Отговори
# 645
  • Яко в Матрицата...
Другите не да толкова важни 😆 Нито се коментират толкова. Дори и тук през пост се пише само за това. Така че…

# 646
Таби, таби, другите не са важни. Болестта на Сейран не е важна, например, но дивана с балдъзата е много важен хахаха.

# 647
  • Яко в Матрицата...
😆😆😆 Колко пъти се коментира в последните седмици болестта на Сейран и колко пъти диван гейт?

Разбира се, че има много дупки, никой не го отрича, но точно тази случка тригерира много повече коментари, отколкото всеки друг пропуск досега.

# 648
Момичета, от къде дойде това название "диван гейт"?  Simple Smile
Ние тук ли го кръстихме така, или го преписахаме от някъде? Не се заяждам, чудя се просто, и аз го ползвам, защото ми е много звучно, от къде дойде? гейт е врата на английски. Simple Smile

# 649
Много мил момент с малкия сладур, как само се гушна във Ферит. 🥹 Хубаво е, че СейФер решиха и да си осиновят детенце. Не се сещам за друг сериал от тези, които съм гледала, в който главните образи да осиновяват дете.

https://x.com/solaabf/status/1902016846804447683?t=umB_fDa0NplAIdl6rKs0xA&s=19

# 650
Нинка, аз не знам от къде дойде при нас този израз, но съм го чувала във връзка с едно посещение на Урсула фон дер Лайен и Ш.Мишел при Ердоган. Дамата остана права при седнали мъже и това стана популярно като "дивангейт" по аналогия с Уотъргейт, демек - скандал.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 13:31 от Katya_I

# 651
(англ. -gate; последна съставна част от сложни думи) Който е свързан с шумен политически скандал, например Уотъргейт, Барселонагейт и т. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 652
(англ. -gate; последна съставна част от сложни думи) Който е свързан с шумен политически скандал, например Уотъргейт, Барселонагейт и т. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аха, скандалния диван Simple Smile

# 653
Имаме си пак злодей, ама на мен ми е любим злодей.Поне им се кефя на играта.
Sikorski, брой и мен в редиците на фенките на точно този секси злодей. Wink Не знам само дали ще се завърне сам, защото в онзи контейнер бяха натоварени четирима злодеи. Каква е логиката един да се върне, а останалите не? И Шехмуз, и бащата на Акън (забравих му името), че даже и Сафет Джуниър имат не по- малка причина да търсят реванш. Защо само Тарък? Мислех, че с тях сме приключили, но... явно не им хрумва нищо по- добро. Сега на Сейран ли ще е сърдит, че го изигра или ще продължи с омразата си към Ферит? По кого ще стреля този път? Ако приемем, че Тарък е пушката на стената в първо действие, логично е да гръмне до края на представлението, демек сериала ни.

# 654
Голям сладкиш малкия Heart Eyes

Снощната снимка на Афито е от неговия профил.

# 655
Голям сладкиш малкия Heart Eyes

Снощната снимка на Афито е от неговия профил.

Е това дете вече определено е детето на СейФер, значи е имало скок
Аз видях тази снимка на Баран и това дете, но това дете е било преди като фен, а сега сигурно ще играе детето на Абидин и Суна

# 656
Това детенцето от фрага ли е?

# 657
Това детенцето от фрага ли е?

Не, това явно ще е детето на Сейфер истинското

# 658
Толкова деца се появиха, че не мога да ги оправя вече. 😄

# 659
Толкова деца се появиха, че не мога да ги оправя вече. 😄
Лилия, и аз започнах да им губя спатиите. Кои ще осиновят, кои ще отглеждат като приемни родители, кои ще раждат... вече ми стана каша. Ако има скок във времето и биологичното им дете е на 6-7, то осиновените сега деца трябва да са тийнейджъри. Само за участие в една серия ли ги взимат тези деца?

Общи условия

Активация на акаунт