🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 115 087
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 750
Йоана и другите пепелянки на Мартин не са ми особено интересни.

Обаче ми стана смешно, когата Виктор попита Бранка вчера дали подаръка, който държи, за себе си го пази, нещо такова беше Joy

# 751
Да, така е. Но тази думичка ми е неприятна и не я използвам.
Мартина беше много права за ситуацията вътре, че е цирк, че е нахална девойката и тн. Но не се изразява както трябва и прозвучава махленски, иначе съвсем точно ги усети нещата.

# 752
Само на мен ли най-много ми харесва американката? Много е чаровна и хубава... Различна от нашите.
Шъ ма обидиш… 😀 Гласът само ѝ е толкова ужасен, че не я понасям като заговори нещо. Предпочитам си нашите… 🤣

# 753
  • София /Абсурдистан
Какво и се чудите на Йоана, че си мисли, че имат връзка. Жените сме устроени така, да ди мислим, че интимността  върви заедно с връзката. При мъжете е друго. Разграничаваме ги двете неща едва в по-късна възраст, когато има вече натрупан житейски опит. На 20 се мисли така като нея.
Аз се чудя майка и как е позволила малката да замине на м@йната си, за да преследва мъж. Вярно, пълнолетна е, но всички знаем, че на тази възраст акъл много няма.

# 754
И ако довечера я изгони, защо беше този кьор фишек? Нещо като влизането на американките.

# 755
За да има някаква драма в тази скука, която гледаме до момента и единственото по-интересно нещо и коментирано от всички, беше отказаната целувка… цял сезон една целувка ще дъвчем.

# 756
Н. Николов, каква беше тая огромна лъжа, дето я изля в национален ефир и на направи на глупаци всички? Какви бивши гаджета, какви 5 лв., кому беше нужно тая глупотевина? За кво я изтъпани тая 20 годишната, та пред цяла България, да чуем, как я чаластри когато има свободно време някакъв чичка? Те момичетата там едва сдържаха смеха си, като я видяха. После половин серия ни обесняваха, как статията уж не била вярна и те не знаели нищо, та отвътре и дошло на момата да дойде. Тази статия се появи след началото на снимките, ама видиш ли всички вътре я чели, пък сега се  изненадали. Ама че прост сценарий и тъпо изпълнение. Сега ако всички Мартинки откажат роза, ще призная, че поне достойнство имат, щот акъл не!
Тоя Н. Николов, в каква гавра превърна сезона, направо да си хвърля дипломата и да се маха.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:44 от albaaa

# 757
  • Русе
Струва ми се, че няма да я изгони тази вечер. Продукцията ще иска интригата да се завърти още поне седмица. И без това за замъкнали девойката на другия край на света поне малко сейр да направи.

# 758
Ами изглежда за родителите ѝ е нормално човек да влиза в риалити предавания. Семеен бизнес един вид. Не само няма да я спрат, а ще я насърчат.

Виктор е нелеп с тези потници. Мъже, ако имате какво да покажете, то се вижда и под ръкав. Потниците са супер смешно и несекси нещо, постигате обратния ефект. Същото важи и за впити тениски да се видят гръдните мускули.

# 759
  • Пловдив
Аз мисля, че Ана-Мария има потенциал да бъде третият ерген ..

# 760
Н. Николов, каква беше тая огромна лъжа, дето я изля в национален ефир и на направи на глупаци всички? Какви бивши гаджета, какви 5 лв., кому беше нужно тая глупотевина? За кво я изтъпани тая 20 годишната, та пред цяла България, да чуем, как я чаластри когато има свободно време някакъв чичка? Те момичетата там едва сдържаха смеха си, като я видяха. После половин серия ни обесняваха, как статията уж не била вярна и те не знаели нищо, та отвътре и дошло на момата да дойде. Тази статия се появи след началото на снимките, ама видиш ли всички вътре я чели, пък сега се  изненадали. Ама че прост сценарий и тъпо изпълнение. Сега ако всички Викторианки откажат роза, ще призная, че поне достойнство имат, щот акъл не!
Тоя Н. Николов, в каква гавра превърна сезона, направо да си хвърля дипломата и да се маха.
Явно е имал  други намерения за това как ще се развие нейния образ, но не се получи, защото Мартин видимо не се зарадва, в темата за спойлерите някой е коментирал, че имал инфо, че Николов много съжалява за това ,че я вкара.
Момичето ще направим един епизод цирк днес и това ще е -напълно безславно.Незнам само защо родителите й са и позволили да се изложи така.

# 761
Добре, де, колко да им е продължила връзката на Марто и Йоана?
Той от люлката ли я е взел, щом сега е едва на 20 години или да е била отворена връзка. Той по време на ИВ завърза отношения с Денислава, и го раздаваше ерген. Оттогава не повече от година и половина е минала. А те от лятото разделени. Ако му е била гадже отпреди ИВ, съвсем намирисва на педофилия.

# 762
Не съм писала този сезон, но ми се струва най-скучен от всички до сега. Гледам го, но понякога  с известни усилия.
Виктор е добро момче, но много скучен. Снощи и двете му срещи - тази с мацането и обяда в семейството ми се видяха ужасно досадни. Неговите момичета са по-симпатични и биха били много по-интересни като образи, ако имаше кой да им партнира както трябва. Харесвам Косара, Ивет, Росица, Синтия.
Мартин го харесвах в Игри на волята, но тук много черни точки насъбра. Не знам какво точно търси - май и той не знае. Със сигурност иска любов - тръпка, нещо интересно, ново, но не ми се вижда готов за сериозни отношения - той ще си остане женкарят, който сменя поредната тунингована мацка щом му омръзне или той на нея. Като гледам жените, с които се обгражда - ами заслужава си положението. Всичките те едни повърхностни, леко нагли - като почнем от Емануела/която сякаш най-много харесвам/, та до тази Йоана. Красиви са, прекалено неестествено излъскани, но елементарни и злобнички - уж миловидни, но съскат. За една вечер Йоана успя да си покаже зъбките - чак заплахи и предупреждения спрямо него имаше. Мартина е същия типаж, просто тя е възприела идеята да е една идея по-женствена и мека - сега търси вариант да се задомява и иска да покаже на мъжете колко спокойно и уютно ще им е в нейната компания. Даниела е една идея по-добре - по-зряла и по-осъзната и в някои отношения реагира по-адекватно, но и при нея нещата вече са повече реклама.

# 763
Денислава в свое интервю казва, че е с Йоана след излизането си от ИВ и поне до ноември миналата година е сигурна, че са били заедно. След това Мартин и Денислава се скарват и си развалят отношенията.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 16:19 от Meddyy

# 764
Очаквам Йоана да се нареди скоро и тя в клип на Емануела. Те там някакъв анти Елвис клуб си образуват.
Безкрайно се радвам, че Рълев от ИВ не се е забъркал с това момиче и че нито веднъж не влезе в обяснителен режим, докато Мартин го плю по подкасти.

Общи условия

Активация на акаунт