Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ох, ох..  Ей за това не обичам да гледам незавършени сериали. Как се чака сега? 😒😁
 Арас и Мелис си имат страхотна химия просто..

# 571
Карахан:Лягай, ставай и се моли заради Имре си жив.Иначе нищо нямаше да ме спре относно теб.Моли се всяка нощ затова.
Имре:Ако това продължи всички ще пострадат много.
Джесур:А може би това няма да продължи така.
Имре:Какво искаш да кажеш?
Карахан:Какво става бе?
Девран:Дай си телефона и си закопчай колана.
Айсел:Искендер!
Карахан:Просто ще застреляш ,но ако ми направиш номер ала Дженгиз- Али/ ооо препратка към Езел Heart/
Не кракът ти целия ще те парализирам.
Имре:Помисли ,че се пожертвах за да те спася.Една жена която толкова обича толкова един мъж просто повярва ,че той ще я обикне един ден.
Взима си я бе! 😁🥰❤️

# 572
Карахан:Лягай, ставай и се моли заради Имре си жив.Иначе нищо нямаше да ме спре относно теб.Моли се всяка нощ затова.
Имре:Ако това продължи всички ще пострадат много.
Джесур:А може би това няма да продължи така.
Имре:Какво искаш да кажеш?
Карахан:Какво става бе?
Девран:Дай си телефона и си закопчай колана.
Айсел:Искендер!
Карахан:Просто ще застреляш ,но ако ми направиш номер ала Дженгиз- Али/ ооо препратка към Езел Heart/
Не кракът ти целия ще те парализирам.
Имре:Помисли ,че се пожертвах за да те спася.Една жена която толкова обича толкова един мъж просто повярва ,че той ще я обикне един ден.
Взима си я бе! 😁🥰❤️

Идеалният момент Дево да си каже правичката това, което и без това всички знаем - че се влюби в нея от пръв поглед... Simple Smile Дидко, много ти благодаря за преводите! Heart Серията ми хареса много на мен. Ако нашите съседи не оценяват такива продукции, си е техен проблем и честно казано ни протести, ни нищо няма да им помогне да си променят манталитета. Лека вечер ви жалая момичета и ви багодаря за прекрасна компания за поредна неделя! Flowers Hibiscus

# 573
Че той 90 пъти и каза Имрем и Гюлюм. ;д
Какво има още да си признае? Както казва една приятелка направо на червено му се доходи....

# 574
Много хубав епизод. Надявам  се рийтинга  да е приличен, не ги разбирам турците , защо не харесват добрите си продукции.  Може би тези които са насочени повече за международната публика не са им по вкуса 😁🤣
 Розичката,душата ми... В този епизод душата на Девран  гори, а в другия ще се разтопи.
Идея си нямам как, ще се отървем от Карахан. Може би Девран  ще го убие или Джесур...

Радвам  си на фрага, най-после Иско  ще се жертва по принуда за останалите  ...Innocent

# 575
Имам нужда да стане по бързо неделя.

# 576
Има и нещо хубаво от цялата работа. След като елиминират Карахан, Имре ще стане доста богата вдовица.. Grinning Simple Smile Но ако оставим шегата настрана, предчувствието ми е, че тя ще пострада покрай отърваването от него. Може би ще бъде ранена или ще загуби бебето. Думите й са малко прощални тук. А и не вярвам, че Дамла няма да измисли ново ужасно предизвикателство за нашия гений...

# 577
Има и нещо хубаво от цялата работа. След като елиминират Карахан, Имре ще стане доста богата вдовица.. Grinning Simple Smile Но ако оставим шегата настрана, предчувствието ми е, че тя ще пострада покрай отърваването от него. Може би ще бъде ранена или ще загуби бебето. Думите й са малко прощални тук. А и не вярвам, че Дамла няма да измисли ново ужасно предизвикателство за нашия гений...

