КРУИЗИ /Тема 20/

• 42 469
  • 656
  •   2
Отговори
# 600
Тази година не успях с круиза, сега гледам за следващата Гръцките острови със седем нощувки. Кой месец е най -подходящ? Цените юли са по -ниски 2000 лева на човек, това означава ли че началото на юли е много топло и не е добър вариант?

# 601
  • here and now
Че е топло, топло е. Но по островите не се усеща толкова.
Ние сме били точно в началото на юли. Нямам спомен да ми е било толкова горещо. През Април в Катар на мен ми беше по-топло.
По-големият минус е, че  островите са претъпкани с туристи, които си карат лятната ваканция там.
На Санторини например, нямаше къде игла да падне, а какво остава да направиш читави снимки и да рзгледаш на спокойствие.

# 602
  • гр. София
Цените през юли са по-ниски в сравнение с кой месец?
Според мен юли определено е по-добре от август. Бяхме по гръцките острови и Кушадасъ преди 3 години в началото на септември и на Родос и в Кушадасъ бях пред колабиране от горещина, а съм човек който обича да му е топло. Като се напече камъка е ад! А ако сте на екскурзии из Ефес или Линдос няма как да не ви стане топло.

# 603
  • Горна Оряховица
Ние сме ходили април и си беше ужас топло на Линдос.

# 604
Цените през юли са по-ниски в сравнение с кой месец?
Според мен юли определено е по-добре от август. Бяхме по гръцките острови и Кушадасъ преди 3 години в началото на септември и на Родос и в Кушадасъ бях пред колабиране от горещина, а съм човек който обича да му е топло. Като се напече камъка е ад! А ако сте на екскурзии из Ефес или Линдос няма как да не ви стане топло.
Сравнение с всички останали месеци. Най ниските са април, юли и октомври. На мен ми се иска да става и за плаж. Колебая се още не съм го решила, нали и досега не сме били на круиз. Доста неща ме спират и пътуването до Атина, жегата, многото хора. Цените сега са обявени до края на месеца като промоционални, не знам после ако се променят, вече съвсем няма да са ми ок.

# 605
  • София
..... Цените сега са обявени до края на месеца като промоционални, не знам после ако се променят, вече съвсем няма да са ми ок.
2000 лв. на човек с коя компания? Ако е с MSC, или Costa - мноооооого висока цена.

# 606
  • София
След 4 дена се качвам на MSC Seaside, моля пътувалите с този кораб да споделят има ли отоплем басейн, имам съмнение, че този на 7 палуба е такъв, но няма инфо на сайта. Marketplace buffet - това ли е бюфета на  8-ми дек или Biscayne Bay Restaurant&Buffet на 16 дек е бюфета за закуска ,обяд и вечеря.
Късно ти видях поста...
Бяхме на Карибите с този кораб. Шефа на всички барове е българин-  Георги. Ако имаш въпроси той е насреща!
Дано съм била полезна...

# 607
..... Цените сега са обявени до края на месеца като промоционални, не знам после ако се променят, вече съвсем няма да са ми ок.
2000 лв. на човек с коя компания? Ако е с MSC, или Costa - мноооооого висока цена.
Ето я офертата
https://euphoriatravel.bg/hotel/kruizen-korab-celestyal-journey/1046/82/42
Еми толкова е като е включен и транспорта до Атина. Преди години имаше качване от Солун, сега няма и това малко ме спира

# 608
  • София
Ето я офертата
https://euphoriatravel.bg/hotel/kruizen-korab-celestyal-journey/1046/82/42
Еми толкова е като е включен и транспорта до Атина. Преди години имаше качване от Солун, сега няма и това малко ме спира
Толкова пари за Селестиал?!? Аз не бих платила...
За тези пари ще пътувате с Роял Карибиан, Селебрити, Принцес...

# 609
По-големият минус е, че  островите са претъпкани с туристи, които си карат лятната ваканция там.
На Санторини например, нямаше къде игла да падне, а какво остава да направиш читави снимки и да рзгледаш на спокойствие.

Интересна е разликата в гледните точки
Аз бих казал, че от круизите се изсипват хиляди туристи, които задръстват всичко, а дори не спят на острова

# 610
  • here and now
Не съм се изразила правилно вероятно.
Но кораби си спират почти целогодишно, а юли и август основно се настаняват . Та тогава островите са най-претъпкани  с всякакви хора от всякъде.

# 611
  • Русе
Здравейте,
Моля за съвет. Обмисляме през юли един круиз с Norvegian Dawn. Има го и в crusit.bg. Къде да гледам още? Има ли шанс да хвана черен (син) петък за този круиз?

# 612
  • София
Здравейте,
Моля за съвет. Обмисляме през юли един круиз с Norvegian Dawn. Има го и в crusit.bg. Къде да гледам още? Има ли шанс да хвана черен (син) петък за този круиз?
Погледнах сега със Вива вояж - 1565 евро за двама във вътрешна кабина. По-евтино от българската компания!

# 613
  • Русе
Здравейте,
Погледнах сега със Вива вояж - 1565 евро за двама във вътрешна кабина. По-евтино от българската компания!

Много благодаря. А какво е това Вива воаяж? Някаква чужда туристическа агенция ли?

# 614
  • София
Много благодаря. А какво е това Вива воаяж? Някаква чужда туристическа агенция ли?
vivavoyage.co.uk - английска компания. Тук много често я споменаваме - за мен почти винаги дава най-добрите цени!

Общи условия

Активация на акаунт