Отговори
# 660
Нашите сигурно ще имат близначета. Тази снимка се разхожда в Х от вчера.

# 661
Ама вероятно ще имат близнаци

Вчера са били целия ден в една каравана, айде дано близнаци Stuck Out Tongue Winking Eye

А този сладур вероятно ще е порасналия Тешко Grinning

И той снима от вчера

# 662
В 3 сезон Ферит нито веднъж (ако не ме лъже паметта) не целуна Дияр по устата, а уж много я "обича". Но Суна доста страстно я целуна, както целува Сейран. Имам мечта - някой да каже на Сейран за дивана, да се окаже, че има камери (или човека, следил Суна по поръчка на Чичек, да е направил записи) и тя да види записите, на които се вижда, че Суна го целува докато той пиян спи. Ферит се събужда и я хваща за гърлото, защото е помислил, че пак е Султан. Дано сценаристите се смилят над нас и нещо подобно да ни представят.

Ферит искаше да каже за дивана на Сейран, а после изведнъж забрави, въпреки че много виновен се чувстваше, чак искаше да се самоубие.

До дивана имаха романтични сцени със Сейран, а после - край на романтиката. Само вечерта, когато реши, че ще прави дете и толкова, после му мина.

# 663
Голям сладкиш малкия Heart Eyes

Снощната снимка на Афито е от неговия профил.

Е това дете вече определено е детето на СейФер, значи е имало скок
Аз видях тази снимка на Баран и това дете, но това дете е било преди като фен, а сега сигурно ще играе детето на Абидин и Суна

Вероятно е Абсунското, да. То също е в ялъто днес.

# 664
Голям сладкиш малкия Heart Eyes

Снощната снимка на Афито е от неговия профил.

Е това дете вече определено е детето на СейФер, значи е имало скок
Аз видях тази снимка на Баран и това дете, но това дете е било преди като фен, а сега сигурно ще играе детето на Абидин и Суна

Вероятно е Абсунското, да. То също е в ялъто днес.

Иначе сигурно това е снимката за която днес говорехме, аз тази видях единствено с Баран

# 665
Може и тази да е била наистина.

# 666
Обаче толкова искахме да гледаме Сейран с корем, как ходят на прегледи, как купуват дрешки, как Ферит и угажда за всичко, но явно ще дадат скок и вече децата ще са големи. И то се изгубва цялата магия, гледахме 15 епизода бременната риба, а главните ще ги претупат набързо. Но пък от друга страна е хубаво, че все пак ще си имат собствени деца.

# 667
Значи ,.....на финала ни заляхя с чаавета на килограм,до там,че ориентация кой на кого ,какъв и колко не можеш му хвана края.И то в следен порядък:невъзможност за забременяване,после бременност/кога и как ,предположение "може би оная сцена",оставено зрителя да гадае/,процес на бременност и раждане по всяка вероятност ще се пропусне/няма време за снимки/,пораснали деца и още по -пораснали осиновени /на скок с дълги препятствия/.И едни такива красиви и смислени семейни сцени са пропуснати за сметка на патлаци,мафиоти и ниски страсти.Колкото и да плюя по сценаристите и Шнура,малко им е.

# 668
Аз не можах много да разбера от написано от Бирсен, но Мерт ще заснеме ли 101 епизод или няма да участва

# 669
Разбира се, че ще участва Мерт. Отменили само прощалното парти, в ялъто ще го отпразнуват.

И още веднъж за пропилените шансове Hands V

Пък после, ние сме преувеличавали с реакциите си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 670
Колко много сладури ще се появат в сериала
Ето,това трябваше да гледаме и това щеше да им повиши рейтинга
А аз Ви нося снимка на един очарователен малък господин ,който ако играеше в дизито,наистина щеше да прилича на Ферит

# 671
Аз съм с доста смесени чувства, защо трябваше да гледаме толкова истерия и драма, когато можехме да гледаме малки хлапета и смешките с тях. Много по-лесен и лежерен сериал щеше да се окаже. Ама турци, царете на драмата…
Евентуално четвърти сезон да има, но защо ли се съмнявам. Сега ще претупат всичко и се приключва.

# 672
Тук Кязъм предупреждава Ферит, че не иска да го вижда в стаята на Сейран и нашия се съгласява, а накрая е и резултата.😂😂😂

https://x.com/noafornoa/status/1902076085967487349?t=9nu8VUs8wojEIN9l2ttTZQ&s=19

# 673
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Ай колко дечица изведнъж ще наизкочат  в нашия сериал Heart  душички милички са всичките  Heart  Simple Smile
Децата добре ама чичо им Тарък за какво пак се е довлякъл  при нас Angry  Само той липсваше в цялата тая суматоха  Angry Нали си имаме Каран ,луд за връзване  си  е от където и да го погледнем ,ония двете дето се правят на големи Добринки ,Ифош и Серпил и те вместо да са толкова нетипични можеха да си влезнат в нормалното състояние и ей на квотата за врагове щеше да е запълнена  Angry Но не не стигат наличните трябва пак да довлечем Тарък ,че да може сигурно да си довърши работата дето два сезона все не успява да  я приключи.  Angry
Оф дано да не свърши тая работа злееееее Cry  
Нееее не може ,ще имаме хубав финал ,няма начин да се случи друго.Защо ще има толкова деца и осиновени и биологични и на края единия или двамата им родители  да бъде убит  Thinking Не няма да стане ще си имаме  един чудесен финал само дето преди това ще ни изпилят нервите сигурна съм.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray

красивото семейство Корхан  ,е не са в пълен състав ,едно или двечки са засега мънички семенца в корема на мама и още едно момиченце чака някъде там своите мама и татко  Kissing Heart  Heart   Heart   Heart

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 20:16 от Eny87

# 674
Момичета, много тихо нещо.
Осмисляме новините ли?
Толкова нямат какво да пишат, никакви идеи нямат тия петимата, та пак дайте да върнем Тарък. Аз харесвам актьора и много добре играеше. Нямам нищо против да го гледам пак. Но толкова ли няма друго какво да се измисли Grinning
Сейфер не знам какво ще правят. Ама много деца бре . Цял отбор Simple Smile  Направо като заимат пари отново да купят цялото сиропиталище Wink

Общи условия

Активация на акаунт