🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 013
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 600
Не е дете, но явно е достатъчно млада за Мартин, за да няма връзка с нея, но пък и не достатъчно, че да не спи с нея, след като се уж разбрали, че късат. Напълно е бил наясно, че й дава нишани.
Като врял и кипял е можел да го играе с будна съвест докрай, но просто си е един мижитурко и това сега си пролича и в ефир.

# 601
Те хората раждат и на 14, ама вече 100 пъти повторихме за развитието на фронталния лоб. Нищо в днешната действително не налага да се хванеш с чичак на 40+, когато си на 19.

Стига с тоя лоб!!!
Познавам 20годишни които са си съвсем ок. Те с два лоба ли са????

Тва като е глупаво..да седне да се учи.
Лоб та лоб....аман вече!!!!

# 602
Айде бе, дете, аз на 19 се омъжих! А баба ми на 15...
Колко да е дете като само сексове са ѝ в главата?
Омъжих е едно, употреба за чичко е друго.

# 603
  • Бургас
Мартин май само Емануела не е успял да омъгли. Всички други "работят" за него, страхотни "приятелски" отношения поддържа. Може и с бившата жена така по приятелски, знаеш ли...Типичен нарцисист,  като по учебник.

# 604
  • София
Защото Финдо е разделен с майката на Йоана, и за нея се грижи тя. А тя е точно такава, каквато дъщерята. От Финдо, Йоана общо взето е взела фигурата..

Точно така - Финдо и жена му се разведоха мнооого отдавна. Малко след участието му в Съвайвър. А той изобщо не е типаж, който би звънял на Мартин за каквото и да е. Майка й беше една много, много красива жена (ако Йоана приличаше на нея щеше да е още по-красива), но е пълна кукувица. Навремето и тя цъфна в Съвайвър, да се обясняват с Финдо пред цяла България и да си вадят кирливите ризи в ефир. Та нищо чудно да я е подкрепила и тя да отиде там и да се бори - незнайно за какво точно. Баща й, до колкото го познавам, не би я пратил там да се обясняват.

# 605
Ама наистина ли мислите, че Йоана е мила и възпитана?
Аз пък виждам нещо съвсем различно - изключително изкуствено, натегнато, постоянно позиращо момиче. И както се видя от промото за днес - ще си изпусне нервите с евтини провокации.
И красива не е. Какви са тези корекции на 20 годишна? Излъчване на нахално бимбо.
Мартин няма чувства към нея. То си личи от километри, че това са просто редови симпатии от мъж към жена.

# 606
Майката на Йоана

Скрит текст:
Скрит текст:

# 607
Каквото и да беше това вчера /нагласено или не / поне раздруса кокошарника и перушина хвръкна. Хареса ми как булитата бяха извадени от зоната им на комфорт .Точно се бяха успокоили,че са фаворитки и финалистки, вързали почивка до края на предаването. Само заради естествената им реакция си заслужаваше влизането на Йоана.👌
  Докато гледах ,накак в главата ми зазвуча една песен ,в която се пее :"Хип - хопът ми е много по-добър от хип-хопът ти". Перефразирано - силиконът ми е много по-добър от силиконът ти😂😂😂 В тези чалга среди си мерят силикона - въпрос на престж 😉 Ами,корекциите на Йоана са много по-сполучливи от тези на каките й. А,те милите, се смачкаха още повече и лицата им станаха като направени от кафяв пластелин. Вярвам ,че е имало много бурни реакции и просташки изказвания,които са ни били спестени - жалко! Можеха да ги изложат  още.
 Йоана е пътник - изпълни си предназначението и няма смисъл да остава.

Докато Марто се баламуркаше с бивши и настоящи ,Виктор отхвърляше  доста работа и си заработваше хонорара - две тройни срещи.
 В първата Ади пак ми изпъкна на фона на останалите. Много приятен събеседник е.Това мазане с боя беше много тъпо. Аз, като един Монк не понасям мърльотии.
 За втората какво да кажа...хабитат😂😂😂
 Харесва си ми сезона. Миналата година по това време вече ми беше затъпяло.

# 608
Един човек не става зрял като спре да си играе на кукли.

В това момиче ми прави лошо впечатление колко е обръгнала. Както Мартина отбеляза - тази липса на емоция и това влизане в Ергена. Ти, ако си толкова влюбен, дали ще искаш да виждаш любимия ти да се целува с други жени? Ако си младо момиче, наивно, без опит, това би ти обърнало стомаха. Тази й обръгналост на 20 е отблъскваща.
Не е зряла или супер манипулатор или интелигентна, но се вижда, че си е общувала доста с мъже и се опитва да хитрее, доста нахално при това.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 10:54 от Linda*kiss

# 609
Може ли снимка на майката на Йоана?

# 610
Мен първосигнално не ме смути възрастовата разлика, защото тя изглежда около 30г.

# 611
Може ли снимка на майката на Йоана?
Няколко поста по-нагоре.

# 612
  • у нас
Йоана няколко пъти пита Мартин дали не се радва да я види. Но той не й отговори. Много показателно.

# 613
  • София
Забелязахте ли, че Мартин е оплешивял? Като го снимат отгоре и се вижда едно плешиво петно на темето.

Плейбой, ама поувехнал. И с момиче на 20 изглеждат точно като баща и дъщеря.

# 614
Мисълта ми беше, че не съм си играла на кукли на 19, защото децата си играят, нали? Е, ако приемате това за игра с чичо, значи е дете, да.
Идеята е, че 19 г ако е с момче на 20-25 е ок, но 19г с чичо на 40, който има дъщери колкото нея е гнусничко, и показва че има нещо сбъркано и в двамата на психологично ниво.

Общи условия

Активация на акаунт