  • На Изток от Рая
Интересно, че Тодор е свали повече килограми от Марти и Славко - двамата най-тежки участника. Дали защото при него проблем е само коремът, а краката му са супер стегнати.
Не вярвам да са качили някаква мускулна маса, те тренират предимно кардио и със собствено тегло, което за 3 седмици е абсурд.

# 204
Не знам, аз съм на нввмх, което е доста близо до кето и без усилие си правя кардио и силови тренировки. Без никакви усилия.

# 205
  • Sofia
Басейн има ли в тази хижа?
Плуване и аква аеробика според мен биха били по-полезни и ефективни от носене на тухли 🤔

# 206
  • Наблизо
Според мен Тодор свали толкова много(Симеон също) защото те дефакто са здрави .И толкова по-добре за тях.Мария и тя.
Другите са с проблеми от едно или друго естество.

# 207
  • София
Интересно, че Тодор е свали повече килограми от Марти и Славко - двамата най-тежки участника. Дали защото при него проблем е само коремът, а краката му са супер стегнати.
Не вярвам да са качили някаква мускулна маса, те тренират предимно кардио и със собствено тегло, което за 3 седмици е абсурд.
Тодор много се старае на тренировките, отделно в последния епизод каза, че на новите изследвания (явно ги следят постоянно, но не ни показват), вече не бил в преддиабетно състояние и са му влезли в норма кръвните показатели. Тогава каза, че му е голям стимул това и че не иска да се връща назад.

Много мъже, които трупат така на корем, е от бохемски живот, бирички, ракийка. Не казвам да е алкохолик, но засядат често на маси и сега като няма такива табиети тялото му реагира.

# 208
Според мен Тодор свали толкова много(Симеон също) защото те дефакто са здрави .И толкова по-добре за тях.Мария и тя.

Точно това обсъждахме в къщи при последния епизод. Просто се видя кои от хората са здрави и кои имат някакъв по - задълбочен проблем. Здравия човек веднага реагира на промяната по най - добрия за тялото начин.
Според мен при някои хора с генетични, ендокринни, метаболитни проблеми или със заболявания на жлези с вътрешна секреция нещата стоят доста по - сложно. Не случайно някои са си така от деца, въпреки многократните усилия които са правили.
Мария хем е най - възрастна, веднага тялото и реагира на промяната в храненето.

# 209

Мъжете винаги свалят по-бързо и повече от жените.
Гадинки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт