Живот на кантар - тема 3

• 35 594
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Телиш/Плевен
Вече само веднъж в седмицата ли ще е?
Два пъти ще си е, само дните променят - в петък от 20:00 ч. и в събота от 22:00 ч.

# 556
Това от тази седмица ли? Тоест днес (четвъртък) няма да има?

# 557
  • Телиш/Плевен
Да, в петък ще има епизод. И следващият ще е в събота.

# 558
В събота не по-рано от 22.15

# 559
Ехоо, къде сте? Гледате ли?
Нещо новата треньорка не ме хваща засега. Анита такава, онакава, но май свикнах с нея и подхода и и сега с новата тренер ми е странно. Червените и те трудно се пренастройват (спрямо нея), така ми се струва.

# 560
Гледаме и фалшивото Барби все повече ме дразни Rage тя понеже много сваля тръгнала да обяснява на Йорданка ,че като стои все на 100кг нямало да се задържат дълго в предаването. Отвратителна жена е това Rage убедена съм ,че при първа възможност ще хвърли Йорданка в месомелачката, ама нали приятелската и от добри чувства

# 561
  • ПАЗАРДЖИК
Ще види зор Рори, не показаха уважение и не я приеха добре червените. Дано с времето свикнат. А Ванко с всеки следващ епизод, все повече го харесвам

# 562
  • София
Театралничи и преиграва Барби.🙄

Най-трудният въпрос бил за нея. Само пет минути по-рано се падна много подобен въпрос с идентичен отговор, който тя само трябваше да повтори.

40 кг е доста по-постижимо. Ако измислят още някоя игра за 5-6 кила и ще стане работата.

# 563
Ако не беше се самопредложила за барби, никога нямаше да ми дойде на акъла такова сравнение. Не знам, никаква прилика не намирам.

# 564
Барбито на бягащата пътечка бе топ Joy

# 565
Гледаме, гледаме....как не се отслабва! Ще спечелят предимство не със сваляне на кг, а с тъпи игрички.

# 566
Не са достатъчно тънки. Изглежда елементарно

# 567
Какъв е проблемът с тази игра, не разбирам.
Трудно им е да ходят по гредите ли или не издържат такова тегло 🙄

# 568
Е то така като са тръгнали ще имат да свалят накрая само по 1 кг на човек Grinning

# 569
  • ПАЗАРДЖИК
И Барби казала на Марто да ходи сам! Само тя! Никаква отборност! Само хора със страх го разбират. Аз имам страх от високо, но не така над вода, а по- скоро стълби, пропаст.

Ще споделя лична история
Има един водопад Сувчарско пръскало. Преходът е лесен по асфалтов път, много приятен, но последните метри са една пътечка през гора. Аз с неподходящи обувки, които се хлъзгаха по паднали листа по пътечката, а в дясно е пропаст с едно дере с рекичка. Само си мислех как падам там и с хеликоптер не могат да ме измъкнат. Ама не се отказвам. Падам на колене и лазя в калта😁, а дъщеря ми, тогава 10 годишна, и мъжа ми седят под водопада и припадат от смях. Покрай мен почти тичайки мина една към 70 годишна жена с бастун, а аз- лазя! Голям резил! После пак ходих веднъж да си преборя страховете, ама не се преборват🤣. Ама пак ще отида! Водопада е великолепен.

Общи условия

Активация на акаунт