Живот на кантар - тема 3

• 35 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Ако ще пускат треньорите пак да се състезават един срещу друг, по-добре от един и същи пол да са.

# 541
  • София
Заради крака е, даже тук някой пусна снимката от болницата, станало е усложнение, абсцес и се е наложила спешна операция, пишеше, че си е полежала доста време и е била дори без свиждане.

В епизода казва, че лекарите ѝ казвали да остане, но тя се изписала и се върнала при тях, нищо чудно да се е влошила така.

Вече е добре, но предвид, че снимките са февруари, а тя пише, че чак април ще може да се върне към тренировките, няма как да продължи с шоуто.

# 542
  • Телиш/Плевен
Ако ще пускат треньорите пак да се състезават един срещу друг, по-добре от един и същи пол да са.
То по принцип така трябва да се прави, но не знам откъде им дойде идеята за това безумно състезание...

# 543
Рори е симпатяга, приятелка е на моя позната. Да видим как ще се справи.

# 544
Заради крака е, даже тук някой пусна снимката от болницата, станало е усложнение, абсцес и се е наложила спешна операция, пишеше, че си е полежала доста време и е била дори без свиждане.

В епизода казва, че лекарите ѝ казвали да остане, но тя се изписала и се върнала при тях, нищо чудно да се е влошила така.

Вече е добре, но предвид, че снимките са февруари, а тя пише, че чак април ще може да се върне към тренировките, няма как да продължи с шоуто.

Ахааа,значи доста назад е. Не е като биг брадъра, тук и сега.
Мислех, че поне това е от предишна седмица и  кантара е всеки петък, а то това е преди месец записано.

# 545
  • София
Не са много назад, сега гледахме рождения ден на Лео, синът на Ванко, а той е роден на 20 февруари. Анита се контузи две седмици по-рано и като пусна пост каза, че се надява април да с върне към спорта. Така че стават общо два месеца. Не е безобидна контузия, след която да може да почине малко и да се върне в шоуто. Себе си ли да пази или тях да надъхва. Правилно са я сменили/си е дала почивка сама.

# 546
Три седмици назад са снимките,предната седмица беше 14 февруари при тях.

# 547
  • Някъде там
Нямах време да гледам и чета и сега наваксвам.
Не съм я чувала новата треньорка. Дано им е на късмет и се справя по добре от Анита.
Симпатична изглежда.

# 548
  • София
Аз имам повече любимци в сините, така че стискам палци на Ванко. 😅 Нека и червените да свалят, но късметът да е в сините. Особено се надявам Вили и Ани да останат по-дълго.

# 549
  • Някъде там
Аз имам повече любимци в сините, така че стискам палци на Ванко. 😅 Нека и червените да свалят, но късметът да е в сините. Особено се надявам Вили и Ани да останат по-дълго.
И аз съм така, харесвам повече хора от сините, но всички подкрепям да свалят.
Не мисля, че жена може да "се справи" с Ванко.

# 550
И на мен сините са ми по-симпатични, но стискам палци на всички. Някой следи ли отпадналите участници, продължават ли с препоръките?

# 551
И на мен ми е много интересно да видя как я карат отпадналите. За другите не знам, но за първия отпаднал с ракийките нещо съм скептична, че е бил стриктен. Дано да греша.
Ако трябва да съм честна, не мисля, че отслабването на участниците зависи толкова много от треньорите. Дали ще ги тренира Пенка или Ганка, надали ще се отрази толкова съществено на резултатите на кантара. Те все си правят двуразово кардио.  Мисля, че спортът им е достатъчен  - вижте колко пот се лее от тях. Режимът е по-важен и за съжаление вече полът и генът са решаващи. Вижте Вили колко е пълна и би трябвало да сваля най-много от жените, но йок. Резултатите й са по-лоши от на Марто, Поли и Тошко, а не вярвам да се скатава.

# 552
Аз следя само групата във фейса,Диян беше качил снимки че продължава с тренировките и режима,явно ги стимулират 15 хиляди.Мария също качваше миналата седмица,надявам се всички продължават.

# 553
  • София
И на мен сините са ми по-симпатични, но стискам палци на всички. Някой следи ли отпадналите участници, продължават ли с препоръките?

Продължават, освен Дидо и Мария, гледах Меги и Сонай в сутрешното предаване и казаха че са свалили още. Не с предишните темпове, но нещо от рода на 5-6 кг надолу са още за три седмици след шоуто. Важното е, че тенденцията е надолу.
Само за Антонио не съм попадала на информация, но той сякаш не беше много мотивиран, ще видим на финала.

# 554
Вече само веднъж в седмицата ли ще е?

Общи условия

Активация на акаунт