Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
Не й вярвам на тая злобарка Бирса, търси взаимодействие.
Феро пак може да си страда и в последните 5 мин да има щастлив финал. ОГМ искат феновете до последната минута да са на тръни, искат последните серии да се гледат, ама не знам дали няма да има обратен ефект...

# 706
Рени, благодаря ти! 🌹
Бая упорита се оказва Бирса! Чак пък обичала Феро! 🤣

Да бе, обичала Ферит. 😁 Бирса толкова много мрази Мерт и Афра, че да има лесно ще ги удави в капка вода, как ли пък ще й повярваме, че много обича Ферит или Сейран.

# 707
Аз тотално съм объркана вече. Каквото ще да става, то вече аман с тези нашите. Вместо три епизода по-нормални и спокойни да дадат те пак се чудят каква драма да завъртят. Защо досега не вкараха нова драма,а влачиха толкова глупости.
Животът на Серпил от миналото - хм , да не се окаже, че е имала нещо с Тарък?
Ако, заради момиченцето Сейфер стигат до момчето, това значи, че са брат и сестра. Ако пък едно от тях или двете се окажат деца на Тарък - как и откъде, като онова момиче е в плен от първи сезон. И да си кажа тези деца нямат прилика с Тарък. Защо трябваше да ги избират толкова много да приличат на Сейфер след като няма да са техни биологични родители.
Дали пък Серпил няма да пусне бомбата за Суна? Понеже иска Ферит.
Значи Сейфер няма да осиновяват така ли? В озета пише, че ще са само приемни родители. Затова ли толкова много деца се навъдиха изведнъж.
Ако ще гърмят някой на финала аз викам да са всички,а не само Ферит. Хумор малко Simple Smile Ялъто да стане най-обитаваната от духове къща в Турция. Представете си,ако имате призрак като Ифакат или като Халис Grinning
Ако това са планирали за финал 5-та глупаци значи според мен гонят трите нули. Да останат в историята с пълното унищожаване на един сериал.

# 708
Направо са жалки от продукцията. Умират за взаимодействие и щяха да имат огромно такова, ако сценария не беше това което е, а сега им се налага да плащат на тая кокошкарка да пише глупости, белким гледаме, че иначе ще ударят 1-цата.

# 709
Нищо чудно това да го е прочела от някои акаунти, които пишат че Тарък ще убие Ферит и сега да дразни. Тя беше казала, че Серпил идва да завърши историята на Суна, много акаунти бяха казали че искат Серпил да разкрие Суна като покаже записите на нея и майка и, Бирсен може да е прочела от тях как тя трябва да разкрие Суна и понеже Серпил се появи тя го написа като своя новина, така че нищо чудно да е прочела същото и за Ферит. В толкова лъжи сме я хващали, сериала щеше да приключи декември, после промени датата и беше казала че ще свърши януари и накрая издържа до март месец.

# 710
И за друго да помрънкам, че днес съм на такава вълна. 😁 Сега ще ни занимават с тая малка пикла Серпил и нейната история, сякаш някой се интересува от нея. Оная другата е мега дразнеща, ама поне е сестра на Сейран, а тая е някаква никаква. Да вземат да върнат и сестрата на Синан, или пък онзи, който изнудваше Суна, че ще разкаже, че Абидин е Корхан. До последно ще ни занимават с петоразрядни образи.😵‍💫

# 711
Аз вече се чудя само за едно- ще успеят ли да ме изненадат, ще успеят ли да ме развълнуват с уж последните епизоди и финала. Стотици версии имам в главата си, да видим какво са измислили.
Иначе усещам безкрайно разочарование...Наистина 🤕🤕☹️...Хич не ми минава номера със сватбата и децата...Тц...Не става! Провалиха сезона.
Не видяхме едно представяне на бижута,  един рожден ден, нито пък бременна Сейран, не я видяхме да учи наистина, не видяхме някой да се лекува 🤷‍♀️🤦‍♀️.
Нямам обяснение за всичко, което се случи около сериала..Всъщност имам- Шнура и Бирса, неочаквано кофти комбинация.
Не обвинявайте сценаристите, те пишат каквото им кажат!
Нашите Сейфер, заради тях и Афрам продължавам да гледам!❤️🧿

# 712
Толкова не можаха да измислят един хубав сценарий за трети сезон. Хич не ги разбрахме какво искат да ни кажат. То само паралели. Върти се едно и също. Не може пък да се измисли една нова драма. И сега накрая в три епизода ще направят цирк. Ще сложат всичко на веднъж и хайде чао.
Можеше вместо това за три епизода да видим бременна Сейран, представяне на Сейфер бижута, да обяснят поведението на героите и болестите. Много исках и аз Сейран да завърши образованието си, това й беше мечта. Вместо това ние ще се занимаваме със Серпил, Тарък, сигурно пак Абсун ще са във всяка сцена. Само тъпотии.

