Китна пролет се задава, юнското бебче ритничета раздава! - тема 3

• 31 835
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Dobrana, колко ти е като стойност белтъка?

62,6 при реф. долна 64 Sad
И не се повлиява никак.

# 46
Dobrana,И при мен белтъка е под норма с 1 и АГ ми препоръча да взема протеин за бременни ,защото започнаха да ми се подуват и краката и каза,че най-вероятно е от белтъка.Интересното е ,чр всеки ден ям яйца и месо как така е под норма нз🤷♀А във този протеин на доза колко въглехидрати има ,защото в интернет пише само,че е без захар но няма никакви стойности .И сладък ли е или просто става😅

# 47
Dobrana,И при мен белтъка е под норма с 1 и АГ ми препоръча да взема протеин за бременни ,защото започнаха да ми се подуват и краката и каза,че най-вероятно е от белтъка.Интересното е ,чр всеки ден ям яйца и месо как така е под норма нз🤷♀А във този протеин на доза колко въглехидрати има ,защото в интернет пише само,че е без захар но няма никакви стойности .И сладък ли е или просто става😅

Сладък еееее! Прилагам етикета!

# 48
Rarina, при д-р Василев се следя в Токуда. Стискам палци на теб да ти се размине глюкозното обременяване! Ще споделя отзив и аз след като го направя, живот и здраве.
Благодаря за съветите, момичета!

# 49
Dobrana,много благодаря за снимката:))))

# 50
Gemini25, И аз съм при Василев! На 01.04 ми е следващият преглед! Обсъждахте ли подробности около раждането, ние не сме говорили нищо.

Rubitoooo, аз се чудя защо не огладнявам, а то от него само приемам 900kcal.
И аз се подувам. Като обуя чорапи и ми се отбелязват ластиците. А ще става по-зле!

Rarina, при д-р Василев се следя в Токуда. Стискам палци на теб да ти се размине глюкозното обременяване! Ще споделя отзив и аз след като го направя, живот и здраве.
Благодаря за съветите, момичета!

# 51
900😅😅😅не бях обърнала в има ние на това😅Иначе аз ям на 2 часа и ако приемам и такъв протеин съвсем ще се закръгля😅

# 52
Dobrana, даа, питах го за раждането. Казах му, че предпочитам естествено и той потвърди, че не вижда никакви проблеми за такова и е привърженик на естественото. Даже каза, че бебката вече била с главата надолу. Dizzy Face Дано не се върти отново и си стои така до края. Sweat Smile

# 53
Добре, че ме попита, аз го пия два месеца и не съм погледнала етикета!!!! И се чудя що качвам прогресивно килограми!!!
Вече съм спокойна, разбрах защо! 😀😀😀

900😅😅😅не бях обърнала в има ние на това😅Иначе аз ям на 2 часа и ако приемам и такъв протеин съвсем ще се закръгля😅

# 54
Моят е 66 при същите референтни. Чак на 31.03. съм на преглед. Ще взема да ям по-редовно яйца до тогава. Ако ми се наложи да пия протеин, може би ще избера някакъв, който не е специфично за бременни, защото ми обясниха, че това е по-скоро маркетинг и този за бременни единствено е значително по-скъп, нищо повече. Ще го обсъдя първо с АГ-то.
Иначе всеки ден си пия шейкче с брашно от Рошков, което също е доста богато на протеин, ама си е растителен.

И не се повлиява никак.

# 55
Когато намериш алтернатива на протеин, ще го споделиш ли тук, моля те, че този за бременни в тези дози, наистина идва доста скъп.
Моят е 66 при същите референтни. Чак на 31.03. съм на преглед. Ще взема да ям по-редовно яйца до тогава. Ако ми се наложи да пия протеин, може би ще избера някакъв, който не е специфично за бременни, защото ми обясниха, че това е по-скоро маркетинг и този за бременни единствено е значително по-скъп, нищо повече. Ще го обсъдя първо с АГ-то.
Иначе всеки ден си пия шейкче с брашно от Рошков, което също е доста богато на протеин, ама си е растителен.

И не се повлиява никак.

# 56
Момичета, как ги смятате тези 900 калории? Пише в 25 грама или 2 мерителни лъжички 96 калории. Или пиете по повече от тази доза?🤔 Тъкмо си мислех да си поръчвам тази седмица, но сега се замислям дали да не взема алтернатива. 😆

# 57
  • Пловдив
И аз се присъединявам към протеин мамите, изписаха ми също прегнако или фрезубин, но на цена нямат много разлика. Поръчах шоколад от вашите препоръки и ягода за всеки случай - че вкусове всякакви.
Да ви кажа очаквах, че и мен ще ме застигне протеина, нямам апетит за месо изобщо. Напоследък зелениите ме влекат и естествено въглехидратчето.
Краката май започват да се понадуват леко и ще спра солта, дано се стопира процеса. То вече и доста ме болят колената от тежестта, та гледам да има хем движение, хем почивка след това. Но и аз много лошо правя, много се чекна и си сядам върху краката и натоварвам колената още повече, спирам се вече, за да не ме болят.

Я да попитам мамите с момчета имащи и чакащи. Какво ще го правите пишлето? Ще забелвате ли или не? Бях на форум за бременни и неонатолога обясняваше как последните проучвания са - да не се пипа и че повече поражения носело. Преди това съм попадала отново на няколко мнения, от доктори, точно на тази тема, да не се пипа пишлето и вече съм объркана. Не знам какво да го правя да барам ли, да не барам ли?

# 58
Аз едно време бях на тази вълна относно пишлето. Обаче малкия направи фимоза и направихме операция като беше на 2. Така че честно казано незнам какво да те съветвам...

И аз се присъединявам към протеин мамите, изписаха ми също прегнако или фрезубин, но на цена нямат много разлика. Поръчах шоколад от вашите препоръки и ягода за всеки случай - че вкусове всякакви.
Да ви кажа очаквах, че и мен ще ме застигне протеина, нямам апетит за месо изобщо. Напоследък зелениите ме влекат и естествено въглехидратчето.
Краката май започват да се понадуват леко и ще спра солта, дано се стопира процеса. То вече и доста ме болят колената от тежестта, та гледам да има хем движение, хем почивка след това. Но и аз много лошо правя, много се чекна и си сядам върху краката и натоварвам колената още повече, спирам се вече, за да не ме болят.

Я да попитам мамите с момчета имащи и чакащи. Какво ще го правите пишлето? Ще забелвате ли или не? Бях на форум за бременни и неонатолога обясняваше как последните проучвания са - да не се пипа и че повече поражения носело. Преди това съм попадала отново на няколко мнения, от доктори, точно на тази тема, да не се пипа пишлето и вече съм объркана. Не знам какво да го правя да барам ли, да не барам ли?

# 59
На мен ми е първо детенца, така че нямам много опит с други момченца 😆 Но на лекцията, на която бяхме казаха същото-че новите проучвания са да не се пипа, освен ако няма някаква индикация за проблем и докторите не кажат нещо различно. Същото пишеше и в книгата, която си взех да чета за бебета.
Ние сме решили да видим какво ще кажат в билницата и ако и оттам ни кажат същото и наистина не се нагала, да не го пипаме.

Общи условия

Активация на акаунт