Според гинеколога ми имам нужда от почивка - нещо, което няма как да стане.
Приемам съвети за изследване, консултация с псохолог или нещо друго - не знам точно какво да правя
...
. Някои неща са толкова малки, а толкова важни, когато сме в стрес и живота е напрегнат рядко се замисляме какво ядем, но истината е, че каквото вкараме в тялото, така ще се чувсваме. Проста смяна на диетата може не само да ни накара да се чувстваме по-добре, но и да ни избави от дългогодишни страдания.
, и 16-хидрокси естрон - лошия. Та с броколито получаваме 2-3 пъти повече от добрия, който блокира лошия и намалява протеините обезвреждащи тестостерона ( това е което ни трябва
), като оставя повече свободен тестостерон в тялото и спомага за изхвърлянето на токсични ксено-естрогени, като диоксин.
, това не е нормално, сериозно е, това не са никакви доктори дето го подминават и махват с ръка, демек случва се
...
Аз не винаги успявам да отреагирам на неговите желания, потребности и нужди, но се старая, за да не го отблъсна и подтикна към това да си намери любовница. Колкото и глупаво да Ви звучи това. Дори и да не ми се прави секс, аз го правя. Максимално гледам да се отпусна, за да ми хареса и на мен.
Пробвайте с така наречените от нас "еротични масажи" с някакво масажно масло. Лично на мен ми действа много отпускащо и възбуждащо.

Препоръчани теми