Живот на кантар - тема 3

• 35 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Гледаме и фалшивото Барби все повече ме дразни Rage тя понеже много сваля тръгнала да обяснява на Йорданка ,че като стои все на 100кг нямало да се задържат дълго в предаването. Отвратителна жена е това Rage убедена съм ,че при първа възможност ще хвърли Йорданка в месомелачката, ама нали приятелската и от добри чувства

Със сигурност. Няма да забравя как в онази игра със специалитетите на шефа Миглена яде от началото до края и мама Барба (тя на барбарон прилича, какво Барби) явно видимо е показвала, че е в бойна готовност с вилицата и много се изкушава да го вземе този килограм предимство за себе си, въпреки че е последна и Миглена ѝ е съотборничка, защото чак Миглена ѝ каза, ако искала да яде, че тя нямало да яде, и без това в техния отбор ще остане. Всичките други съотборници още в началото ѝ декларираха, че няма да ядат, да не се притеснява, само Барба стискаше вилицата.

Нямам обяснение защо толкова я дават, сигурно защото е дразнеща, демек интересна за зрителите, приятна в никакъв случай не е. Но и тя си е на мнение, че всички се опитват да я елиминират и всяка една игра, въпрос и пр. се върти около нейната особа. Като я видях колко дебела е била в църковния си период, мисля, че никоя от участничките в предаването не беше чак толкова дебела. Сегашното ѝ е почти максималното отслабване и трайно минимално тегло. Тя е много ниска, обича да си угажда, бая примляскваше, като обясняваше какво щели да си готвят с мъжа си, всичко знае, много чете, всичко възможно е пробвала да отслабне, ама пие по 15 кафета със захар/сироп дневно, а вероятно и други прегрешения има, сериозни, а не калории от моркови, за които ще се самоубеди, че не ѝ пречат и няма да се откаже от тях, то просто организмът ѝ е такъв и не позволява повече.

# 586
# 587
Вили Пефтичева получи прякора Барби още от самото начало от другите участници. Даже си спомням, че тя се изненада когато й го казаха, но го прие. Те там всички приличат на “барбарони”, нали за това са там. не съм сигурна, че са им нужни още прякори да им се добавят.

Някой каза, че била втора водеща - аз даже бих казала, че е първа - Нансито се появява по-малко от нея. Факт е, че полага усилия по външния си вид и е приказливка, обича камерите и те нея. Има си мнения и ги изразява. За справка на някой от другите участници едва им се вадят думите с ченгел от устата, а на повечето, на които успяват да им ги извадят едва казват някакво смислено изречение. Другата Вили е много сладка и бих искала да я гледам повече. Та има свежи коментари. Тези от вас, които намират Мартин също за сладур - не забравяйте, че това е 25 годишен мъж, който се държи като едно голямо бебе и почти няма грам знания за каквото и да е, което е хипер тъжно.

Ако Виолета П няма какво повече да сваля тя ще си отпадне някой от следващите пъти и това е. За по-дълго оставане и аз симпатизирам на по-пълните.  - те и най-много имат нужда и ще бъде по-атрактивно - ще се вижда прогреса им.

# 588
  • Пловдив
Мартин изглежда инфантилен, но мисля, че наистина и липсата на знания и опит, на "обща култура", допринася за това впечатление.

П.П. Симпатичен ми е все пак.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 19:28 от Магдена

# 589
  • София
На мен пък този епизод много ми хареса - и играта ми беше интересна, и Елена Петрелийска (дано не й бъркам името, но я помня от Мастър шеф и там беше наистина много добра).
Само наблягането на синхроните на Барби ми е много досадно, тя е единствената там, която не ми харесва и ми е страшно изкуствена. Така се надявах да й видим гърба миналия път Simple Smile

# 590
  • София
Вили имаше много ехидна усмивка на гредите, а Тодор пък се отнесе много грубо с Рори. Не знаела как да ги тренира, искала силово, това било за вече отслабнали, той искал кардио. Те имат толкова свободно време, за което все им напомнят да изпозлват ефективно, че ако иска не пречи да го прави тогава или поне на втората им тренировка да подходи спокойно и уважително към Рори и да се разберат.

# 591
Почнах да дзяпам от вчера.
Допада ми Рори. Не е груба като Анита.
Тоз Тодор е много смешен.
Силови тренировки не били за отслабване ли?
Абе какъв си ти, че се изказваш.
Мартин ми е голям инфантил.

Иначе видимо вече са се стопили, браво, евала.

# 592
Никак не ми е симпатична "Барби" , но е факт и се възхищавам как премина през "дефилето", ами точно като на "дефиле". Беше спокойна, уверена, даваше наставления на Мартин. Някога по физическо имахме игра на греда, макар и да не е над вода, това ми напомни, трудно беше.

# 593
Тодор и Барби са големи всезнайковци и все много компетентни. Ако толкова знаеха щяха сами да си отслабнат, така че по-добре да слушат, иначе да си ходят да си правят кардио у тях.

# 594
  • Бургас
"Барбито" е морско чедо, обича водата, плува и явно баланса не й е проблем. Всички с жилетки, които не можеха да плуват, едвам минаваха, треперещи като лист, все едно не са обезопасени и долу гъмжи от акули. Ясно че с повече килограми трудно се пази баланс, ама чак толкова...

# 595
Винаги съм се чудел на неумението на хората да "плуват"...

Един факт от природата... всички бозайници могат да се задържат над водата, почти всички - да плуват, само човека паднал от Марс Simple Smile

# 596

Един факт от природата... всички бозайници могат да се задържат над водата, почти всички - да плуват, само човека паднал от Марс Simple Smile

Което е поредното доказателство, че човека е донесен от друга планета Wink
То има и такава книга от един учен. Яд ме е, че не я запазих като я видях, не я помня.

Сега с тази игра с въпросчетата вече имат шанс за кантара.

# 597

Неумението идва от страх и паника.  Поради тези две причини има не малко издавени хора по морето- някой влиза уж да помогне на давещ  се,в паниката си давещия потапя и плувеца .
Иначе малките бебета  съвсем успешно плуват, в последствие губим тази си способност.

# 598
Хора, днес от колко е предаването?
Гледам ви не коментирате хич. Значи не е почнало.
Нали вече петък и събота?

# 599
  • София
Хареса ми идеята тази седмица да раздвижат малко и да не гледаме противопоставяне, а всички заедно. Първоначално си казах, че е тъпо с тази непостижима цел, но вече е постижима и даде поне друга динамика.

Елора, от 22:00 часа е, но сигурно от към 22:15.

Общи условия

Активация на акаунт