Отговори
# 690
Аз да питам, стилната Суна защо един път има корем, после няма?

Друго ми направи много неприятно впечатление. В салона на Корханите седи с крака на масата. Моля?

# 691
Тя е главна все пак! Може и върху масата да седне! 🤣🤣🤣 И плюс това е стилна и невероятна! 🤣🤣🤣

# 692
Някой има ли информация къде снимат Афра и Мерт, защото засега не видях никъде да пише?

# 693
Здравейте, момичета

Анабел, гледам, че в Х пишат, че днес от сутринта има сет в Ялъто. Всички деца били там. Последно глдам,че пишеха,че Афра също е там и чакат Мерт да дойде.
Но до колкото е вярно не знам Simple Smile
Повтарям и аз тези снимки от днес.

# 694
Здравейте, момичета

Анабел, гледам, че в Х пишат, че днес от сутринта има сет в Ялъто. Всички деца били там. Последно глдам,че пишеха,че Афра също е там и чакат Мерт да дойде.

Кой профил го е писал?

# 695
Ето това е красиво и прекрасно, и невероятно! 🤍🧿♾🪬🧄

# 696
99

Ферит и Сейран най-накрая правят крачка към щастието и се женят. Това ново начало обаче носи със себе си различни напрежения в семейството. Цялото семейство се събира в нощта на празника. Едно събитие обаче засенчва забавлението: миналото на Серпил продължава да преследва семейството.

От друга страна, Ферит и Сейран се готвят да отворят нова страница в живота си. Двойката, която планира да стане приемен родител на момиче от Агенцията за закрила на детето, среща Зехра. Историята на малката Зехра дълбоко засяга Сейран и тя иска да разбере защо майка й я е изоставила. В резултат на тяхното проучване двойката стига до майката на Зехра и се подготвя да се изправи лице в лице с голяма истина.

Междувременно Ифакат е изправена пред дилема дали да започне отначало с Дженгиз.

# 697
Сигурно едно от всичките деца, които се появиха в Ялъто ще е за Ифа! 🙃

# 698
Здравейте, момичета

Кой профил го е писал?

Не знам кой е профила. Видях в Х,че пишат доста хора. И се разпространява информацията. Затова написах и че може да не е вярно. Аз самата не мога да преценя Simple Smile

# 699
Здравейте!

Благодаря за снимките и превода на озета.🌹 Много са хубави нашите.😍 Днес би трябвало и фраг да пуснат, защото Емрулах беше написал 99/1, което значи, че трябва да има и 99/2.

# 700
Тая гадина какво иска пак?

# 701
  • Яко в Матрицата...
Бирсенчето няма спирка. Много се кефи Laughing

Това били хубавите дни на Феро, не са му свършили мъките, ама иначе си го обичала...
Намеци, че финалът няма да ни хареса Rolling Eyes

Финал със смъртта на главен герой, ще се помни много по-дълго, ще направи този герой легендарен. Това е доказано. На Феро и Мерт ще му изпишат вежди, демек. Но не знам дали е нужно... Нейсе, каквото - такова.

# 702
Тая гадина какво иска пак?

Е ако наистина убият Ферит на финала, Шнура ще допусне голяма грешка, не стига че тоя сезон ни разказаха играта пък на всичкото отгоре да вземат да го убият сега. Тя може и да се опитва да ни провокира да се говори за финала, тя беше казала че Серпил ще дойде да завърши историята на Суна пък нищо такова не стана.

# 703
Не й вярвам на тая злобарка Бирса, търси взаимодействие.

# 704
Рени, благодаря ти! 🌹
Бая упорита се оказва Бирса! Чак пък обичала Феро! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт