🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 808
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 290
Alucard, Роси не беше ли с рокля? Когато Виктор я попита за нощниците тя каза “ако има за кого ще е нещо подобно или по-късо.” Може и да бъркам.
Не гледах всичко, но останах с впечатление, че и тя трябва да е по нощница. Но може да е решила да е с рокля.

# 1 291
Ето това. Точно това. Споделям мнението ви. Аз също само чета и не пиша коментари тук и много се двоумях дали да не напиша същото. Много се радвам че не съм единствена и че има и други, които са видели признаците и бързо са прозрели какъв е всъщност.

Но също бих добавила колко много ме натъжава факта, че мнозинството от жените тук са напълно слепи и невежи какво всъщност гледат... и на всичкото отгоре изливат злоба и обвиняват жертвата на този душевно осакатен индивид...

Здравейте ,четя ви от доста време и са ми много интересни коментарите ви,понякога ми се иска да напиша и аз,но да си кажа честно ме мързи,но сега реших да си кажа мнението,защото мисля че е важно за бившите и бъдещите приятелки на Мартин,дано ви четат тук.Мартин има всички симптоми на социопат,той не обича никой,така наречените нарцистични перверзници около 4% от хората са такива и всички имат много характерни черти като контрол над другите,лишени от емпатия,лъжци и манипулатори,играят театър за да мислят хората че са много готини,но живеят само за имиджа сии да са център на внимание,огромно его,неясни,държат бившите на въженце,изолират човека до себе си,вменяват вина и най характерното радват се когато някой се чувства зле,усещат интуитивно къде е слабото място на жертвата и удрят там за да ги разклатят психически с две думи бягайте от тях..и Мартин много прилича на този тип хора.
Слава Богу, мислех че съм попаднала във фейсбук .

На Виктор не му хлопа по-малко дъската . Сякаш изпитва отвращение към жени които го харесват , и след като днес Бранка , леко му кликна, той веднага каза, че е охладнял вече към нея.Някакъв сериозен мазохизъм има в него който преминава в садизъм

# 1 292
  • Някъде там
Мартин и Йоана ли ще са новите "заедно са си ?

Тоз хонорар ще трябва да е  поне 6 цифрена сума, разделена по равно, за да мога спокойно да стоя на дивана и да гледам любимия как си проси целувки от разни каки, но и това няма да мога да изтърпя, ако съм аз и съм влюбената за която се представя това девойче.

# 1 293
  • софия
Уоууу, Вал 2 страхотна визия в ИГ,  с нов цвят на косата, мноооого  ми харесва! Heart

По епизодчето - доволна съм. Драмата беше прилична и доволно кратка.
Йоанчето ще излезе без много поражения. Чувам вдига и последователите. Дано не почне да се обяснява по разни предавания и да вади доказателства. Ще загуби повече.

Любомира да отбележа, че и аз я харесвам. Естествена ми е, без напрежение се държи, даже успява някакъв разговор с Викторчо да проведе. Направо медал и давам ..... Joy

Виктор Дървото с хралупа на върха беше безумно скучен, но сякаш за предпочитане пред "малкия Хю Хефнър"..... Trollface

# 1 294
Аз също не разбирам какво пък толкова като случка или ситуация ги свързва, че толкова упорито държи на Бранимира
E спасявали са котенце заедно де... в София. И той я познава преди да замине за Шри. Ама като Елвира го каза, я набедиха за интригантка, лъжкиня и клюкарка. Че чак и Виктор взе да приглася на Мартин в обвиненията към Елвира, тя просто каза, че и Виктор+Бранимира се познават от София, и Мартин+Мартина се познават от София. И излезе права.

# 1 295
Сега майката на Йоана, като е гледала участието ѝ, да взема да се самосезира. Крайно време е някой да обясни на това момиче, че не е добре така да се унижава и да се навира в ръцете на този хищник.

Може пък той да я е провокирал с нещо за да се появи … все трябва да има някаква причина … не вярвам само тя да е виновна. Подобни нарцистични чичовци добре умеят да манипулират , особено по - младите ….
SmileSmileSmile
Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.

# 1 296
[ако беше просто нарцис,здраве му кажи,но той иска да контролира всички,как веднага си намери да му снасят,ходи с бившата жена на море и Йоана,това е знак взаимно да ги постисне едната с красотата на младата,другата с жената от която има две деца,това е тънка манипулация за контрол,аз познавах един подобен,имахме бизнес отношения той живееше под един покрив с две жени,които и двете бяха бременни от него,надявам се да са му били шута вече,но манипулацията беше жестока и ги беше смачкал психически,за да приемат всичко..слаеа богу аз бързо усетих че е много гнил,и набързо развалихме бизнеса иначе щях много да го закъсам финансово....quote author=Meddyy link=topic=1752865.msg49436325#msg49436325 date=1741729244]
Според мен просто е нарцисист, а те постоянно изискват възхвала и одобрение от околните, за да поддържат своето чувство за значимост.
[/quote]

# 1 297
  • София
Ех, разкостихте я Йоана 😂. Тя си изигра ״ролята” - вдигна акциите на Мартин / почнахте да го браните от тази “лепка” 😂…

# 1 298
Попаднах на коментар.във фейсбук, нещо от сорта на:
"Мартин и Йоана седят на дивана в общото си жилище, гледат предаването и ни се подиграват".
Напълно възможно.

Ама това дори и да е така, тя пак си остава жалка и без достойнство. Няма цена, която да изкупи това колко се унижи, независимо изсценирано или не.

# 1 299
"Мартин и Йоана седят на дивана в общото си жилище, гледат предаването и ни се подиграват".
Напълно възможно.

Ама това дори и да е така, тя пак си остава жалка и без достойнство. Няма цена, която да изкупи това колко се унижи, независимо изсценирано или не.

Всяко нещо си има цена. Ако са й платили пет или шест цифрено число - дреме им (и на Мартин също) ако реално наистина още са заедно и всичко е постановка.

# 1 300
Напълно възможно.

Всяко нещо си има цена. Ако са й платили пет или шест цифрено число - дреме им (и на Мартин също) ако реално наистина още са заедно и всичко е постановка.
Кой ще плаща на тази 20-годишна кифла, която никой не знае пет или шест цифрено число?

# 1 301
Мартин е бил взел шест цифрен хонорар, а тя дали е взела нещо

# 1 302
Не на нея, на нея и на Мартин.
Нали още от преди да тръгне предаването се спекулираше, че ще я вкарат.
Спекулираше се и, че имат връзка.
Напълно възможно е и все още да са си във връзка и тука да разиграват някакви тъпи постановки.

# 1 303
Честно казано не мисля, че ако беше постановка щеше да “издаде“ тези неща в края, тъй като имаше шанс те да спънат сезона.

# 1 304
Честно казано не мисля, че ако беше постановка щеше да “издаде“ тези неща в края, тъй като имаше шанс те да спънат сезона.

Те и сега могат да спънат сезона - вече никое от момичетата не му вярва.

Общи условия

Активация на акаунт