КРУИЗИ /Тема 20/

• 52 150
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте планирам втория ни круиз спряла съм се на Норвежките фиорди някой бил ли е края на юни какво е времето там
      Бяхме в началото на юни 2024.
 Времето беше супер - леко  ръмя  един ден за около час и още един ден малко по-силно преваля в Гейрангер пак около час. През останалите дни беше слънчево  температури  минимални около 8-10 гр сутрин и 15-18 градуса през деня.

# 781
  • София
Здравейте планирам втория ни круиз спряла съм се на Норвежките фиорди някой бил ли е края на юни какво е времето там
Времето там е непредвидимо. Ние бяхме средата на юли и в Берген беше 30с, пресякохме полярният кръг по къси панталонки, но на Норд Кап беше 10с само за нощ от жега, стана студ.

Много е красиво, препоръчвам с две ръце.

# 782
  • Пловдив
Ние в началото на юли акостирахме в Берген на 7 °С и пороен дъжд с вятър, към обед спря да вали и се показа слънце и според телефона ми беше 17°С с усещане за 20°С.
В Гейрангер на финала се изсипа хубав дъжд за около час.
По пътеката към Прейкестолен, малко след началото на прехода, падна мъгла и хората, които слизаха, казваха, че нищо не се вижда на скалата. Докато се изкачим, нямаше и помен от мъгла - имаше слънце и чудесна видимост.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:43 от avia

# 783
Здравейте, приятули! Здравей Bled!
След извесно прекъсване, отново се връщам към любимите ми круизи. Но сега условията са променени. Винаги сама съм си организирала круиза, но сега търся агенция, която да ме качи на самолета за Дубай, после на кораба и накрая да ме върне в София.
Можете ли да ми препоръчате такава?

# 784
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, приятули! Здравей Bled!
След извесно прекъсване, отново се връщам към любимите ми круизи. Но сега условията са променени. Винаги сама съм си организирала круиза, но сега търся агенция, която да ме качи на самолета за Дубай, после на кораба и накрая да ме върне в София.
Можете ли да ми препоръчате такава?
Здравейте, аз и баща ми сме много доволни от Океан травел в София. А аз да си напомня питането: някоя правил ли е резервация за круиз към celestyal от сайта им, тъй кaто до сега сме били организирано от агенция а този който съм харесала го няма в агенция. Става на въпрос за този: https://book.celestyal.com/ie/cruises/mediterranean-iconswest-to … y-2026-04-18-10/.

# 785
  • here and now
Аз съм буквала от сайта на Селестиал, но беше преди две години. Какво точно ви интересува?

# 786
  • ПЛОВДИВ
Аз съм буквала от сайта на Селестиал, но беше преди две години. Какво точно ви интересува?
Какви документи трябва да подам за чекиране (паспорт или лична карта)?
Има ли вариант да ни дадат каюта с балкон, както е при другите компании, след резервация?
Кога мога да добавя пакет с напитки за консумация преди или след хранене?
От кой терминал тръгва и има ли паркинг, където може да оставим кемпер?

# 787
Бяхме на фиордите в края на юни.Времето беше около 15-20 градуса,изобщо не ни е валяло дъжд.

# 788
  • here and now
Какви документи трябва да подам за чекиране (паспорт или лична карта)?
Има ли вариант да ни дадат каюта с балкон, както е при другите компании, след резервация?
Кога мога да добавя пакет с напитки за консумация преди или след хранене?
От кой терминал тръгва и има ли паркинг, където може да оставим кемпер?
Ние се чекирахме с паспорти, така съм свикнала аз.
Каюта с балкон не ни дадоха.
Пакет с напитки не сме купували, но мисля може при резервацията да се закупят. Напитки си бяха включени по време на храненията, а и не сме се задържали особено на кораба.
Ние летяхме до Атина, та и с паркинг не мога да съм полезна.
Май не ви помогнах особено...

# 789
  • ПЛОВДИВ
С коя авиокомпания летяхте и спахте ли някъде преди и след круиза?

# 790
  • here and now
Skyexpress, но бяхме с вътрешен полет. Не сме нощували в Атина нито преди, нито след круиза.
На тръгване ползвахме трансфер, а на връщане с автобус(и), че имахме много време до полета.

Общи условия

Активация на акаунт