🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 786
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 010
E, как ще да не е глупаво: "Виктор взаимодейства от Мартин" повторено няколко пъти, за да сме сигурни, че не е неволно, не беше ли достатъчно доказателство.

# 2 011
Нали се чудихме истински ли са или не. 😁
Скрит текст:
Помислих, че е Ивет и бях в шок.
Но на Ана-Мария и от хеликоптер се вижда, че са силиконови, те са грамадни и изобщо не ѝ отиват на фигурата.

# 2 012
  • Пловдив
Аз пък не мога да осъдя Мартин, или който и да е човек на базата му начин на живот. Всеки има правото да живее както иска и разбира живота.

# 2 013
Гледам в момента бригада нов дом и  горе вдясно пише за понеделник от 20ч.кой да знае, няма ли да има ерген.

# 2 014
Вторник,сряда и четвъртък го дават в програмата.

# 2 015
Защо съдим кой какъв е, дори образа му в медийното пространство не знаем дали отговаря на реалността, има много такива случаи. Човека влиза вътре да прави шоу, над нещата е, даден човек не му допада дали заради визия, че прави йога или работи в Галерия и не е длъжен на никого, без значение дали на зрителя му харесва, а всички знаем, че на него никога нищо не му, все се търси под вола теле. Всеки един ерген досега е бил одумван и се харесват скучни образи за реалити като Яна ли как беше, където след предаването почна да си проси пари по револют. Това е шоу и трябва да се прави шоу, дори Мартин може да се развихри още, а относно пиенето на почивка в Шри ланка с 18 квачки какво се очаква да прави да играе хоро ли, хората се отпускат и забавляват както могат и сметнат за добре. На Виктор защо не му се броят чашите като той е по често на черешата и се излага къде повече. Просто интересния образ е Мартин и самата продукция разчита на него за направата на шоуто, не случайно вкарват негови бивши и действието и камерите са насочени към него, явно той има топките да понесе тежестта върху себе си. Момичетата ако имат малко акъл ще видят какъв е и ще си преценят дали ще си го взимат вкъщи или ще берат плодовете на славата, така да кажем.

# 2 016
Съдим това, което ни се показва - и се обзалагам, че не е далеч от реалността. Мартин не е за първи път в публичното пространство и немалко хора го познават. Плюс това хич не е добър актьор. 😁 И определено не е над нещата, напротив. А иначе е подходящ за такъв тип шоу - това никой тук не го отрича.

# 2 017
Аз мисля, че Марто е сбъркал, като не е послушал съветите на баща си да се занимава с политика. Щеше да има успех с това необикновено въздействие, което има върху хората. А ако не му потръгне, може да се насочи към кариера на комедиант с невероятните си шеги.

# 2 018
А ако не му потръгне, може да се насочи към кариера на комедиант с невероятните си шеги.
Шъ гУ Убидиш !

# 2 019
Аз мисля, че Марто е сбъркал, като не е послушал съветите на баща си да се занимава с политика. Щеше да има успех с това необикновено въздействие, което има върху хората. А ако не му потръгне, може да се насочи към кариера на комедиант с невероятните си шеги.
А то не е късно и въобще няма да се изненадам.
Мартине, давай!

# 2 020
Аз мисля, че Марто е сбъркал, като не е послушал съветите на баща си да се занимава с политика. Щеше да има успех с това необикновено въздействие, което има върху хората.
Какво въздействие има върху хората?

# 2 021
Аз мисля, че Марто е сбъркал, като не е послушал съветите на баща си да се занимава с политика. Щеше да има успех с това необикновено въздействие, което има върху хората.
Какво въздействие има върху хората?
Също като родните политици, като го видиш как шикалкави, изпитваш желанието да му лепнеш един шамар. 😁

# 2 022
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега пък вторник,сряда и четв.
Защо така непрекъснато сменят дни и брой епизоди?

Изгледах подкаста с Йоана. Нищо ново не каза (освен,че е щяла да участва в 100-те гривни),но съм изумена колко добре се изразява за 20годишно дете. Намирам за я претенциозна и с високо самочувствие,но не и лошо момиче.

# 2 023
  • Пловдив
В подкаста е доста по-спокойна, няма го притеснението, което беше очеизвадно в предаването.

# 2 024
Не чета много темата и не съм гледала още последния епизод.Днес слушах Надкаст с Йоана,страшно самочувствие..никоя там не и била конкуренция Grinning Повтори 100 пъти ''по никакъв начин'' ;д От това,че продължава да се чува с Диана,Ива и Роси сякаш е 100% ясно,че не са финалистки,не че май имаха шанс.Викторчо ми е страшен детиняк,не знам какво прави там.Неудобно ми е да го гледам/слушам понякога,а ергенките как въздишат по него нз Grinning Марто с тия тестове - червен флаг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт