КРУИЗИ /Тема 20/

• 50 670
  • 769
  •   2
Отговори
# 210
  • гр. София
Да, yavche, може ли името на кораба? Как един и същи кораб има различни маршрути - обикновено се върти по един и същ маршрут освен ако единия не е репозишънинг.

# 211
  • Пловдив
Доня Роса благодаря от сърце за съвета🌹!
Започнах да си изготвям  програма и маршрути къде и какво можем да  посетим .
Имаме време , постоянно чета коментари събирам информация и мисля ,че ще се справим.

# 212
jb66, разбира се, че ще се справите.

На последния ни круиз се запознах с две българки, които живеят в Германия. Та те си бяха взели няколко корабни екскурзии, но бяха разочаровани от постоянното бързане и за по-малките градчета бяха решили сами да си се разхождат. Нямам представа дали това бързане е масова практика, но много по-добре е човек да си направи сам програма съобразена с неговите интереси и темпо.

# 213
Здравейте,
Нещо Ви загубих тук във форума, та нека си дойда на думата. Някой спомена за круиз до Карибите, и по точно от FL ако се не лъжа? С кой и докъде ще пътувате?
Има ли някой случайно, да бъде на Carnival Venezia месец Юни 18-26 / 8-Day Eastern Caribbean from Manhattan/ Ако има някой нужда ще помагам с каквото мога.

# 214
  • гр. София

В момента сме на круиз в Австралия и Нова Каледония и тук евентуално може да вземем някоя за някой остров.

Може ли малко информация за круиза в Австралия, с коя компания и колко дни, доволни ли сте Simple Smile?

# 215
  • гр. София

В момента сме на круиз в Австралия и Нова Каледония и тук евентуално може да вземем някоя за някой остров.

Може ли малко информация за круиза в Австралия, с коя компания и колко дни, доволни ли сте Simple Smile?

Да, с Carnival сме. Корабът е Splendor - старичък е (2008 е строен), но поддържат много чисто. Вероятно е реновиран оттогава, но не съм търсила информация. Маршрутът е Сидни - 3 дни на вода - Мистериозния остров - о. Лифу - о. Нумея - 2 дни на вода - Сидни. Повече е за плаж и почивка, отколкото за разглеждане. Островите, разбира се са интересни и за разглеждане. Засега се справяме без екскурзии от кораба. По тези ширини сме по повод мой юбилей тази година. Днес бяхме на о. Лифу, където посрещнах рождения си ден.
Преди круиза разгледахме Сидни, ще имаме малко време и след него. Също така бяхме и до Кернс - там ходихме до Зеления остров и тропическата дъждовна гора Куранда.

# 216
Един малко странен въпрос. Може ли с круиз в Норвегия във фиорд,когато кораба е на единия бряг,да отидете на другия бряг,(с какво?),за да се снимате на фона на кораба?

# 217
  • Русе
Здравейте, моля за помощ.
Ще бъдем на MSC Virtuosa през август в кабина BR2, ако има значение.
Не разбирам дали в пакета са включени някакви напитки - бира? безалкохолни? фреш?
Трябва ли да си платим някакви пакети с напитки?

# 218
  • София
yavche,
Много апокрифно Simple Smile.....
Дай поне името на кораба Simple Smile

Да, yavche, може ли името на кораба? Как един и същи кораб има различни маршрути - обикновено се върти по един и същ маршрут освен ако единия не е репозишънинг.

Момичета, няма никаква тайна - вие ме четете и лайквате, но не помните  - на 24.03 ви писах, когато резервирах - кораба е Бийонд! Вижте му маршрутите и цените също са добри за догодина, макар и малко по-високи от март, когато аз букнах.

# 219
Един малко странен въпрос. Може ли с круиз в Норвегия във фиорд,когато кораба е на единия бряг,да отидете на другия бряг,(с какво?),за да се снимате на фона на кораба?
Миналото лято бяхме в това градче Хелесйлт. Ако се качите малко над пристанището, където има пътеки за разходка има невероятна панорама и възможност за снимки на фона на кораба без да правите нещо специално.

# 220
  • Sofia
Някой, скоро пътувал с MSC може ли да ми каже ползвал ли е приложението MSC for me?
Имам спомен отпреди три години, че се ползваше безплатно на кораба. Така ли е все още?

# 221
Някой, скоро пътувал с MSC може ли да ми каже ползвал ли е приложението MSC for me?
Имам спомен отпреди три години, че се ползваше безплатно на кораба. Така ли е все още?
Да приложението е безплатно. Вече се ползва много активно, тъй като нама корабен вестник и всичко се публикува в него. Менютата на ресторантите са качени, резервациите за представленията могат да се правят през него.
Най-голямо удобсвто е, че може да си чатиш безплатно през него с други хора на кораба, ако са извън кабината например. Не е необходимо да се плаща интернет само се свързваш към wi-fi.

# 222
  • Sofia
Да, аз съм го ползвала преди три години, но сега едни познати нещо не са успели да го активирах и затова питах.
Благодаря!

# 223
Да приложението е безплатно. Вече се ползва много активно, тъй като нама корабен вестник и всичко се публикува в него. Менютата на ресторантите са качени, резервациите за представленията могат да се правят през него.
Най-голямо удобсвто е, че може да си чатиш безплатно през него с други хора на кораба, ако са извън кабината например. Не е необходимо да се плаща интернет само се свързваш към wi-fi.
Това с “корабният вестник” ме разсмя, звучи ми като “Комсомолският стенвестник”

# 224
Зависи от кораба. На по-старите кораби не може да се използва приложението.

Общи условия

Активация на акаунт