🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 093
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 705
Чудя се, защо са го вкарали това момиче там продуценти ли са, какви са?
Много гнусна история се получи и дори за слава да го е направила, тя ще е негативна за нея. За него ясно - нищо добро не мога да видя във "великия мъж", даже и "Берлин" ми изглежда като постановка.
Тази девойка трябва по-скоро да си бие камшиците и да си намери по-свястно гадже.

# 706
Тази девойка трябва по-скоро да си бие камшиците и да си намери по-свястно гадже.
Понеже тя пък е много свястна...

# 707
Цикатридината и луканката няма да свършат никога! Естествено, че верният отговор е: вампир е! 🧟😂
Ааа, не се знае. Диана следи да не ядат много луканка, ама кой контролира употребата на Цикатридина?! 😁

# 708
Даниела щом не е отишла на груповата среща, значи разчита Мартин да осъзнае, че тя му липсва в тълпата и е един вид предупреждение, че е сериозна, когато казва, че ако даде роза на Йоана, тя си тръгва.

# 709
Чудя се, този баща, който се е обадил на Мартин за РД, дали е Финдо или е някой втори баща на Йоана? Едва ли майка ѝ е останала сама след развода. Спас, синът на Ирина Сарачинова, нарича Иван баща ми, нищо, че си има баща. Така че и Йоана може да има втори татко, който да е съгласен тя да е с Мартин.

# 710
Чудя се, този баща, който се е обадил на Мартин за РД, дали е Финдо или е някой втори баща на Йоана? Едва ли майка ѝ е останала сама след развода. Спас, синът на Ирина Сарачинова, нарича Иван баща ми, нищо, че си има баща. Така че и Йоана може да има втори татко, който да е съгласен тя да е с Мартин.
Финдо се е обадил, най-вероятно доволен, че Мартин се е осъзнал и е прекратил отношенията им. Откъде да знае, че още се челастрят?! 😁

# 711
А защо персоналът в заведението посреща с усмивка само гаджето на "собственика". Защо околните се пукат от яд за парцалки .
Ей така се получава разваления телефон... Писах, че в клиниките я посрещат с усмивка, а ти вече го преиначи, че в заведението я посрещат с усмивка.
Писах, че си купува мечтаните парцалки и че приятелките ѝ се пукат от завист, но не написах, че се пукат само заради парцалките. Имах предвид изобщо, заради това, че си е хванала финансово красив. Та ей така, един каже едно и докато стигне до останалите, вече не е ясно какво е казано първоначално...

Явно наистина не схващаш смисъла на написаното. Няма значение , в заведение или клиника или в светия синод , и дали е за парцалки или и за кукли - смисъла на написаното , е че и останалите уж "работни и почтени" люде , се кланят основно на такива мутреси и ги приемат с по усмихната усмивка ,като не опровергавам написаното Smirk

# 712
Вярвам напълно, че Йоана е влюбена в Мартин. Тя, колкото и да е тунингована, е на 20 и все още романтична, а Мартин е доста обигран, знае какви да ги говори, а момиченцата обичкат с ушите. Пред Даниела игричката не мина, но това разнежено милване по ръчичката и кучешките очички могат да замаят едно момиче на 20, което е в среди, в които вероятно рядко вижда мило отношение, а връзките с чичковци са нормализирани.

А, не е минала, тя затова снощи беше вкисната като оцет Grinning

И почти в истерия му изискваше да й се извини, да й се обяснява, па ултиматуми му дава с излизане ако не изгони Йоана...

# 713
А защо персоналът в заведението посреща с усмивка само гаджето на "собственика". Защо околните се пукат от яд за парцалки .
Ей така се получава разваления телефон... Писах, че в клиниките я посрещат с усмивка, а ти вече го преиначи, че в заведението я посрещат с усмивка.
Писах, че си купува мечтаните парцалки и че приятелките ѝ се пукат от завист, но не написах, че се пукат само заради парцалките. Имах предвид изобщо, заради това, че си е хванала финансово красив. Та ей така, един каже едно и докато стигне до останалите, вече не е ясно какво е казано първоначално...
Явно наистина не схващаш смисъла на написаното. Няма значение , в заведение или клиника или в светия синод , и дали е за парцалки или и за кукли - смисъла на написаното , е че и останалите уж "работни и почтени" люде , се кланят основно на такива мутреси и ги приемат с по усмихната усмивка ,като не опровергавам написаното Smirk
Ти искаш да ми кажеш, че ти знаеш смисъла на това, което аз съм написала, а аз не го знам? 🤔 Те само на класиците им правят литературен анализ на тема "какво е искал да каже авторът" и понеже не са живи, та не могат да обяснят дали точно това са искали да кажат, което си мислят анализаторите, че авторите са искали да кажат. Пък аз съм тук и знам какво съм искала да кажа с това, което съм написала, та не се напъвай да ме анализираш 🤣

# 714
Момичето е там, за да го дават по телевизята, не съм сигурна коя там не е за това.
Еманула като каза, че е бил с малко момиче след нея, помислих, че момичето е съвсем малко.
Няма как да имаш чувства към някой, той да е влязъл в подобно предаване и ти да отидеш в кокошарника да се бориш за него.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 14:41 от marigold_

# 715
Еманула като каза, че е бил с малко момиче след нея, помислих, че момичето е съвсем малко.
Какъв е възрастовия диапазон на "съвсем малко"?

# 716
В очите на Емануела, Йоана си е малко момиче… Тя не е ли към 45 вече?

# 717
Абе, на 20 е малка. То още малко и тя е нямало да има право да влиза в дискотека.

# 718
  • София
На мен например Адриана ми е по-хубава, Ивет също, та донякъде и Ива - по-нежни и съразмерни лица. При Йоана тази масивна долна челюст плюс напомпаните джучки ми развалят впечатлението...

# 719
Адриана е много приятна.  Хубаво тяло, буйна естествена коса. Тя и Роси са с едно деликатно излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт