🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 981
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 095
  • България
Току-що нещо в мен умря след признанието на Мартин. Този е пълен боклук.

# 1 096
Виктор пак ли е пиян? И защо пие,ако не може да носи...

Ивет и маската - пълен cringe.Беше му неудобно как му се натиска.

# 1 097
На Силвия за нищо не и пука освен да задържи приятелката си там, защото иначе няма да има с кой да пафкат цигарки
Поне не се преструва, че има интерес, за разлика от повечето там.

# 1 098
Тази вечер Виктор облече халата и полудя 😃😃😃 Строгият господар Маркиз дьо Сад в него взе надмощие.. Тихите води са най-дълбоки, с право са казали хората

# 1 099
Даниела почна да мига като го чува Елвиса , ама и на мен ми призлява де.. Комплексар

# 1 100
Косара ако имаше силикон и малко по-изкуствено присъствие, Мартин щеше да е като чакал.

# 1 101
Ама че е нахална тази Йоана. Егоцентрична и нагла.

Не знам Мартин ли убеждава, себе си ли убеждава, публиката ли убеждава, но много се опитва да извива ръце. Голяма любов, няма що. То не бяха репетирани реплики с тъпи клишета, то не бяха закани. Явно е толкова специална, че трябва да използва целия си арсенал да склонява бившия си него да не я изгони. Става жалка.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:00 от Linda*kiss

# 1 102
Косара ако имаше силикон и малко по-изкуствено присъствие, Мартин щеше да е като чакал.
Тя като характер е с най-изкуствено и позьорско присъствие.

# 1 103
  • here and now
Аууу Мартин как я унижава Йоана. Ужас!

# 1 104
Косара няма никакво присъствие вътре.Сухо държание и само се хили на простотиите на Виктор.Дори и тема не може да подхване,няма и флирт при нея.

# 1 105
Не знам Виктор дали има фетиш да изтезава жените, но определено изтезава зрителите с пиянството си.
И със скука

# 1 106
Виктор пак ли е пиян? И защо пие,ако не може да носи...

Ивет и маската - пълен cringe.Беше му неудобно как му се натиска.
Пиян е Виктор и пак му беше неловко от неадекватните натисканици на Ивет.

Мартин нарочно говори за изневерите си и че спал с хиляда жени, сякаш иска да откаже от себе си Йоана, за нея беше насочено според мен. Някак странно, но не ми звучеше тая измислица като хвалба. Някой мисли ли така?

# 1 107
- Какво не би простил?
- Изневяра
- Изневерявал ли си?
- Да.

Ми не е готино, пич. Май не мина теста ти, а не девойките.

# 1 108
От цялата пиянска вечер ,ми стана ясно че Мартин харесва нежностите ,а Виктор -да ги пляска и връзва Joy

# 1 109
Всяко второ стори на Йоана е с ръката на Мартин.. бая е обсебена и няма да спре да му се натиска. Не го харесвам, но си е намерил майстора определено. Супер обиграна и токсична

Общи условия

Активация на акаунт