Китна пролет се задава, юнското бебче ритничета раздава! - тема 3

• 31 817
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Тони, стискаме палци ❤️ При разкритие могат ли да ти сложат песар или само ще лежиш? Успех, всичко ще е наред!

# 751
  • Пловдив
Тони всичко ще е наред Heart стискаме палци!

# 752
Тони, стискам палци, всичко ще бъде наред! Нищо не съм купувала още като козметика или за аптечка на беба. И аз съм в отбора на хъркащите, мъжа ми каза, че добре се раздавам последните дни, но аз съм и хремава и с болки в гърлото от 3 дни и съвсем не мога да дишам, опитвам се да боря с инхалации, солена вода, но опирам и до капки иначе не става. И аз трябва да пусна кръвни, но чакам да се пооправя малко и тогава ще отида до лабораторията. Що се отнася до стаята в болницата, мисля, че за 3 дена все ще ми е по - добре с компания, не мисля да взимам самостоятелна стая.

# 753
Тони, стискаме палци да устиска още малко Heartpulse
Моят хемоглобин в 35 беше 86, започнах прием на капсули желязо, след седмица не само не беше се покачил, а беше спаднал на 82. Започнахме вливки и за по-малко от седмица на тях се е качил днес на 93 в 37+4. Пробваме да стабилизираме колкото можем преди секциото. Не усвоявам желязото орално, а хемоглобинът последните седмици падна така драстично, защото допреди месец и нещо беше почти 120. Тоновете днес са добре.
Относно стаите - благородно завиждам на тези, които имат право на посещения. При нас няма, бащата вижда бебето едва на изписването, което при нормално секцио ще е на 5ти ден. Ние обмисляме да си ползваме опцията с допълнително заплащане поне да му го покажат след операцията, но право на свиждания и въобще стъпване в отделението при престоя няма. Има вариант, ако майката е ок да остави бебето на жената в съседната стая, за кратко да помоли акушерка да го наглежда само да слезе до двора на сградата и евентуално там да се види с някого и то пак за кратко, защото като ти донесат бебето и си остава при теб, а ти за да излезеш търсиш кой да го наглежда.
За аптечката - аз вече се изгубих какво взехме и какво не, имам цяло чекмедже пълно с неща, памперси, кърпички, подложки, кошница с козметика, медицински, залъгалки и т.н. та вече не помня какво няма. Има основните неща, които ще трябват за първите седмици, останалото ще видим от препоръка на педиатър или акушерките при изписването.

# 754
  • София
Здравейте,

Относно желязото - ползвам на betterme спрея с желязо. Впръсква се от вътрешната страна на бузите и е доста ефикасен. Хемоглобинът ми не е спадал под 115.

Може да е рано, но искам да повдигна въпроса за адаптираното мляко. Избрали ли сте марка? Аз искам и това да набавя преди раждането, но много се чудя коя формула да избера. В родилното ще е на Хип, но първото ми дете повръщаше от него, та не съм с много добри впечатления..

# 755
Тони, стискам палци! Почивай активно, в добри ръце си!

Момичета, днес бях на тонове, имам регулярни контракции, които апарата измерваше в стойности межу 40-50.
Докторът вика, кво става? Кви са тея контракции? Аз не усещам нищо обаче. Прегледа ме за разкритие, каза, че няма и препоръча лежане и магнерот 3х2. Каза, че не бива да раждам, рано било, не предложи хоспитализация, понеже няма разкритие.
Някой в подобна ситуация?

# 756
  • София
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 757
# 758
Мами..от вчера,някакви бодежи вътре във влагалището навътре,все едно нещо човърка.Много опъване ниско долу..32+2 седмица съм.Започна се пак и честото пишкане,като първите месеци.Да не расте матката и натиска пикочния мехур,но бодежа от какво е?

# 759
Мами..от вчера,някакви бодежи вътре във влагалището навътре,все едно нещо човърка.Много опъване ниско долу..32+2 седмица съм.Започна се пак и честото пишкане,като първите месеци.Да не расте матката и натиска пикочния мехур,но бодежа от какво е?
Петя, копирай си и въпроса в новата тема, защото тази ще бъде заключена.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1775107.new#new

Общи условия

Активация на акаунт