🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 888
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 140
  • here and now
Бранка, да не е взела да попийва и тя по-сериозно Mr. Green

# 1 141
Ех, колко удобно да не казва нищо. Ще я изгони, като предварително каза, че ще действа с разума, не сърцето. Ще изиграе цирка до край, все пак хонорар е взел, пък в София кой знае..

След всичко, което Йоана му наговори и в София ще избяга с 200 от нея. Ако до сега не му е била ясна, вече е.
То не бяха заплахи, манипулации, летене до Шри Ланка, въобще, лепка. Бягай Мартине!

# 1 142
Косара какъв комплекс има, че винаги трябва да се откроява, да е различна!
Голям проблем има ако се смеси с тълпата.
За мен това е комплекс.
Знае, че е различна и странна като физиономия и е решила да го изтъква като плюс,  да повтаря, че иска да е различна, защото и без това е. Защитна реакция е ми се струва, с тези азиатски очички сигурно не й е било лесно.

# 1 143
Синтия гледа като натровена.
Защо пък толкова не я харесват и двамата,не знам.Явно нещо в поведението й

# 1 144

На мен ми е грозновата.

# 1 145
Много забавна церемония, развеселих се! Grinning

# 1 146

Усеща, че ще си ходи май

# 1 147
Йоана беше на парти заедно с Мартин, Виктор и останалите участнички на 8-ми март. Бяга от нея, дам.

# 1 148
Радвам се, че Александра остава. Тя ми е любимка, ако бях мъж и аз не бих я изпуснал... Има много шарен свят в нея ...

# 1 149
Има една вторична роза. Може Виктор да я даде на Йоана, нали адмирираше това, че е дошла?

# 1 150
Тамън реших, че Синтия ще си ходи и щях да изкоментирам, че не знам кой нормален човек би предпочел Александра пред Синтия. Много е лигава.

Йоана с право е вън, Ферарито също трябваше да си ходи, но… Няма пълно щастие.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:54 от Lilly_85

# 1 151
О, боже мой!
Ще припадна Laughing

# 1 152
Йоана беше на парти заедно с Мартин, Виктор и останалите участнички на 8-ми март. Бяга от нея, дам.
Е, заради предаването и за секса се виждат явно. А и е видно, че на нея й е маниер да се натриса. Но не я харесва като специална жена и не я уважава изобщо. В приказките си за изневерите, настоя че в предишната си връзка, НО не тази с Йоана, а преди това, не е бил изневерявал.

# 1 153
Ш’ма обидиш… ергенЯ бил зает преди/по време на влизането му в Ергенът? Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:31 от ashley5

# 1 154
  • here and now
Не се получи бомбата нещо....

Общи условия

Активация на акаунт