Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 317
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Имре:Още ли си тук? Не затова понеже продължи толкова дълго си мислех ,че ще станеш и ще си тръгнеш.
Но май и ти нямаш гордост?
Девран:Знам ,че си изключила телефона си Имре още преди да влезнеш вътре.Ако искаш го включи да видим колко секунди е продължил последният ти разговор.Аз казвам ,че е пет.Впрочем напоследък съм късметлия относно залаганията.Искендер ме удари претърколих се по стълбите май си нараних кракът ,но нека са уроки.
Имре:Уроки да са...Сега ако се махнеш и си тръгнеш вече Девран? Защото ако Карахан научи ,че си тук...
Девран:Тоест се страхуваш за мен?
Имре:Не.
Девран:Тогава докато не приключиш тази глупост с женитбата и не излезнеш заедно с мен.Няма да отида никъде! Тук така ще си стоя.

# 226
Благодаря, Ди! 😘
Много са готини! Просто лъха класа от тях.
😊🤍🖤

# 227
Девран докато не свали роклята няма да излезне мисля.

# 228
Девран докато не свали роклята няма да излезне мисля.
Да не беше контузията с крака, вярвам, че щяха да ни дадат друга сцена..., но и така е идеално предвид обстоятелствата Simple Smile При тях е достатъчно просто да стоят един до друг, за да предадат емоцията. Сега си мисля само как ли ще протече нощта в тая стая... 🙃❤️ Досега не им бяха отпускали толкова време заедно 🙂

# 229
Deha

Епизод 25 Тийзър 1

„Няма да отида никъде, докато не излезеш оттук с мен!“

Имре: Още ли си тук? Не затова понеже продължи толкова дълго си мислех, че ще станеш и ще си тръгнеш.
Но май и ти нямаш гордост?
Девран: Знам, че си изключила телефона си, Имре, още преди да влезнеш вътре. Ако искаш го включи да видим колко секунди е продължил последният ти разговор. Аз казвам,че е пет .Впрочем напоследък съм късметлия относно залаганията. Искендер ме удари, претърколих се по стълбите, май си нараних крака, но нека са уроки.

Имре: Уроки да са... Сега ако се махнеш и си тръгнеш вече, Девран? Защото ако Карахан научи, че си тук...
Девран: Тоест се страхуваш за мен?
Имре: Не.

Девран: Тогава докато не приключиш тази глупост с женитбата и не излезеш заедно с мен. Няма да отида никъде! Тук така ще си стоя.

# 230
Цитат
Тогава докато не приключиш тази глупост с женитбата и не излезнеш заедно с мен.Няма да отида никъде! Тук така ще си стоя.

Благодаря ви , ще повторим, ще потретя всичко.
Много яко, зарадвах се. Девран най-сетне разбра,че поне този годеж не е  от любов, а да го вразуми.  Най-сетне  гиния в него проговори относно Имре.
Момичета хората могат да имат горещи моменти  и със счупен крак.  Yum Не губете надежда.

# 231
Не тръгвам ако не тръгнем заедно...

# 232
Привееет! 🙃🫶
Хубава сутрин за имдев фендомът, настроението е доста приповдигнато. Чак май за пръв път не бързам особено да пуснат новия фраг. Очаквам със свито сърце ответната реакция на Карахан. Честно казано Девран дори надмина моите очаквания и надежди, но явно Имре за пореден път доказва, че освен, че го обича безусловно, и го познава отлично. Обаче няма как, ще трябва и тя да си понесе последствията от хода. Може би това пък ще е и добър урок за нея - след като толкова пъти е играла успешно тази игра, най-накрая да се изгори, защото наистина подцени Карахан. Но не бих го определила като грешка. По-скоро риск. Така че да се надяваме и на малко късмет (т.е. милост от сценаристката) да се измъкнем от ситуацията. Simple Smile
Един чудесен, слънчев и усмихнат ден ви желая! 😊🌞

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 11:29 от JessyG23

# 233
Иде фрагман 😏

# 234

Ох, липсва ми Карга.. 😁😒 Този не знам какво ще го правим?..

# 235
Превет.
Фрага  ми хареса, годеника на Имре вече я приема за негова собственост.  Жалко,  че годеницата подцени положението и може би някой ще пострада. Девран  заслужаваше  добър урок
, но Имре  допусна огромна грешка с този.  Да се надяваме,че бързо ще приключим с тази ситуация.

# 236
Девран е непоклатимо спокоен през цялото време. Дали има план нашето момче или пък знае нещо, което ние още не, или пък е узнал това, което ние знаехме.. 😁🙄🤷‍♀️ Нямам търпение за епизода! Радвам се, че включиха и Джесур отново в екшъна, а и на фронта АйДер също ми е интересно... Simple Smile
Лека вечер ви желая! Simple Smile

💪

# 237
Девран:Разбира се ,че разбра ,че си се сгодила за него само за да ме изнервиш.
Имре:Сладурчето ми този влак отмина.Ти вече нямаш никакво право над мен.Ти си нула!
Карахан:Може би още един път ако те видя около госпожа Имре.
Имре:Хайде много се заседя.Махай се! Махай се!
Карахан:За нас няма задна скорост все направо.
Искендер:Ще изгоря всичко. Ще прогоря всички!
Гюлче:Ако няма някаква полза остави това да дойде тук дори и пръста си не би помръднал.
Карахан:Означава ,че си моя.И никога няма да се откажа от това което е мое.

# 238
Deha

Епизод 25 Трейлър 2

„Никога няма да се откажа от това, което е мое!“

Девран :Разбира се, че разбра, че си се сгодила за него само, за да ме изнервиш.
Имре: Сладурчето ми този влак отмина. Ти вече нямаш никакво право над мен. Ти си нула!
Карахан: Може би още един път ако те видя около госпожа Имре.
Имре: Хайде, много се заседя. Махай се! Махай се!

Карахан: За нас няма задна скорост все направо.
Искендер: Ще изгоря всичко. Ще прогоря всички!
Гюлче: Ако няма някаква полза остави това да дойде тук дори и пръста си не би помръднал.
Карахан: Означава, че си моя. И никога няма да се откажа от това, което е мое.

Диди, благодаря за превода!
Доста напечено става и още по-интересно.
Сценаристката знае как да ни омотае, че да се чудим кога какво и как се случва.
В тежка ситуация попадна Девран, ама така му се пада. Трябва и той да страда, но наистина е много спокоен.
Дали не е предугадил действията на Имре и е взел съответните мерки, изпреварвайки събитията.
Мисля си, че може с Джелял да е подготвил капан на Карахан. Не беше случайно посещението му в дома на Джелял.
А защо не и Карахан да се откаже доброволно от брака си с Имре, или двамата просто да са се наговорили по този начин да "събудят" заспалите чувства у Девран.
Все абсурдни неща си мисля, но така ми е още по-любопитно да видя следващия епизод.
Чакам го с нетърпение.

# 239
Както казах като превеждах в неделя имаме нарцист ,но и социопат велик в лицето на Карахан.Карга и всички луди са сите свещени крави пред този..

Общи условия

Активация на акаунт