🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 758
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 2 145
Спряга се Васил Пенев за трети ерген.

# 2 146
Кой той? Хубав ли е? Може ли да говори?

# 2 147
Въобще не харесвам Даниела, но е много неприятно това подигравателно отношение, с което се споменава името Айгюл, ако въобще е вярно това.
Тя си е в пълното право да си сменя името по нейно усмотрение и не виждам повод за подиграване и осмиване.

Не е баш така. По закон име се смяна не щот на някого така му скимнало и си нямал друга работа, а ако е осмиващо, опозоряващо. Прочетете си законите и тогава сказвайте... по усмотрение, друг път само че.

Има и много хубав разказ на Алеко  - "Пази боже, сляпо да прогледа"...та и Даниела така. Вероятно и от там - е смешна на някого...смяната на името имам предвид. Не е съвсем без основание демек - това да се взема не на сериозно тази...дама.

# 2 148
Аз пък харесвам Даниела. Интересн играч е. Очевидно и за Мартин е най-интерсната там.

# 2 149
Екзотиката мислех, че е по други географски ширини, ама нейсе.
//
Кой разпространява слуха за трети ерген? Има ли сериозни доводи за истинност?
Ако го вкарат и него, ше земе да ги обиди.

# 2 150
  • here and now
В спойлерната даже пише кой ще бъде. Иначе защо ще попълват курника, вместо да го разтурват вече...

# 2 151
  • Пловдив
Тета, на братовчедка ми първото име не е било осмиващо, опозоряващо и т.н., но въпреки това успя да го смени.

# 2 152
Баба ми 2 пъти е сменяла името си, че и то и триете имена са с един и същи корен, ама ходи я питай от какъв зор. Та не мисля, че е много сложна процедура.

# 2 153
Знае ли се кой ще е третият ерген?

За целта има спойлерна тема.

Няма нищо сложно в смяната на име.
Все пак имаше футболен фен, който се беше прекръстил на Манчестър някой- си.
Май единствено трябва да си пълнолетен.

# 2 154
Тази тема съвсем по диагонал четох и нямаше да пиша, но вчера слушах един психологически подкаст на тема външен вид и красота и доста засяга темата с интервенциите. И си мислех дали пък Даниела не е прекалила и защото е приличала на баща си. Сменено име, сменена фамилия, сменено лице ... как мислите?

# 2 155
  • Варна
Вчера видях Ферай. Много е слабичка на живо и дребничка. Бяхме долу пред блока с децата и мъжът ми тъкмо изкоментира какво е това момиче, дето спира на средата на паркинга и хоп, излиза Ферай. 😄 Мина покрай нас с наведена глава и влезе във входа ни. Явно си има дружка, която живее под нас.

# 2 156
Наум каза, че това е най-различният и истински сезон на Ергенът. Като под "истински" разиграват някакви ситуации, които се случват и в реалния живот. Влизането на Йоана трябваше да внесе съмнение и да разклати позициите на жените; не го виждах като пряка провокация към Мартин. Та затова влиза и трети ерген - като предполагаем нов човек, с когото всяка жена може да се запознае на най-неочакваното място.
Йоана го играеше все още влюбената бивша, сигурно този новият Васил ще бъде готиният колега, който ангажирана жена среща за първи път, предизвиквайки пеперуди в стомаха ѝ и отдалечавайки я мисловно от подреденото ежедневие.

# 2 157
Наум с неговите декларации... различен и истински бил тоя сезон....

Да вкарат до осем ергена и да оставят 3 жени за избор, но да влязат сестрите на всички изгонени досега, както и лелите им до 45-годишна възраст, а после ергените да избират момите на танци с маски и който каквото е избрал - се жени за него

това разбирам аз да е интересен сезон по представите на наум

# 2 158
  • Обран бостан ;)
Наум каза, че това е най-различният и истински сезон на Ергенът. Като под "истински" разиграват някакви ситуации, които се случват и в реалния живот.
Скрит текст:
Влизането на Йоана трябваше да внесе съмнение и да разклати позициите на жените; не го виждах като пряка провокация към Мартин. Та затова влиза и трети ерген - като предполагаем нов човек, с когото всяка жена може да се запознае на най-неочакваното място.
Йоана го играеше все още влюбената бивша, сигурно този новият Васил ще бъде готиният колега, който ангажирана жена среща за първи път, предизвиквайки пеперуди в стомаха ѝ и отдалечавайки я мисловно от подреденото ежедневие.

Ако искат да го направят интересен да вкарат "цър пър" и "смъртоносното токче". Wink

# 2 159
Йоана: "Виктор всичко взаимодейства от Мартин". Повторено няколко пъти Grinning
"взаимодейства", "взаимства", кой ти прави разлика Grinning не и тя Grinning Някои в симпатиите си към нея като към едно влюбено момиче, чак и начетена я определят.

Общи условия

Активация на акаунт