Термин Март 2025 г. - Тема 5

• 17 952
  • 335
  •   1
Отговори
# 105
Честито, Viktoria92. Здрава и усмихната да е малката принцеса. 🍀

# 106
Честито Viktoria92.

Тук стана лудница/паника. Много колики проима, газове също, снощи хапнах пикантно, съжалих. Станаха в пъти по-силни от началните. Тази нощ не сме спали. Сега спи, но чакам следващата криза. Вадя кърма от фризера... Гърбът ми е още зле, но поне сега мога да мажа. Паметта ми стана още по-зле.

# 107
Честито Viktoria92.

Тук стана лудница/паника. Много колики проима, газове също, снощи хапнах пикантно, съжалих. Станаха в пъти по-силни от началните. Тази нощ не сме спали. Сега спи, но чакам следващата криза. Вадя кърма от фризера... Гърбът ми е още зле, но поне сега мога да мажа. Паметта ми стана още по-зле.
Лютото не е препоръчително при кърмене.Пробвай да гушкаш бебчето и да правиш масажи на коремчето.Има и едни възглавнички на ДМ с черешови костилки ,които се топлят в микровълнова и се слагат на коремчето и успокояват доста.

# 108
Maze_Girl раждането не беше бързо, като второто, защото тогава ми сложиха и хапче. А сега изчакахме доста, да си протече нормално без намеса на сиситеми.  Но, като цяло беше бързо и няма нищо общо с първото.

Има ли бебета с колики и какви капки ползвате?

# 109
Maze_Girl раждането не беше бързо, като второто, защото тогава ми сложиха и хапче. А сега изчакахме доста, да си протече нормално без намеса на сиситеми.  Но, като цяло беше бързо и няма нищо общо с първото.

Аз ползвам Еспумизан и биогайа.Пробвах Лефакс дето много ги хвалят,обаче при нас нямаше ефект,напротив стана по-зле и ги спрях

# 110
А Биогая по колко капки слагате? Защото според опаковката са 5, според една позната 3, друга -1.. Ще се запишем при педиатъра в сряда и тогава и той сигурно ще каже, но да попитам и тук

# 111
А Биогая по колко капки слагате? Защото според опаковката са 5, според една позната 3, друга -1.. Ще се запишем при педиатъра в сряда и тогава и той сигурно ще каже, но да попитам и тук
Следвам указанията на педиатърката ни.Каза по 5 капки на ден ,директно в устичката или с млякото.Хубаво трябва да разклатиш преди употреба и задължително се съхранява в хладилник после.

# 112

Ние снощи... ад под небето... Ние сме на първи етаж, на 11 разбраха за коликите. от 11 до 4 не спря да реве.

Абоколикен давам няколко пъти на ден, не всеки път - 5 капки на даване. Биогая (5 капки) веднъж, като на мен ми казаха обратното Абоколикен да е в хладилник, Биогая навън. Днес дадохме Еспумизан и направих чай от копър. Пия го аз, пие го и малчо, до 20тина мл на ден. През ядене е Еспомизанът, 25 капки.

# 113
Явно е имало нещо снощи,защото и моята беше много неспокойна ,не спря да шава и да се напъва и много трудно я приспахме.

# 114
Абоколикен давам, и Саб симпекс.

# 115
И аз да пиша най-накрая. Роди се бебе Ивайло на 06.03 два дни след термин. Гледкаме си се, не спим абе семейна идилия☺❤

# 116
Честито на новите мами Purple Heart Blue Heart Flowers Tulip Да са живи и здрави бебетата 💖 а на вас бързо възстановяване!
Да питам - какво правите ако след като се нахрани, бебето повърне всичкото мляко, което е поело? Чудя се дали да не взема АМ, които ги дават че уж помагат в тези случаи Thinking
И възможно ли е да се появяват колики още около 10ти ден? От болницата казаха да ги чакам след 20ти ден на бебето.

# 117
При нас коликите започнаха от ден 5.
Давам мляко за рефлукс и ефекта е видим от първото даване Simple Smile

# 118
Кое е млякото, Mme Simple Smile

# 119
Frizolac vom.
Нашия е с рефлукс не само докато е буден, а и докато спи. И почнахме млякото, буквално на първото даване и всичко изчезна.
Пробвах без него пак и веднага всичко се върна.

Общи условия

Активация на акаунт