🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 900
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 155
Емануела си намери нова приятелка от тази вечер🙂

# 1 156
Бомба…

# 1 157
Оо, мноого грозно, много! Йоана не получи роза, но почна да топи Мартин - заедно са били на рождения му ден, на Нова Година - той отрече, гледа като пръ*нал... Заедно са обсъждали влизането му в "Ергенът".
Тя добави - аз може да съм наивна и на 20, но тук има по-зрели жени от мен, които да не допускат моите грешки.

Според Наум, това била мъжка постъпка...

# 1 158
Йоана беше на парти заедно с Мартин, Виктор и останалите участнички на 8-ми март. Бяга от нея, дам.
Е, за предаването и за секса се виждат явно. Но не я уважава изобщо. В приказките си за изневерите, настоя че в предишната си връзка, НО не тази с Йоана, а преди това, не е бил изневерявал.
Ами аз не им светя, но щом вие знаете кога и защо се виждат, радвам се за вас. Joy

# 1 159
Ама и Йоана си излезе и не се даде без бой.
Йоанка, Рълев е твоя човек. Млад,перспективен..

# 1 160
К@рвенско поведение в чист вид! И злоба даже.
Поне наша Данка е хепи, че беше първа.

# 1 161
Бомбата гръмна. Е, поне от зрителска гледна точка вече всичко е ясно, защото се чудихме как така са разделени, пък Йоана му е купила торта за рождения ден.

# 1 162
Ква бомба бе....обличам и аз пижамата и си лЕгам....
Важното е спокойна да съм..кат си легна....нЪл тЕй беше Joy

# 1 163
Беше много жалко изпълнение. Стана ми смешно.

# 1 164
  • here and now
Мартин, като маймуните, не пуска клона, докато не хване друг...

# 1 165
Тая малката изплиска легена 🤣

# 1 166
Какво й хареса на тая Даниела? Лелее

# 1 167
Ферарито също трябваше да си ходи, но… Няма пълно щастие.
Ферай, Ферай,
Мерак си ми, знай,
По-силен от този на Виктор по Бранка,
Обаче…за Бога, обичам луканка Joy

# 1 168
Аз малко се обърках - нали казаха двойна церемония на розата? Не трябваше ли две да отпаднат? С тези темпове ще трябва да гледаме предаването до ноември.

# 1 169
Оо, мноого грозно, много! Йоана не получи роза, но почна да топи Мартин - заедно са били на рождения му ден, на Нова Година - той отрече, гледа като пръ*нал... Заедно са обсъждали влизането му в "Ергенът".
Тя добави - аз може да съм наивна и на 20, но тук има по-зрели жени от мен, които да не допускат моите грешки.
Тази е чисто луда.

Общи условия

Активация на акаунт