🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 036
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 585
Екстеншъните също много си личат при Мартина, Даниела и Йоана. Хубава, естествено гъста коса има Адриана.

Издават се дори по начина, по който се отнасят с косите си — на Адриана си е нейна и стабилно закрепена за скалпа, и да падне нещо, пак ще порасне, и съответно жената си я размята, връзва, пипа, обляга се на нея, тръска глава без притеснение. Също така не винаги е изрядно стилизирана, поради липса на комплекси за косата.

При пришитите има едно внимание за стойката, за позицията на главата, как точно да разположат косата, че да стои най-добре на камера, но и да не се покаже нещо издайническо, внимателно ги връзват и като цяло не ги пипат с резки движения, няма да ги видиш да прокарат цяла ръка през косата. Има една скованост, може би и защото им тежи и не са свикнали от малки с толкава коса. Даниела така си пипа и носа, с кадифени ръкавици.

Понеже е по-дребничка Адриана, се губи сред масовката, но на мен много ми харесва. Лъчезарна, спокойна, адекватна и има чудесна фигура — хем слабичка, хем сочна с извивки.

# 586
Ох, туй ли беше шока и бомбата. Силно режисирано. Мартин си чете книга, камерите го снимат и изненада. Друго не можаха ли да измислят. И тези безкрайни разговори и обяснения след това, адски натоварващи. Все едно гледах сутрешния блок. За мен всичко е сценарий, добре, че беше Мартина, да има малко емоция.

# 587
Много настоятелна и обсебваща ми изглежда Йоана. През цялото време докато говореха, Мартин ми изглеждаше като в оня виц "Скъпа, ще поговорим по-късно, че сега не мога да псувам" Grinning
Чудеше се как да се сдържи да не реагира по-остро.

В спойлерите бяха писали, че Мартин не е знаел за влизането й, било е постановка на НН и Марто много бил ядосан, разправяли се, панаири.
Според мен, преди предаването Мартин някак е разбрал за намеренията на Йоана и категорично й е забранил да го прави. Мислел е, че ще го послуша. Но му спретват номер и тя влиза. Затова той хем беше изненадан, хем не съвсем. По-скоро ядосан, че тя не е постъпила както са се разбрали. Нали не обичал изненадите.

Иначе, да н'вА обидя, ама аз не съм толкова скандализирана нито от възрастовата разлика, нито от това, че правели секс след раздялата. Може би защото на 20+г и аз съм ги преживяла тези неща. Не са ми били драма, просто го броя за опит и съзряване.

# 588
Аз не съм против разлика във възрастта на партньори, но не и когато единият е дете... отвратително и гнусно ми е това, че тези са били заедно, когато тя е била на 19г.... това е съвсем дете, нищо че вече е започнала да се поизхабява от корекции. Пишете колко по-красива била от другите, изчакайте след 10-15 г, когато ще е може би и по-зле, или като тях, щом от сега вече толкова много корекции, каква е тази брадичка, скули, цици, и надута уста. Не се спря да си пипа косата от нерви, направо не можах да го гледам, гнусно и пошло е чичкото Мартин с това момиче.

# 589
Айде бе, дете, аз на 19 се омъжих! А баба ми на 15...
Колко да е дете като само сексове са ѝ в главата?

# 590

Просто ми е гадно да гледам. Баща й къде е, какво мисли? 🤔

Баща й не знам, ама майка й какво мисли?
Или след реалити формата на баща й, те са цъфнали  вързали и сега и нея са я набутали в реалити.
На мен лично ми е жал за детето, защото на 20 - тя може да ми бъде дете. Кога толкова се промени света, че за тези деца е важно да имат цици и дупе а не мозък в главата. Защо родителите не са поели свойте роли в живота на това дете и вместо да ходи на психолог, за да се спаси от идеята да търси баща си във всеки мъж, я навират в това предаване.
Със сигурност това 20 годишно дете, не е готово за ужасният хейт, който ще се изсипе върху нея. Тук се сещам за Дара Екимова и нейните дълбоки депресии след хейта в Капките (май беше в това предаване).
Най- вероятно има чуства към Мартин но на 20 явно бърка любовта със секса.

Надявам се, Мартин да я изпрати да си ходи за да не понася резила дълго време.

