🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 904
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 125
Може на Ферай вместо рози,да и дават
Повече ще се зарадва

# 1 126
  • Be realistic - plan for a miracle.
Назад съм и превъртам, сега съм на момента с “гушкаме и спинкаме” и “желирано меченце”.
Не съм кринджила повече в живота си, хора 😁 Тази счупи тъпомера.
Смешките настрана, ясно е от километри, че Йоана бърка секс с любов и връзка. Много, ама много го бърка. С огромна гордост заяви, че й бил казвал, че му е слабост. Мисли, че това е показателно над някаква власт над него. Но сексуалните слабости са едно нищо пред истински чувства. Имах човек в живота си, който ми казваше точно същото, със същите думи. И наистина всеки път като се видехме, той беше като хипнотизиран, фойерверки и т.н. Но нито веднъж не ми заговори за чувства и в един момент срещна момиче, в което се влюби истински и “слабостта” му към мен беше дотам. Само дето аз нямах илюзиите на Йоана и не ги бях имала и за една секунда.

“Наистина в моето сърце има нейната буква, но там има и други букви” - лаф на епизода, мерси Мартине.

# 1 127
# 1 128
Мартин се чуди как да излезе сух от напечената ситация и затова се извини предварително на Йоана, че ще направи това, което е най - добро за нея. Дори да я отпрати, тя му е сигурна навън. А той не иска да загуби интереса на Даниела.

# 1 129
"За тоя чорбаджийски син, отписан от паметта на търновци, се мълвеше, че изхарчил торби жълтици в парижките кафе-шантани..."("Търновската царица," Ем Станев)
Така де,... освен времето и пространството нищо ново под слънцето... Nature Sun With Face

# 1 130
  • София
Брана ликуваше, че ще получи първа роза, но бързо посърна.

# 1 131
“В последната ми ВРЪЗКА, не с Йоана, а преди нея…..” Mask И сега пак някой да ми обяснява, че това било “сериозна” връзка. Сериозна е била само в измисления свят на Йоана.

# 1 132
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бранка как самодоволно се ухили при първите думи на Виктор, мислейки си, че първата роза е за нея, както обикновено, но бързо й се вкамени физиономията като се оказа, че е за Роси. Само от уважение било...
Бранке, съвсем сериозно те призовавам да дойдеш спешно на себе си!

# 1 133
Ех, колко удобно да не казва нищо. Ще я изгони, като предварително каза, че ще действа с разума, не сърцето. Ще изиграе цирка до край, все пак хонорар е взел, пък в София кой знае..

# 1 134
  • София
Кой е бащата на Йоана? Един гребец от Игри на волята ли беше?

Тези снимки на Йоана и Финдо от страницата на Blessed love ли са? Това е канал за таро рийдинги, как изведнъж този канал за гледане на карти има тези снимки?

Нямам идея от къде са! Излезна ми във Фейсбук. Истина ли е, това ли е баща й?

# 1 135
Тая Силвия е голяма наивна лелка. Как може да не вижда колко е зле Йоана? Или го вижда, но се прави на свястна на гърба на ситуацията. Или е глупост, или е лицемерие. Трябва малко да се запре с ролята на светица. Защото реално е доносничка на курорт.

# 1 136
Ивет е страхотна.Има нещо много сексапилно и фатално в нея. За мен много красива и без никакви интервенции.
Но не ми харесва как му се натискаше,не й се получи.

# 1 137
Добре де, хора, на всяка страница по 100 пъти се повтаря, че Финдо е баща ѝ.

# 1 138
Да, Белла гледах ги, но не помня вече съдя по него сега.
Роси има невероятни крака.

# 1 139
Да, това е баща й.

Общи условия

Активация на акаунт