Живот на кантар - тема 3

• 35 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Хубавка е и симпатична, но нещо и мен не грабна. Много е добричка. Анита ги тормозеше крещейки, но явно това им действаше.
Тая лигла Виолета е време да си ходи.

# 571
Ще види зор Рори, не показаха уважение и не я приеха добре червените. Дано с времето свикнат. А Ванко с всеки следващ епизод, все повече го харесвам
Не е проблем на Рори дали ще я приемат, то реално си е за тях. Не е нужно да я харесват и обичат ,а просто да я слушат за да може да им помогне

# 572
Абе, тази русата Вили да не е станала втора водеща на предаването? Днес все тя коментира, все нейни синхрони ... за първи път гледам цял епизод без да го прекъсвам и да прескачам на другия канал, не ми беше правило впечатление преди чааак толкова. Иначе знаех, че много я дават нея, но днес направо ми наду главата 😅😅😅

# 573
Много се зарадвах, че се борят всички за една кауза.
Тодор, с голямото самочувствие, не можа да отговори на елементарен въпрос, как не ревна, не знам. Утре ще си настъпват опашките.

# 574
  • Враца
А къде е Дерия? И тя ли е напуснала? Тая Вили нещо коментираше, че преди били Анита и Дерия, сега какво щяла да прави.

# 575
Много индивидуален играч е Барболета. Wink Не е отборен типаж. Как само остави Марто сам да се оправя и дори не и пукаше, че, ако той се провали, ще провали и тях. Инак си го писа като заслуга, как му помогнала да се преодолее, ти да видиш, чиста самарянка. И как само лекинко подскачаше все едно е козичка, поне в нейните представи, но, да, тя най леко премина препятствието. Прибирала "крилата" и слагала рогата, тя май рогата изобщо не ги е махала. Sunglasses
Тошо е другата лисица. Първо ревеше като разпран, сега взе да вади и той рогата. И имам чувството, че нарочно сбърка отговора в първата игра. Не мяза на глупав, според мен знаеше верния отговор, но желанието да прецака отбора надделя. Барболета мисля и тя такава стратегия приложи с Марто, да прецака играта. Мисля, че те двамата нямат против да отпадат участници, дори приемат риска отпадналите да са те самите, само и само да си надвият на масрафа и да угодят на природата си. Като в баснята за скорпиона и жабата. Скорпиона помолил жабата да го пренесе през една река, тя се съгласила въпреки нежеланието и страха си да не бъде ужилена от него. Той я уверил, че няма да я жили, но по средата на реката не издържал и забил жило в жабата. Потъвайки жабата го попитала: Защо ме ужили?! Сега и двамата ще умрем! А Скорпиона отвърнал: Абе, природа, к'во да прайш, не можах да устоя!
Пп Да, и Дерйя отлипсва нещо. Confused

# 576
  • Някъде там
Серулози 🤣🤣🤣🤣
Марто ще ме убие колко е "глуповат". С добро чувство го казвам. Забавлява ме.

# 577
За първи път гледах само 15-20 минути от епизод.. Утре вечер пък изобщо няма и да гледам и ще си върна после само кантара.
Предаването е меко казано скучно и нищо полезно не можеш да научиш. Не искам да ми показват хранителните режими на всеки участник, но може да се обърне повече внимание кое е полезно и кое не. Уж имат кауза бтв и цял февруари се говореше за борбата с килограмите и гостуваха различни доктори, треньори, готвачи и накрая гледаме 2 часа глупави игри и синхрони.
Ако даваха полезна информация нямаше да има нисък рейтинг и да го преместят в събота от 22ч.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:40 от WonderWoman

# 578
Тази игра с гредите например не беше нито интересна, нито им спомогна за отслабването. Въобще не знам защо я гледахме. Другата игра също скучна - знания за първи клас.

# 579
В интерес на истината видях няколко човека от предаването... Доста са свалили и изглеждат много добре Simple Smile

Гледаме, гледаме....как не се отслабва! Ще спечелят предимство не със сваляне на кг, а с тъпи игрички.

# 580
Да, отслабнали са, то и в предаването се вижда, коментара мисля е насочен, че тяхното отслабване иде неправилно, прекалено екстремно, а това нито е правилно, нито полезно, защото целта е освен отслабването и задържането на резултата. Всички сме чували прословутата фраза на Марк Твен:
 „Най-лесно е да откажеш пушенето. Аз лично съм го правил хиляди пъти.“
И с отслабването е така, т.е. поантата е не във свалянето, а в задържането, а за него си трябва цялостна промяна, постоянство и изцяло нова гледна точка, нови навици и ново мислене, както и много време, правилна нагласа и настройка. Постепенно, плавно сваляне, даване време на организма да свикне с промяната.
Сега изглеждат добре и ще отслабнат още "по инерция", но не променят ли цялостно живота си, всичко ще е временно. Както се спомена и тук в темата, а и аз също съм го казвала, с мислене от рода: Веднъж да отслабна, как ще се наям!, няма да стане. Не осъзнаят ли, че с онова ядене е свършено, омагьосания кръг е сигурен.
Те сега тренират, движат се, ядат определени неща в контролирана среда, но ще излязат навън, а нямат още изградени навици, юркат ги като впрегатен добитък и толкоз. Диетоложката и тя май си би камшика.
Пп Предаването става все по скучно. Гледаме едно и също. Скок подскок, велоергометър, пътека, кростренажор, коремни преси, овесени ядки, боровинки и те туй е.
Пп Време е и аз да извадя кростренажора. Похвалвам се, че официално от 24.02.25г. до 22.03.25г. съм минус 4кг.и 100гр. Grinning

# 581
  • София
Браво, Джаста! 😘👌

Моето момиченце няма напредък, но не е и върнала, което е добре. С дете е по-трудно. Купих за клечавата ѝ кака кремвиршка и сега и малката дъвче срещу мен, няма как. Ама се стягаме да кара тротинетка в парка, за да я изразходи.

Факт е, че трайното отслабване е резултат не на диети и режим, а на цялостна промяна в живота и храненето. Сещам се преди години, една колежка, която все се оплакваше как от всички диети сваля много бързо, но като почне да си яде нормално веднага ѝ се връщат килограмите. Казах ѝ, че значи не се храни нормално, за да се качват килограми и тя много се разсърди. Тогава бях малко Джаста Праста и аз в устата, но е факт, ако се храниш нормално, ще стоиш във форма в здравословни килограми. Ако качваш, хич не е нормално. Друг е въпросът, че нормалното е различно за всеки организъм и всеки трябва да си открие кое е това за него.

# 582
Да не забравяме, че нормалното за едни е ненормално за други.
И аз имам познати пазят диети, после си почват отначало и мрънкат.

# 583
  • ПАЗАРДЖИК
Браво Джасте! Добър напредък! С малко по- близо си до прекрасните рокли.

Моят кантар ще е в понеделник, че сега не съм си у дома. Харесах последните му показания, но ходих да давам кръв тази седмица и да се надяваме, че няма да му дойде твърде стресово на организма ми.

# 584
Доц. Терзийски (сомнолога) е изключително умен и интересен човек и можеха да не му режат толкова ефирното време. Хората щяха да научат нещо важно не само там, а и пред екраните. Отделиха му 2 изречения, а гледахме гредите сигурно половин час. За това им е нисък рейтинга, насочват вниманието към несъществената и не толкова интересна за зрителя част. Супер е, че няма скандали, обаче пълнежа им е зле, а имаха потенциал да е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт