Данъчни облекчения за деца - 2

• 10 441
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Ах, никъде не изписва грешка, всички образци ми светят в зелено, сякаш всичко е изрядно, но аз никъде не виждам изписана сумата на облекчението...Там, където се избира за колко деца става въпрос (Приложение 10, част 6) - нито мога да сложа отметка, нито да впиша сума...

Отбелязала ли сте, че искате да попълвате и приложение 10?
Другата възможна грешка е в приложение 10 да сте отбелязала, че го ползвате при работодател и след това не ви пуска да сложите чек на 6000.

# 196
  • Пловдив
Явно нещо системата им не е наред днес.
И аз гледах стъпка по стъпка от миналата година и не ми дава и на мен да попълня сумата за облекчението.

# 197
Явно нещо системата им не е наред днес.
И аз гледах стъпка по стъпка от миналата година и не ми дава и на мен да попълня сумата за облекчението.

Видяхте ли дали в приложение 10 най- отгоре не сте сложили чек за ползване при работодател? Само в този случай не позволява да се пише сумата и да се отбележи в част Шеста данъчното облекчение.
Всичко беше наред днес със системата.

# 198
Точно там е бил проблемът - сложила съм отметка в Приложение 10, че съм ползвала данъчно облекчение през работодател, което не е вярно, но аз съм го разбрала в смисъл че искам да го ползвам сега - който блее, вместо да чете внимателно, така става.
Благодаря на всички, които се включиха Blue Heart

# 199
Аз подадох днес.

# 200
И аз подадох днес,ще видим кога ще ги преведат

# 201
Ние още не сме подали. Интересува ме, дали все още са необходими служебни бележки от работодателите или вече всичко излиза онлайн.

# 202
Ние още не сме подали. Интересува ме, дали все още са необходими служебни бележки от работодателите или вече всичко излиза онлайн.

Всичко излиза автоматично. Не са необходими бележки.

# 203
  • Варна
Здравейте! При попълване на данъчната декларация, в частта с банковата сметка ми изписва невалиден IBAN,проверявах го няколко пъти, но грешка не намирам. Какъв може да е проблема?

# 204
  • Варна
Здравейте! При попълване на данъчната декларация, в частта с банковата сметка ми изписва невалиден IBAN,проверявах го няколко пъти, но грешка не намирам. Какъв може да е проблема?
Коя банка е? Да не би да въвеждате някой стар номер, напр. ОББ смениха буквите по заварените райфайзен сметки преди година?

# 205
  • Mostly in my mind
Подадох в сряда преди обяд. Вчера в 17 часа имах превод.

# 206
  • Варна
Коя банка е? Да не би да въвеждате някой стар номер, напр. ОББ смениха буквите по заварените райфайзен сметки преди година?
Тъкмо щях да редактирам. Открих къде е проблема. Не съм натиснала допълнително бутона за " Главни букви"
Благодаря за отговора!

# 207
  • София
Здравейте, за пръв път подавам ГДД и искам да попитам в приложение 13, ми излизат доходи от наложени платежи в Спиди и Еконт за около 100на лв от продажба на вече износени детски дрешки и обувки, както и някакви 72лв от ТБИ банк, дали трябва да ги включвам?
Доколкото чета за продажбите на лични вещи не е необходимо, но за другите нямам идея какви са?

# 208
Aз сега видях, че е върнато това като отговор. Какво да направя, тази година тотално оплесках декларацията.
Скрит текст:

# 209
  • Варна
Aз сега видях, че е върнато това като отговор. Какво да направя, тази година тотално оплесках декларацията.
Скрит текст:

То си пише -  подай наново декларация. Да не би да не са ти се заредили данните от работодател?

Здравейте, за пръв път подавам ГДД и искам да попитам в приложение 13, ми излизат доходи от наложени платежи в Спиди и Еконт за около 100на лв от продажба на вече износени детски дрешки и обувки, както и някакви 72лв от ТБИ банк, дали трябва да ги включвам?
Доколкото чета за продажбите на лични вещи не е необходимо, но за другите нямам идея какви са?
Да и аз имах миналата година една продажба от ОЛХ. Въвеждаш си ги.

Общи условия

Активация на акаунт