Може да я ранят или да загуби бебето.... Макар,че не ми се вярва да посегнат на неродения  Девран младши.  Той дойде  с много важна мисия 🤣 Така или иначе се забъркаха с неправилните хора. От смъртта  му могат да дойдат нови герои и 37383838 проблема. Пък и имат и стари за решаване... Да го махат този и да върнат гения в действие,че изтича и времето за операция.. Вече май календарно в реалността минаха месеците 😅🤣
А колко щеше да е лесно ако Девран  не беше такова недоверчиво  и иватливо магаре? 😁

Относно Арас  и Мелис, просто нямаме нужда от уроци  по химия. 🤣🤣 Нещата са ясни, времето ще ги потвърди сигурно...

# 578
Deha

Епизод 27 Тийзър 1

"Не кракът ти, целия ще те парализирам!"

Карахан: Лягай, ставай и се моли, заради Имре си жив. Иначе нищо нямаше да ме спре относно теб. Моли се всяка нощ затова.
Имре: Ако това продължи всички ще пострадат много.
Джесур: А може би това няма да продължи така.
Имре: Какво искаш да кажеш?

Карахан: Какво става, бе?
Девран: Дай си телефона и си закопчай колана.
Айсел: Искендер!

Карахан: Просто ще застреляш, но ако ми направиш номер ала Дженгиз- Али.
Не кракът ти, целия ще те парализирам.
Имре: Помисли, че се пожертвах за да те спася. Една жена, която толкова обича един мъж просто повярва, че той ще я обикне един ден.

Диди, благодаря за преводите.
С интерес прочетох коментарите ви, момичета, но лайковете ми свършиха, та утре ще ви отразя.
Благородно ви завиждам, че успяхте да изгледате епизода, а аз ще тръпна в очакване на бг. превода. Но поне добих представа какво се случва.
Стискам палци утре отново стрелкичките да са в зелено, за да не се притесняваме за набързо скалъпен край.
Лека нощ!

# 579

Добро утро! След малко ще излезнат рейтингите дано всичко се е повишило имам нужда да го видя.

# 580
Добро утрооо!
Зеленички сме.  💚 Дано другата седмица още.

Ето и положението при конкурентите:

# 581
Озета е бил гледан само над процента след толкова дълго време.

# 582
Фрагът след серията беше много добър ход! Даже мисля, че трябва да имат максимум още само един и то почти без никакви подсказки. Защото сега хем е интересно как ще се отърват, хем пък и са спокойни феновете, че нещата се развиха, както отдавна очакваха... Искрено се възхищавам и на Арас, и на целия екип, че се справят толкова добре, въпреки гипсирания крак. Вкараха Джесур и Имре повече в екшъна, брат и сестра действат точно като от мафиотско семейство и показват, че не се дават лесно в инфарктни ситуации. А най-хубавото е, че са единни. Братята на Девран също получиха възможност да участват повече в събитията и да го подкрепят. Така че наистина превърнаха кризата в добра възможнст да е по-интересно, за което заслужават повала.
Мисля, че думите на Имре във фрага са свързани с договорката й с Карахан. Защото реално това беше причината да я пусне от хотела. И затова нашият е докарал физиономията от годежа.. Grinning
Хубав ден и успешна седмица ви желая! Heart
https://x.com/lovelyserial/status/1911540276889289001

# 583
Има една поговорка, вълк козината си мени, но нрава не.  Това важи и за двамата 🤣
Общо взето е споделена вината им,че  се докараха до тук. Въпроса  е дали всеки ще признае своята  или ще търси само това, което иска от другия. 🤣
Едва ли ще я караме  с цветя е рози  и дано не, защото ми харесва динамиката им🤣

# 584
Има една поговорка, вълк козината си мени, но нрава не.  Това важи и за двамата 🤣
Общо взето е споделена вината им,че  се докараха до тук. Въпроса  е дали всеки ще признае своята  или ще търси само това, което иска от другия. 🤣
Едва ли ще я караме  с цветя е рози  и дано не, защото ми харесва динамиката им🤣

Ами аз с голям кеф си гледам и сцените на конфронтация между Девран и Имре,  Арас и Мелис си ги правят страхотно, така че нямам нищо против да си спретнат един дълъг лют скандал в тая къща... Joy Теми бол са си натрупали с големите си инати и акъли. 
Ако можеха да се видят преди няколко месеца до къде ще я докарат, а?...  Rolling Eyes Joy

В социалния рейтинг без изненади Blush Hands Facepunch

Общи условия

Активация на акаунт