# 713
Аз също като теб Наде,съм много разочарована и гледам само заради Афра и Мерт.
За разлика от вас,на мен не ми хареса фрага,захаросани тъпотии.Нямам нищо против осиновяването на деца,но това няма нищо общо с истинската история...то и целия 3-ти сезон няма нищо общо де.Та да си дойда на думата,като най-накрая са решили да ни покажат бременна Сейран,да го бяха направили още в предната серия.Между впрочем,детето от къде знае,че е бременна,поредния ясновидец,явно е.
Исках да видя бременност,поне малко,тревоги,радост,очаквания,загрижен съпруг и бъдещ татко..едва ли.Ще гледаме търсене на деца,търчане насам натам,Серпил и тревогите на Суна,а в последвалите 2 епизода и Тарък.Няма да се учудя Серпил да разкаже за Суна и домогванията и до Ферит,а самата Суна да изплиска легена...знаем я каква е и да каже,че Ферит е виновен и я е целунал.Е тогава става тя каквато става и за капак Тарък и той може да изкара нещо от ръкава си.
Изобщо да стане не шокиращ финал,а ужасен финал..моля се нищо подобно да не се случи,поне накрая да са щастливи и ние,поне малко..

П.с.Аз също исках да се разбере за дивангейт и Суна и Ферит да си понесат заслуженото,но това трябваше да се случи,поне преди 5 серии,сега е късно,много късно.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 18:14 от Милена Тодорова 756835

# 714
Дирен и Бурак Heart Eyes

Всичко е заради любовта на Шнура към треторазрядните актриси и навирането им за главни. Разбира се, да имаме предвид и омразата му към Афра Grinning

# 715
Добър вечер ,момичета  Kissing Heart
Еве  мерси за превода на резюмето  Flowers Rose
Рени  мерси за превода на клюката от Бирсен   Flowers Rose
Вай бе значи Бирсенка обичала Ферит а  Thinking  Simple Smile Сигурно щото според нея ще умира и ей така най и е готин умрял като е.  Angry
Ей не се насити тая жена бе да пръска злоба срещу сериала ,СейФер и АфРам  Angry  Хич не и вярвам аз на нея защото доста пъти не е била права и то не само за нашия сериал ами и за други сериали.Дано да имаме много ,много ,много щастлив финал с красивото семейство на Ферит и Сейран.  Heart  Hands Pray
Колкото и да не ми се иска  обаче не изключвам и другата възможност ,защото сценаристите и нея я подготвят като евентуален вариант за финал.Ферит още от началото на сезона го дават ,че има разни психически проблеми.Кога са по обострени кога по-малко кога изобщо ги няма ,но през цялото време на сериала в този сезон все ни загатват ,а и показват ,че има проблеми които той много усилено се опитва да прикрива и да демонстрира увереност ,сила и добро настроение.В 89 епизод се включи и проблема с целувката ,който толкова силно беше повлияла на Ферит ,че той даже беше и на път да се самоубие ,но тогава стана стрелбата и се отложи и в последствие и позабрави тази работа.И сега вече на финала на сериала когато нито психическите проблеми на Ферит ,нито дивангейт  са разрешени в добавка имаме и Каран ,а сега ще дойде и Тарък  нищо чудно сценаристите да подготвят и една такава вероятна възможност за  край и то не щастлив за Ферит Корхан. Cry
Всички сценаристи до сега които сме имали и през трите сезона се постараха Ферит бая добре да е опръскан с кал и да си има доста нехаресвания от феновете ,а сега след 89 епизод още повече му се увеличи нехаресването  та ще видим какво ще преценят Онур и полуидиотите му какво ще го правят този тооооолкова лош Ферит.
Най ме е яд ,че за хора като Ифакат и Кязъм се постараха да им бъдат изчистени образите и да станат бели и добрички ,а Ферит до последно ще има чуденка  какъв ще му е финала и си мисля така като чета разни мнения в Х,ако завършат зле нещата за него ще има доста доволни от това.  Angry Но нищо важно е Ифош и Кязъм да са добре другото е вятър работа. Angry Ето идва ново поколение от момченца ,които ще трябва да бъдат достойни Корхан ,а кой по-добре от лелче Ифош ще ги  направи мъже. Angry  А Кязъм в скоро време пак като  му се възвърнат фабричните настройки ще ги подкара всичките дечица по домова книга да ги научи как да бъдат покорни и да не шават много много из къщата. Angry
Сори,сори,сори за негативизма спирам и почвам да мисля позитивно Heart  Heart  Heart
Много силно се надавам ,че Онур и сие все пак няма да бъдат абсолютни трибуквиа и ще дадат така желания и заслужен  щастлив финал  на СейФер  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 20:02 от Eny87

# 716
Eny87,

Сценаристите не са полуидиоти,завършени кръгли идиоти са.

# 717
Eny87,

Сценаристите не са полуидиоти,завършени кръгли идиоти са.

Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile Simple Smile  Simple Smile 
Така е и ти си  права  Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile  Simple Smile

# 718
Нали са готови с епизода, защо не пускат фраг?

# 719
Нали са готови с епизода, защо не пускат фраг?
Силно се съмнявам, че след озета ще пуснат фраг. Схемата, която следваха (понеделник и сряда фраг, четвъртък озет, петък епизод), отдавна отиде на кино, така че... "надежда всяка тука оставете". Wink

Общи условия

Активация на акаунт