Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 276
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
# 61
На сета от днес с г-н продуцента Хюнкар Доан
Heart EyesHeart Eyes

Имаме си и превод 😊🥳
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/23-neron-angelov-n … zv7dKTKcJJRBQeyJg

10-24 "Какво ти направи?"
https://x.com/ecevdt/status/1899849901657252349

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 10:57 от JessyG23

# 62
Хайде ще гледам, когато мога. Благодаря.
Дано ни покажат сцената,че  се удавихме в сълзи след последните  епизоди. 

# 63
Хайде ще гледам, когато мога. Благодаря.
Дано ни покажат сцената,че  се удавихме в сълзи след последните  епизоди.  

Да, поне нещо хубаво да видим в епизода, че очаквам да е голяма мъка...

https://www.instagram.com/p/DHGMsfbIkV0/?hl=bg

Още една от днес. Арас е роден да носи синичко просто!.. Blue HeartBlush

# 64

Джеси, зарадва ме с линка на преведения епизод.
Няма да се спи и тази нощ, но не се оплаквам. Ще гледам с интерес.

Мелис Сезен разкри най-токсичната си черта!

Успешната актриса Мелис Сезен, която наскоро се завърна на екраните с амбициозния сериал Deha на Show TV, се срещна със студенти на събитието Brand Summit, организирано от университета Boğaziçi. Сезен искрено отговори на въпросите, отправени към нея, и разкри най-токсичната си черта.

gecce.com.tr
12-03-2025 11:21
Мелис Сезен, която в момента играе ролята на "Имре" в телевизионния сериал Деха , отговори на въпроса "Коя е най-токсичната ви черта?" Тя даде следния отговор на въпроса:

"Понякога се самоосъждам твърде много и започвам да се обвинявам. Оказвам твърде голям натиск върху себе си. Оставям го сега. Нека никой от нас не го прави. Защото защо трябва да издигаме стени около себе си? Нека се обичаме по всякакъв начин."

Известната актриса се спря и на колаборациите си с марки и сподели критериите си по този въпрос със следните думи:
„На първо място, това трябва да е марка, която обичам и използвам в ежедневието си. Не може да бъде по друг начин. Трябва да е истинска и съвместима. Двете страни трябва да се привличат една друга.“

Мелис Сезен, която често е на дневен ред както с кариерата, така и с личния си живот, отново привлече вниманието с изказванията си. Успешната игра на актрисата в сериала Деха също се следи с любопитство от публиката.

# 65
Изкуствен интелект.

# 66
И още едно Simple Smile Викам да пенсионираме Дамла Серим и да караме с Al Grinning Wink

# 67
Няма да е същото без Арас и Мелис  и страхотната им игра.

# 68
В Х упорито се говори ,че Имре е бременна и ще крие това. Хмм вразумете Професора пък съм съгласна на бебок.

# 69
В Х упорито се говори ,че Имре е бременна и ще крие това. Хмм вразумете Професора пък съм съгласна на бебок.
Кусур им е един бебок на цялата каша..., но и аз видях, че се коментира доста упорито този слух. Ще видим дали ще подскажат нещо такова във фрага довечера. Аз съм със смесени чувства за тази идея, но като цяло си е напълно логична на фона на показаното до момента, а и друго не виждам какво би могло да го накара да легне на операционната маса.. Ще го караме наобратно на друите двойки явно. Grinning
Хубав ден ви желая! Simple Smile

# 70
Здравейте, момичета!

Цитат
DEHA ❖ Зад кулисите

💥Арас и Танер на снимачната площадка
💥Угур Йълдъран също присъства на снимките. Изглежда, че ни очакват нови цветни бойни сцени😍 

Цитат
Гривната на Melisa Sezen от сериала "Deha" ❤ 🐎

Камъкът циркон и характерният дизайн на Bendis са идеалният аксесоар за ярки личности. ✨ 

# 71
Гривната е много яка! Радвам се, че я върнаха на ръката й, дано й се обърне малко късмета, че ми е много мъка да я гледам в това състояние. Искам си бойното момиче пак!

Аз снощи изгледах серията с превод и смея да кажа, че ми харесва как се развиват нещата. Има заложена добра интрига по всички линии. Уроците за всеки се зареждат… Усещам го по начина, по който са подредени сцените и репликите.
Дори конфликтът между Имре и Карахан ми е интересен и вече не роптая толкова срещу него. Смятам, че той въобще не сведе нещата до една нощ или пазарлък за тялото й. Историята, която разказа, всъщност беше много философска. Всеки има цена, която съзнателно или не, сам си е определил. Колкото по-голямо е самочувствието ти, толково по-голяма цена си поставяш. Призна, че и той я има.  Т.е. всеки има преломна точка, заради която ще направи неща, които е казвал, че никога няма. Всички искаме да вярваме, че не сме материалисти и продажници, но ето в случая на Имре – парите са живот... Така че мисля, че тези двама герои ще си дадат добър урок един на друг. Не случайно ни показват толкова голямо самочувствие от страна на Карахан. Вярвам, че ще си намери майстора.
Девран ме ядосва порядъчничко напоследък, обаче предвкусвам, че скоро много ще съжалява за изборите си и ще нарушава обещанията си… Все още чакам Джесур на страната на доброто! За Иско честно казано очаквам все повече да губи самокотрол и ми е много непредсказуем. Твърде нереалистично и розово е, може би, но се чудя дали пък няма накрая да се обединят всички Карановци срещу този наистина силен и опасен нов играч.. Между другото Ертан прави заявка за наистина добра роля, много пълнокръвен злодей!

