Живот на кантар - тема 3

• 35 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
Някой дава ли 15 к за отслабване? 10? Отслабвам, бе, моментално! Стимул са, разбира се, аз и за 5 се навивам, за месец ще се стопя Simple Smile

# 256
Някой дава ли 15 к за отслабване? 10? Отслабвам, бе, моментално! Стимул са, разбира се, аз и за 5 се навивам, за месец ще се стопя Simple Smile
И аз така, ама от 60+ кг, колкото и да не са ми "по мярка", едва ли някой ще ми даде и лев. Blush

# 257
На мен пък не ми е доскучало предаването, с нетърпение чакам да минат 6 дни до нов епизод. Единствено личните драми и сълзливите истории ми идват в повече, игрите знам че не са подходящи, но признавам че пак ги гледам с интерес. Петъчният епизод с кантара ми е далеч по-интересен от този в четвъртък, но сега като го изместят в събота в 22, абсурд да го гледам в реално време. Аз по това време спя.

В американското предаване на останалите накрая 4-5 участника им правеха и някакъв мейкоувър - нови прически, грим, стилист, нови дрехи и тн. и излизаха по един подиум пред родата. Чудя се дали и тук ще има накрая такова, че нещо доста нискобюджетно се усеща нашата продукция.

# 258
Промените в програмата са вероятно заради промените в Нова тв.От понеделник ще излъчват по Нова нещо като Игри на волята с бивши участници и оттам и бтв местят Ергенът,съответно и Живот на кантар.Мерят си рейтинги ли не зная,но е много дразнещо.

# 259
Да, но "Турнири на волята" ще е 5 броя, така че след 5 седмици пак ще разбутват и по БТВ и по НОВА, хахахаха

# 260
За съжаление всеки следващ епизод ми е все по-скучен. Предаването е дълго и протяжно, тези два часа могат реално да са 45 Мин качествен тв продукт,  но не - писъмца, стихчета и прекомерни лични драми.

Тренировките - тотално несъобразени с килата на участниците, яко кардио и те са в прединфарктни състояния всеки път имам чувството :/ Не случайно и половината са с контузии на краката вече след само няколко предавания.

Аз така и не знам какво ядат обед, вечер... Много тайни тези диети Grinning, само закуските им показаха и леки намеци какво има за вечеря (риба, здравословна пица). Отчитам го като огромен минус.

Повтарям се, но всичко в това предаване лъха на евтинджоз и заснемането е много аматьорско. Жалко, защото участниците са повсеместно харесвани.

П.С. Иван и Андрей коментираха в последното си видео рейтингите на тв програми и "Живот на кантар" е единственото с падащ рейтинг.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 05:47 от Georgio1234

# 261
На мен ми харесва само часатта с меренето на кантара и от части предизвикателството с храната, за да видя кой ще се поддаде.

# 262
На мен ми харесва само часатта с меренето на кантара и от части предизвикателството с храната, за да видя кой ще се поддаде.
Е как кой, нали все се борят за награди с яденето на боклуци. Поредната тъпотия. Че да кажеш и че е нещо наистина вкусно, а то-99% джънк фуд.

# 263
Може и съботния епизод да е една идея по-кратък. Че като започва в 22.15 трябва да е максимум час и половина без рекламите, за да опре в полунощ. А понякога Бригадата опира и до 22.30
П.С. Иван и Андрей коментираха в последното си видео рейтингите на тв програми и "Живот на кантар" е единственото с падащ рейтинг.
Те да гледат себе си. Че именно заради главоломно падащ рейтинг спират техните предавания.

# 264
За мен това, заедно с предавания като "Мисия Наш дом" не са формати, подходящи за събота вечер. Натоварващи са и водят до твърде много размисли по теми, които не са приятни. Или поне в този вариант, в който ни се "сервират" със задължителната доза драма и сълзи.

# 265
  • Пловдив
За мен "Живот на кантар" си е баш развлекателно, не ми се вижда драма от такъв калибър това, че на някого му се подигравали децата в училище или че Тодор реве. Flushed
Другото не съм го гледала.

# 266
На мен Тодор ми е даже смешен като плаче.....някак не ми харесва такова държание от голям зрял мъж.
Но още по - смешен е като започне да говори за съпругата си "любовта на живота ми". Ами кажи съпругата ми или я наречи по име, какви са тези обръщения от сапунени сериали.
Може и аз просто нещо да ми е ампутирана романтиката, ама някак ми е лигаво от голям зрял мъж.

# 267
Може да има няколко жени, човекът.

# 268
Може да има няколко жени, човекът.

Satisfied Satisfied Satisfied
Виж, не се бях сетила за тази възможност.

# 269
За кастинга на това предаване е имало десетки.
Избрали са подходящи психологически профили и типажи така, че да си осигурят популярност.

Еми... не им се е получило оптимално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт