Отговори
# 420
Някои неща не се променят 😄🧿🤍

# 421
Хелоу! 🫶
Някой пита снощи за сакото на Афито - не е ДеФакто!
Jacket La Commune Magique

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 11:02 от BELL-

# 422
Здравейте,момичета Flowers Rose
Голяма тишина днес,то няма и какво да се коментира де..
И аз изгледах епизода с бг.превод,не че нещо се промени от чувствата и емоциите ми след това.
Просто нямам думи...как можаха тия 5 тъпанари да заведат Сейран в този магазин да гледа Суна,как избира дрешки за детето си,а Сейран дори не знае какво дете ще вземе и колко голямо ще е..как можаха да покажат сцена със сливи ли е,краставички ли,все тая и оная Суна гордо да казва,че бременните били така,а Сейран седи нещастна настрани...Думи нямам,как можаха да опорочат дори сватбата.Видите ли,наш Ферит иска да се жени,не толкова,че обича безумно Сейран,а и размахва документа за осиновяване.
Как можаха да направят Сейран толкова глупава,че да приема всичко,без да се бори.Човека я изостави в гражданското да си чака и хукна да спасява Абидин.
Това не е Сейран,която аз познавам.Каза на майка си и Гюлгюн,че нямало къде да отиде,ще се върне в имението и ще зададяла въпроси.Сейран която аз познавам,щеше да се бори,щеше да замине и да продължи живота си..
Суна и Ферит не ми се коментират..и двамата за мен удариха дъното,Суна дори копае под него..сладка,усмихната и уж загрижена,но не спря да хвърля завоалирани стрели...Това няма да е твоето дете...
И този рейтинг им е много...

# 423
Здравейте,момичета Flowers Rose
Голяма тишина днес,то няма и какво да се коментира де..
И аз изгледах епизода с бг.превод,не че нещо се промени от чувствата и емоциите ми след това.
Просто нямам думи...как можаха тия 5 тъпанари да заведат Сейран в този магазин да гледа Суна,как избира дрешки за детето си,а Сейран дори не знае какво дете ще вземе и колко голямо ще е..как можаха да покажат сцена със сливи ли е,краставички ли,все тая и оная Суна гордо да казва,че бременните били така,а Сейран седи нещастна настрани...Думи нямам,как можаха да опорочат дори сватбата.Видите ли,наш Ферит иска да се жени,не толкова,че обича безумно Сейран,а и размахва документа за осиновяване.
Как можаха да направят Сейран толкова глупава,че да приема всичко,без да се бори.Човека я изостави в гражданското да си чака и хукна да спасява Абидин.
Това не е Сейран,която аз познавам.Каза на майка си и Гюлгюн,че нямало къде да отиде,ще се върне в имението и ще зададяла въпроси.Сейран която аз познавам,щеше да се бори,щеше да замине и да продължи живота си..
Суна и Ферит не ми се коментират..и двамата за мен удариха дъното,Суна дори копае под него..сладка,усмихната и уж загрижена,но не спря да хвърля завоалирани стрели...Това няма да е твоето дете...
И този рейтинг им е много...
+1 Hands Clap

# 424
# 425
# 426
Е, това имам предвид и аз Милена Тодорова, Надя Василева….
От откъсите,които изгледах виждам как между Мерт и Афра има сякаш някаква уговорка да изиграят тъпия сценарий по възможно най-глуповато милия начин и им се получава чудесно….Взички казват “Много тъп сценарий,но Афра и Мерт са супер”…..
А,Берил и Ерсин сякаш не са разбрали тази тънка мисъл и се раздават на живот и смърт…изживяват се неуспешно,дразнещо…
Ако успях да обясня….

# 427
Белче, това проскубаното в средата да не е на Джурджу Grinning

Сет има, малката Гюлче ще пуска нещо, да видим какво е. Дано е снимка с Афито или Мердо Heart Eyes

# 428
Е, това имам предвид и аз Милена Тодорова, Надя Василева….
От откъсите,които изгледах виждам как между Мерт и Афра има сякаш някаква уговорка да изиграят тъпия сценарий по възможно най-глуповато милия начин и им се получава чудесно….Взички казват “Много тъп сценарий,но Афра и Мерт са супер”…..
А,Берил и Ерсин сякаш не са разбрали тази тънка мисъл и се раздават на живот и смърт…изживяват се неуспешно,дразнещо…
Ако успях да обясня….

За съжаление аз не мисля така.
Не знам на какво се дължи, но нито Мерт,нито Афра се раздават в последните серии,преиграват и то доста често.Няма го блясъка в очите им,поне за мен.
Съжалявам,че ще го кажа,защото не харесвам Берил Позам,а от Суна ми се повдига,но тя играе ролята си,много добре,Ерсин не,за мен той е посредствен актьор.
Не мисля,че има някакви договорки между Афра и Мерт,просто я няма тръпката.Мое мнение,разбира се..

# 429
Еве, проскубаното най ѝ отива на костенурката! Нейното май е до Нагито, първо е! 🤣
Тая класация на Адба малко ме изненада! Въпреки мижавия интерес Ялъто все пак водеше през целия ден в петък, че и вечерта по време и след излъчването на епизода!