Тази редакция много ми хареса: https://www.facebook.com/reel/669526428752989
Ич даже..  Flushed Rolling Eyes Grinning Simple Smile

# 72
# 73
Здравейте! 🙃 ❤️
С тоя предварителен преглед след серията явно фрагман ще имаме в неделя сутринта...🙂
Но пък напомниха за новия епизод с интересно изображение – черният лебед. Вече ми настръхват косите, като се замисля какво може да измислят, но по пронцип символиката му е много интересна и хубава:
https://futurist.bg/black-swan/

А феновете припомниха и историята на Девран за лебеда като защтник на своите любими
https://x.com/imdevlovers/status/1900429278879043745

Да видим каква ще е цената и дали ще си струва...
Хубав ден ви желая! 😘🌞

# 74
Здравейте, момичета!

Аз снощи изгледах серията с превод и смея да кажа, че ми харесва как се развиват нещата. Има заложена добра интрига по всички линии. Уроците за всеки се зареждат… Усещам го по начина, по който са подредени сцените и репликите.
Дори конфликтът между Имре и Карахан ми е интересен и вече не роптая толкова срещу него. Смятам, че той въобще не сведе нещата до една нощ или пазарлък за тялото й. Историята, която разказа, всъщност беше много философска. Всеки има цена, която съзнателно или не, сам си е определил. Колкото по-голямо е самочувствието ти, толково по-голяма цена си поставяш. Призна, че и той я има.  Т.е. всеки има преломна точка, заради която ще направи неща, които е казвал, че никога няма. Всички искаме да вярваме, че не сме материалисти и продажници, но ето в случая на Имре – парите са живот... Така че мисля, че тези двама герои ще си дадат добър урок един на друг. Не случайно ни показват толкова голямо самочувствие от страна на Карахан. Вярвам, че ще си намери майстора.
Девран ме ядосва порядъчничко напоследък, обаче предвкусвам, че скоро много ще съжалява за изборите си и ще нарушава обещанията си… Все още чакам Джесур на страната на доброто! За Иско честно казано очаквам все повече да губи самокотрол и ми е много непредсказуем. Твърде нереалистично и розово е, може би, но се чудя дали пък няма накрая да се обединят всички Карановци срещу този наистина силен и опасен нов играч.. Между другото Ертан прави заявка за наистина добра роля, много пълнокръвен злодей!
И аз нощес успях да изгледам епизода.
Джеси, напълно споделям мнението ти. Цитирах те, за да не повтарям написаното от теб.
Ейй, тая сценаристка ще ни умори от притеснение и догадки. Продължава да се придържа към мотото: Нищо не е такова, каквото изглежда. Това ми допада, въпреки че тръпна в очакване и си измислям сценарии как ще се развият нататък събитията.
Но пък точно това ми харесва. Предсказуемите действия са лесни за разгадаване, обаче тук няма нищо лесно.
Интригата вместо да се разплита се задълбочава сериозно. За момента светлина в тунела не виждам.
Имре е в депресия, но е категорична, че ще накара Девран да се оперира. И съм сигурна в това, но как?!
Девран е обиден и много гневен на Имре. Доверието му в нея е силно разклатено и той е категоричен, че не може да прости. Запънал се е като магаре на мост и това малко ме изнервя. Кой ще запали фитила, за да изгори мостовете между двамата влюбени?!
Искендер ми е трън в очите още от епизод 1. Мислех си, че травмата от детството му ще го превърне в истински човек и добър баща, ама не би.
Желанието за власт и мъст, подклаждано и от Айсел, го е заслепило. Какво ще бъде неговото наказание?! Трябва ли Девран да умре, за да живее Искендер?!
За Джесур все още тая мъничка надежда, особено след разговора му с Имре. Но и при него борбата между съвест и безпардонност е доста жестока.
Въпроси, въпроси, които чакат своите отговори в предстоящите епизоди.
Напрежение и удоволствие...
"Deha" е сериал, към който не можеш да останеш равнодушен.
Цитат
✦︎︎ Сериал «Гений»

- Ако не си влюбен, тогава защо все още го пазиш?

Общи условия

Активация на акаунт