Препоръчвам на всички, които не са гледали последните няколко епизода да го направят. Не се влияйте само от мненията тук в темата - все пак всеки човек има различни предпочитания. Както видяхме и тук - едни са харесали епизода, други не. Но само когато даден фен сам го изгледа може да прецени за себе си дали му харесва или не. Това е моят съвет към четящите и колебаещите се дали да гледат или не.
На мен ми хареса развоя на събитията и това, че Ферит и Сейран в крайна сметка се ожениха в Имението пред всичките си близки. Вярно, не трябваше да я оставя да го чака в гражданското, но имаше основателна причина - аз разбирам постъпката на Ферит и се радвам, че отиде да помогне на Абидин!
Думите на Халис Ага са толкова смислени, толкова силни. Браво.
Сватбата на Сейфер на мен много ми хареса - те са прекрасни. Всички бяха страхотни, а Аби и Суна са толкова красиви, стилни и очарователни - тя с тази прелестна жълта рокля, а той с черния костюм! Няма как да не ги пусна 

Много обиди и неща прочетох по свой адрес след последният ми пост и за пореден път се разочаровах от отношението на някои хора! Жалко е, когато злобата, завистта и омразата доминират.
Нормално е всеки да има различно мнение, но най-важното е да се уважаваме по между си. За щастие има и нормални хора, които се държат коретно за което им благодаря.
Вал - не съм искала пак да плюя по Ферит, нито да го обвинявам. Както казах за мен историята с целувката е приключена и се надявам да не се повдига повече. Това нещо беше най-голямата глупост на сценаристите, най-отвратителното нещо, което можаха да измислят - но за щастие е само това - една целувка и нищо повече. Това е отговорил и онзи ден сценариста Самед Аслан на една фенка - казал е, сцената е реална, но е само целувка!
В крайна сметка това е целувка между двама души, които не бяха добре психически, двама души, които бяха отхвърлени и наранени от хората около тях и на всичкото отгоре бяха пияни!
Засегнах темата с Ферит просто защото всеки път пишещите коментират Суна и как можела да стои спокойно и да гледа другите в очите - по тази логика същото се отнася и за Ферит! Затова го казах - но както Суна се разкая за постъпката си - така се разкая и Ферит! Видяхме го и при двамата - видяхме и думите им един към друг, когато се извиниха. За мен това е най-важното - осъзнаването на една грешка и това тази грешка да не се повтаря. Вижда се, че Суна обича Абидин, а Ферит обича Сейран - нито един от двамата не би повторил тази грешка. Случката беше в момент, в който и двамата не бяха на себе си - ако бяха добре не биха направили такова нещо!
Така, че да продължава да се говори по въпроса за мен е излишно. Бих искала случката с целувката да се разкрие ако виждах, че двамата продължават с някаква тайна връзка или отношения - но това не е така - никога Суна и Ферит не са имали връзка или отношения. Това беше инцидентна ситуация, която им струва скъпо - в крайна сметка Ферит искаше да се самоубие, Абидин пък без да знае, че Каран ще стреля по хората в имението - отиде с него, вследствие на което Суна, Ферит и Сейран бяха ранени. Тези истрели сякаш са вид наказание за станалото - Суна едва не умря, както и бебето й - тогава Аби осъзна грешката си и че с постъпките си и с действията на майка си и на брат си - Аби за малко не предизвика смъртта на любимата си Суна и на детето си - в следствие на това умря и бебето на Есме и Кязъм.
Суна в началото беше гневна на Абидин - но после му прости. Суна лежа и в затвора невинна, заради убийството на Айшен. Преживя своите наказания и в крайна сметка дойде на себе си.
В последните няколко епизода, който ги гледа без да прескача моменти ясно ще види, че Суна се промени и пак е онази добра, мила и обичаща своя Абидин Суна - Суна, която обича сестра си и семейството си, Суна, която обича бебето си и иска то да се роди живо и здраво и да живее в щастливо семейство, обградено с любовта на родителите си Аби и Суна! Вижда се, че Суна обича и винаги е обичала само Абидин. Той е любовта на живота й - само на Абидин Суна е казвала Обичам те, и Абидин е казвал Обичам те само на Суна - за него никога не е имало друга!
Така, че аз искам щастлив финал както за Абсун, така и за Сейфер! И Ферит и Суна се осъзнаха - не искам да ги разделят заради глупости, не искам и злодеи около тях. Дано появата на Тарък не им навреди и в крайна сметка да видим Сейрен и Ферит щастливи с децата си - осиновени и собснвени, както и Суна и Абидин щастливи с техните деца. Мисля, че всички фенове на сериала заслужават да видят щастлив финал!