Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 6

• 12 300
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Няма щастлив край в тази история черен лебед.Няма! И:Добре ли си? - Добре съм.Девран предвиди кога ще се премести тира за да може да мине и да го забави.Джейлян се чуди кои са тези хора пред вратата им.Гюлче се чуди какво търси Джесур пред вратата им.Ферман и Яман се чудя какво става пред домът им...Джесур:Девран поиска да доведа Джейлян тук.Джесур каза на охраната че братята могат да влезнат а Джесур моли да му позволят да обясни всичко.Той каза всичко.Девран:Направете каквото казва Джесур все едно аз съм го казал.И:Дпбре вие двамата с Джесур кой е ви опази помислихте ли затова? девран виж не ме карай да полудявам говори.Д:Защото ще почакаме и ще сме сигурни ,че всичко е наред ако искаш до изгрев ще говорим няма проблем.И:Прасе! Инат! Джесур трябва да сложи проследявасщи програми на телефоните им така заръчал Девран.
Гюлче:Всички в стаите си.Ти ще останеш в стаята на Боран.

# 646
# 647
Джесур е виновен за Боран, но това е жестоко. Да го сложат в стаята на Боран. Cry

# 648
Джесур:Тази кръв няма да излезне! Няма!

В Х мислят ,че Карга е този който помага на Джес и ,че е жив.

# 649
И аз ще се радвам на Карга. Ако е жив. Лош беше, но справедлив.

# 650
Искендер казва ,че Имре е копие на Айсел и няма начин да загуби ,но Айсел му казва ,че тя вече има голяма слабост и вече може и да загуби.Девран е развалил джипиеса на колата както и адреса на къщата.Няма начин да бъдат намерени.Девран я пъди да си облече нещо друго ,но тя иска да говорят той казва ,че ще се преоблече иначе няма да говорят.Отиди и си смени тази рокля ,но не обещавам че ще си овладея нервите.Само ще говорим...Яман се чуди къде е Дево той каза ,че няма да го има известно време.Девран научи за постъпката на Гюлче и каза ,че Джесур има съвест и той е човек в крайна сметка.Джесур не е спал да сутринта опааа Карахан е пред Каранови.Той щял да се погрижи...Карахан се чуди какво се случва.До 5 минути ще дойде някой който нямало как да премаже.Охо ясно защо не искаше Софи да се занимава с това Ихсан е замесен в опазването на Каранови.

# 651
Какво се пазари пак Джесур? В такива моменти се чудя кой точно е по голям гений ? Joy Тия двамата са големи инати. Heart

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 22:35 от pipilota65

# 652
Джесур:Не вярвам дори на баща ми ще има ден в който ще имам полза от теб срещу Искендер ето тогава ще получиш всичко което загуби.Джесур ще се опита да развали партньорството на Искендер и Карахан.Да не го мислил...
Искендер е напълно спокоен и казва,че Имре ще наследи всичко Имре ако Карахан умре.Тя ще стане кралица а ние ще печелим.
А тя му казва ,че трябва да внимават все пак.
Карахан ги нападна..
Наистина много добра игра от Ертан
Яла хабиби ;д

Къде са Имре и Девран? Заклевам се не знам. Дава му два часа време да ги намери иначе ще го парализирал целия.
Имре е облякла каквото е намерила нищо не е и станало всичко е огромно.Опаа повтарят фрагмана.

Защо? Знаеш...Не знам! Знаеш! Може би искам да го знам.Кажи го! Още нали? Още не можеш да ми кажеш? Отвлече ме и ме завляка тук и още не казваш ,че си влюбен в мен.
Не те отвлякох затова затова не ти го казвам.
Ти кажи! Да ти ми кажи нека да видим г-ца Имре аз ви слушам.Какво има което не знам? Но имам право да знам.
Искам истината не те заплашвам и без това много закъсня.
Нямам какво да ти кажа!
Щеше да оставиш моето дете да порасне с онзи ли?
Какви глупости дрънкаш?
Джесур е прочел теста и ми каза...Джесур затова ти помага.
Да дори и Джесур мисли за правата ми над това дете.
Нямаш такива права!
Ще говорим затова Имре.
За да те опазя беше малоумник! Млъквай! Не съм виждала такъв човек като теб а извинявай Искендер е същия.
Имре какво се опитваш да кажеш?

Девран се изпусна пред Софи,Кадо и Дженго ,че ще има племенник на път
Ще се опита да се довери на Джесур ,но Кадир го предупреждава да внимава с Иско защото и той може да го направи.

Защо правиш така? Върви си! Няма да си тръгна! Осъдени сме един на друг.Ще разкажеш! Няма! Добре аз ще те чакам тогава ще ми кажеш може би.

# 653
Ох, Джесур какви ги разтяга на Иско, аха за Боран. Оле тоя маняк Карахан каква колекция от оръжия има!

# 654
Джесур каза планът ,но каза ,че няма да кажел къде са и да знаел.Щял да намери път да останел жив да не го мислили толкова.Джесур казва ,че заради неговите амбиции е станал причина да умре Боран ,но сега и друго дете е на път ,но него въобще не го интересува дори.Джесур иска от Иско да прекрати партньорството с Карахан.Охоо чрез Кудьо ще се отървем от Карахан.

# 655
Ох милия оправи рамката на снимката на Боран. Heart Кудуз какви ги мъти пак?

# 656
Брех метна им фалшива стръв че знае къде са....Карахан:Приготви се ще им вземем най-ценното от къщатата.Гюлче:Не стига ,че ми взе Боран а унищожил и снимката му. Брех поръча нова рамка.Девран полудя като чу за Искендер.Джесур се опитва да го успокои и да му каже ,че Иско няма да прави грешни ходове.Искендер пусна сигнал в полицията така ще се отърват и от двамата.Иско продължава да мисли за парите ,но и за нищо друго освен тях . Не мога да повярвам! Реклами...

# 657
Благодаря, Дид! :* Не съм мислила, че Джесур ще ми е толкова мил, а Девран толкова ще ме дразни..  Grinning Heart Исках Карга, но в случая и Ихсан върши работа. Simple Smile

# 658
Ох, много е напрегнато. Кого ще напада и взима Карахан? И кой ще го гръмне накрая?

# 659
Ох, много е напрегнато. Кого ще напада и взима Карахан? И кой ще го гръмне накрая?
Аз мисля, че Джесур, но рамката ще го спаси куршумът да е смъртоносен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт