🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 971
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 110
Ферай, може би без да иска, показа на Мартин точно как стоят нещата.
Избира (дава роза) Йоана, губи останалите. Точка.

# 1 111
Виктор на какво е тази вечер 😂😂😂
Все едно не е той

# 1 112
Виктор пак ли е пиян? И защо пие,ако не може да носи...

Ивет и маската - пълен cringe.Беше му неудобно как му се натиска.
Пиян е Виктор и пак му беше неловко от неадекватните натисканици на Ивет.

Мартин нарочно говори за изневерите си и че спал с хиляда жени, сякаш иска да откаже от себе си Йоана, за нея беше насочено според мен. Някак странно, но не ми звучеше тая измислица като хвалба. Някой мисли ли така?
Аз мисля че искаше по-скоро да впечатли и предизвика Даниела. Йоана изобщо не го интересува вече и му тежи като воденичен камък

# 1 113
Празна заплаха. 90% от тях ще останат… Ефирно време, все пак.

# 1 114
Селския бек Мартин взе да бълнува за 976 парцалени, които бил оправил... Спрете му твърдото гориво, бе! Евалларка, велик си олигофрен Мартинка!

# 1 115
На мен пък започва да ми прилича на лелинско поведение това на Косара.Перлите, стоунфейс, претенции.. Отпусни се младо момиче си.
Марто е обичал евентуално жена си(ако на тази млада възраст е бил наясно какво е любов), но Емануела определено я е обичал. Даже по поведението му мисля, че до момента е голямата му любов. Много силни чувства са били там. Йоана е била някакъв отдушник и хлапе, което му се предлага що пък да отказва. Но сега си вижда грешките що е давал толкоз аванси и тя много си е повярвала.
Ивет ми хареса, че счупи гипса на Вико и за пръв път ми беше забавно.

# 1 116
Не си е работа да ти се залепи такава умопомрачена лепка като Йоана. Направо няма отърване.

# 1 117
Селския бек Мартин взе да бълнува за 976 парцалени, които бил оправил... Спрете му твърдото гориво, бе! Евалларка, велик си олигофрен Мартинка!
Ако Мартин е спал с 976 жени, значи двамата с Виктор са спали с общо… 976 жени.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:01 от Lilly_85

# 1 118
Празна заплаха. 90% от тях ще останат… Ефирно време, все пак.

Е, да. Но то тогава нещата поне за нас ще са ясни.
А Йоана имам чувството, че е стокър. Трябва да си вземе полицейска заповед да не го доближава, че току виж някой нож за лед влезе в действие...(и после филм на Хичкок)...Scream

# 1 119
Не каза , че е спал , а че Емануела го е набеждавала , че е спал с толкова 🤣
Виктор в голям палавник🤣🤣

# 1 120
Йоана е изключително токсично момиче. Малко прилича на тия, които симулират, че ще скачат от скалата, само и само да стане на тяхното.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:16 от Linda*kiss

# 1 121
Снощи гледах Виктор и си мислех за миналия сезон-Алекс не беше пръв красавец, обаче толкова харизматичен, възпитан и умеещ да предразполага жените, че през екрана ме накара да го захаресвам. А Виктор милия-Годпод дал, Господ взел.
Не изгледах целия снощен епизод, обаче тази Йоанна е кошмарна, не може да стои две минути без да си чопли косата или да си облизва устните, като крастава ми е. Даже не може да седне нормално, ами все в някакви изкелефинчени пози, не проумявам как мъж харесва това.

# 1 122
Амбър, с Емануела имаха голяма любов. Не знам дали си гледала Брадъра с тях, но там тя самата разказа, че много се обичат, но и много се карат. Категорично Йоана не му е толкова на сърце, колкото Емануела.

# 1 123
Да,настъпателна и агресивна е Йоана. Да й се чуди на акъла...

Идва церемонията.

# 1 124
  • София
Синтия ми е симпатична, а Виктор грам внимание не ѝ обръща, можеше поне на рождения ден да я вземе на среща. Разбирам, че не я харесва, но изглежда мило момиче.

Общи условия

Активация на акаунт