Кандидат-студент в Уасг/ТУ?

• 592
  • 2
  •   1
Отговори
Привет Simple Smile Тъй като ми предстои кандидатстване, след дълго чудене реших да се насоча към инженерните специалности. Най-вече се интересувам от ССС в Уасг, та въпросът ми е някой знае ли дали си заслужава там и дали образованието е добро+ има ли реализация? Другата опция ми е в ТУ да кандидатствам. При всички случаи ще се явявам на КСИ и на двете места, но ми се иска някой, ако има мнение за университетите, да сподели

# 1
Като цяло има по-голям процент реализирали се по специалността, отколкото в редица други специалности като икономическите, социологии, психологии. А пък вече дали конкретен човек ще се реализира, си зависи от него.

# 2
Най-вече се интересувам от ССС в Уасг, та въпросът ми е някой знае ли дали си заслужава там и дали образованието е добро+ има ли реализация?
В България няма по-подходящо място за ссс от уасг. Образованието като в повечето образователни бг институции е: който иска ще научи.
Реализация има, строителството няма да замре в близките години, но не е високо платено, а отговорностите са големи.

Общи условия

Активация на акаунт