Преждевременна еякулация

• 1 277
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Извинявам се за това, че се бъркам в чужда публикация. Омъжена съм от 8 год. като от 10 год. сме заедно със съпругът ми който има същия проблем - преждевременна еякулация.
Свършва изключително бързо. Не е проблема с мен, негова бивша ми е споделяла, че и с нея е бил така. Е толкова бързо чак не е нормално. Та по-запознатите, може ли да споделите според вас какви са причините за преждевременното свършване, не липсва ерекция или желание за секс а само преждевременно еякулиране.
Молила съм го да ходи на лекар, ама само ме лъже, че уж е ходил или ще иде и толкова....
🫣 Моля без присмивки и подигравки, мисля, че сме големи и нормални хора а не хлапета в гимназията избиващи комплекси.
Много е важно какво разбирате от преждевременно. Може за вас 8 минути (примерно) да е много бързо, но за друга жена 5 мин са достатъчно. Най-вероятно не е физически проблем, нито психически. Тук е важен опита и желанието на мъжа. Бившият ми не си даваше зор и беше доста бърз, а аз готова ли съм или не е друг въпрос. С мъжа ми е обратното, той пък държи всеки път работата да е свършена, реално може и за 5 мин, но не иска и все ме чака. Според мен всичко е в главата на мъжа. Важно е желанието.

# 16
Някой друг да е пробвал бобини зъби или подобни?

# 17
Внимавайте с тези Бабини зъби, че е билка за сърце!

inna_hot, така както го описвате мъжа ви просто си задоволява нагона и не му пука вие дали сте задоволена.
Секса не е кой знае колко сложна игра, но за да са доволни всички то трябва и двамата да бъдат удволетворени накрая. След като той свършва бързо то тогава поставете въпроса да докара първо вас до оргазъм и после следва неговото свършване. Както ще да го постигне, но не му помагайте, като сама масторбирате.
Както вече казах има много начини една жена да получи оргазъм.

Иначе без да съм експерт - започвате да правите секс и когато усети, че наближава колуминацията спира, изважда го и се гушкате, говорите за да намали възбудата и после пак отначало. С чести такива практики ще може да отлага еакулацията за доста дълго време. Всъщност при повечето мъже след отлагане на еакулацията така 2-3 пъти подред после секса може да продължи много дълго - вижте при него как ще е.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:50 от the Дорис

# 18
Здравей,

Първо, не слушай мнения на жените в темата от типа да ходиш на уролог и всякакви подобни на този етап. Не виждам сериозен проблем, ти си млад, тестостерона ти е в пик и си правил секс 4-5 пъти в седмицата, нормално е сега да намалите и да е малко по-рядко. Бързото свършване идва от голямата възбуда, след това започваш да се притесняваш от това и да мислиш и за това спада желанието за втори път, веднага след това. На твое място аз бих се радвал да свърша по-бърза, свършвам бавно, мога и часове. :Д И това не е лесно, повярвай.

# 19
Много е просто. Потърси Наръчник "МАР" или Метод "МАР" в интернет. Техниките са много лесни и вече от близо година нямам никакви проблеми. Преди това бях готов още на втората минута.. Освен това и ерекцията се подобри

Общи условия

Активация на акаунт