Понеже харесвам Косара на външен вид, да попита Simple Smile тя има ли изобщо някакъви намерения към Виктор?
Косара наистина е една семейно ориентирана девойка. За мен е точно представителка на семейния тип жени, които искат хубаво семейство, уютна къща , с висок стандарт . За мен си прави добра реклама за бъдещи женихи, нито и пука за Мартин, нито за Виктор. Ако с Мартин и е интересно и предизвикателно , единствено от гледна точка на това, че би и почесало егото да я избере/изберат пред други красавици, иначе дори не би се натискала , на нея си и върви рекламата

# 591
Те хората раждат и на 14, ама вече 100 пъти повторихме за развитието на фронталния лоб. Нищо в днешната действително не налага да се хванеш с чичак на 40+, когато си на 19.

# 592
  • Някъде там
Най забавно от целия епизод ми беше когато изцепи : Баща ми дори ти звънна за рожденият ти ден.
Представих си възрастен човек звънящ на приятеля на дъщеря си...
А той Финдо изглежда по млад от Мартин.
Опита се да го играе манипулатор..явно предварително е планувала какво точно да му казва, но не й се получи.
Обаче по странно и неразбираемо за мен е, как точно Финдо е баща на такъв тип момиче. Съвсем друго мнение имах за него.

# 593
Като гледам снимките на малката Йоана с баща й по площадките и сега как се излага в ефир с чичака Мартин, който я ползвал само за секс и ми става мъчно. Не знам колко умна и възпитана изглежда (на фона на простакеси като Ферай, Мартина и сие не е трудно), но това нейното е абсолютно дъно.

# 594
  • София
Трябва да ви кажа, че гледайки туй риалити, ми се струва, че Мартин наистина търси любовта. Не че ще я намери там де, там е по-скоро за приключението и хонорара.
Обаче съм срещала такива мъже. Всичко си имат. Бивша съпруга, деца, успешен бизнес, добър и лек живот. Опитали са всичко, имали са всичко. Имали са всяка, която са пожелали. Единственото, което им остава да получат, когато Средната възраст чука на вратата, е любов. Емоция. Тооолкова рядко срещано нещо с напредване на възрастта. Според мен му се иска да изпита тръпка, да усети пеперудите, да се влюби. Ама трудно се получава, когато вече няма какво да те изненада.
Там няма нито една, която да му задържи интереса. Клише до клише. Стринка до тетка. Змия до овца, мила моя майно льо. Като манталитет и поведение имам предвид. Външен вид не коментирам.
Проблемът на Мартин е, че интересна, умна и красива жена, не би го погледнала, защото на такава жена, той няма какво да предложи. Висене по чалготеките и лафчета от шести клас, "който е облечен в бяло..." Ми... ниска топка е за годините, самочувствието и претенциите си.

Една Роси ми харесва много и силно ѝ стискам палци да намери Мъж до себе си. Тя може много даде в една връзка, така мисля. Дано не сглупи още повече от възпитание и добрина. Ранима и фина душа е. Оправдавах Виктор за незрялото поведение до случката с нея. Вече той ми е такъв инфантил, че като почне да гримасничи, за да подчертае някаква емоция, настръхвам от криндж.

# 595
Е, аз на 19г правех секс. Вярно, не с 40 годишен, но секса си е секс. Не виждам разлика. И не ми казвайте, че вие на 19г сте били целомъдрени. Да, да...

# 596
На 19 г. може да е дете само за собствените си родители, за мъжете си е жена.

# 597

Обаче по странно и неразбираемо за мен е, как точно Финдо е баща на такъв тип момиче. Съвсем друго мнение имах за него.

Защото Финдо е разделен с майката на Йоана, и за нея се грижи тя. А тя е точно такава, каквато дъщерята. От Финдо, Йоана общо взето е взела фигурата..

# 598
Не съм била целомъдрена, но със сигурност да спя с някой на годините на баща ми е било извън приоритетите и направо гнусно. Пък да му се моля на такъв…

# 599
Е, аз на 19г правех секс. Вярно, не с 40 годишен, но секса си е секс. Не виждам разлика. И не ми казвайте, че вие на 19г сте били целомъдрени. Да, да...
E, аз не виждам нищо лошо в секса на 19.
Но тук явно е само секс а девойката просто търси тате, някъде там.

Общи условия

Активация на акаунт