# 430
В Х видях това

Да не са снимали предварително серии за след комата? Ох, иска ми се нищо от 3 сезон да не е истинско, да продължим с умен сценарий след 73Е.

# 431
За мен Афра и Мерт си играят добре. Но и на мен ми прави впечатление, че актьорите като цяло не играят като преди. Някак си го изкарват на - все ми е тая - дай да го караме по-лежерно. Няма нужда да сме толкова сериозни.
Може би това е техният начин да кажат на хората,че и на тях им е писнало.

Аз имам друго питане - до кога стаята на Сейфер ще бъде като магистрала със свободен достъп? Няма ли общи помещения в това имение, където да се събират и да си говорят. Всеки влиза в тази стая, когато си пожелае, без да чука,без да иска разрешение.
Нима и Сейфер като двойка нямат нужда от оединение, тяхно място, където да си остават само те насаме.
Много ме дразни,че и това нещо не се промени за толкова много години Simple Smile

# 432
Дирен! ✌🏻

# 433
  • Яко в Матрицата...
Много ми е тъжно да виждам в почти всеки пост съмнение в професионализма на Афра и Мерт.
Наистина ли си мислите, че са се оставили на течението и гледат да отбият номера? Това, че сценарият не струва, че не им пишат сцени като хората, не означава, че те подхождат с пренебрежение към работата си... Жалко...

# 434
Здравейте  Hug  Hug  Hug  
Катя  аз виждам Сейран и Ферит  които са щастливи ,умиротворени и в хармония. Афра и Мерт си вършат по възможно най-добрия начин своята работа и със сигурност не биха постъпили непрофесионално в каквито и да са отношения те двамата в момента.
Пак ги слагам ,но ми носят истинско удоволствие на сетивата ей така като ги гледам.  Heart

Не мисля ,че Сейран и Ферит се женят само заради това че трябва да осиновят дете и за да спазят срока трябва да сключат брак до определена дата.Ако Ферит правеше всичките тези усилия просто ,за да осинови дете ,а не защото обича Сейран и иска да е с нея в добро и в лошо ,в радост и мъка и в здраве и болест докато смъртта ги раздели емииииии той хич можеше да не си прави труда да се напъва за тая женитба.Ако е такъв егоцентрик и се интересува само от себе си той щеше да каже на Сейран сори мацка ама след като не можеш да ми родиш дете аз ще си намеря друга дето ще може защото искам моите велики гени на Корхан да се възпроизведат и за бъдните поколения. Защо му е на Ферит да да си създава усложнения ,за да осиновява дете ако не иска да има живота със Сейран ,да бъде щастлив с нея и да изградят семейство с нея и осиновеното им дете. Thinking
Милена ако трябва да ги коментираме тия сцени първо трябва да почнем от там защо изобщо Ферит и Сейран да се женят в кметството като си имат голямо и красиво имения където могат да я свършат тая работа.Защо след като има опасност за живота на Абидин и той не трябва да излиза трябва да се правят такива сложни планове като просто може да се извика служителя от кметството  и церемонията да се проведе у дома.И друго защо трябва Абидин да отива сам знаейки брат му какво иска да му причини и чак трябва Ферит да  отиде с полицията ,за да му помогне.Ако от превода се разбират тия работи сори ,че задавам въпроси защото аз не съм гледала с превод.Но ако влезем в историята как си я представяме тая работа ,Ферит знаейки ,че Абидин е в смъртна опасност просто да игнорира това знание и да иде да си се ожени най-спокойно за Сейран .Ами че тя Сейран никога  не би простила на Ферит такова нещо  ако разбере истината.И освен това айде чак пък Сейран да е изоставена в кметството не беше така.Нали Гюлгюн и Есме отидоха ,предполагам Ферит ги е пратил,служителя по женитбите и той  май знаеше така поне ми се стори после в имението той май каза нещо такова .От цялата тая патаклама дето се случи в тази част от серията първо имаше сюрприз който Сейран все  очакваше от къде ще изскочи и    стана така както трябваше да бъде и церемонията се извърши в имението , Сейран беше облечена в красива рокля и имаше красива и задушевна церемония . Heart
Аз мисля ,че след 89 епизод персоналния рейтинг на Ферит падна доооооста ниско и май сега  е по нисък и от рейтинга на сериала ни. Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile Не е чак толкова лош тоя човек според мен .да не е най-суперския ама и чак толкова лош не е .Целувката със  Суна не беше един от добрите му моменти ,след това и като си замълча и не каза на Сейран също не беше добре.Обаче преди целувката и след нея Ферит има и доста добри постижения така че лично аз гледам да се концентрирам върху тях ,а не само и единствено върху този единичен случай ,за който си има и причина която малко от малко  може и леко да го унивини.
Интересно ми в останалите епизод освен за осиновените деца и  за Каран който със сигурност ще измисли нещо дали ще става дума и за нещо друго. Thinking Дали все пак мислят сценаристите да разкрият истината за целувката ,защото като гледам всички си поискаха прошка ,дадоха си я ,образите на лошите се изсветлиха и те станаха направо като ангелчета и само един Ферит на края да остане мръсник еми не върви сякаш ама ще видим какво ще стане. Simple Smile

Афра снощи беше много красива на снимките от рождения ден на приятелката си.  Heart

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 16:15 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт