🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 714
  • 2 246
  •   2
Отговори
# 1 575
Може да й се дразни, че очевидно е там по линия на луканките, или че веднага се лепна за Йоана, или на маниерите й, можем само да гадаем.

Едит: образованието в Англия, както виждаме по Мартин, не е гаранция за каквото и да е. Кариерното развитие също. Все пак, вместо да се развива като корпоративна акула, Диана е в Ергенът, нали Simple Smile Освен това тя също доста вършее по клубове, така че не мисля, че това са непременно състоятелни аргументи за това някой да е по-стойностен от друг.

# 1 576
Е как тя си го каза какъв ѝ е проблема с Диана.Че на розораздаването е дал първо на Диана или доста преди на нея и според нея я слага на една плоскост и по значение за него.Диана ,която била тук само на курорт и се хилела постоянно и не се ангажирала с нищо най-малкото пък с него и той не се съмнява в нейната искреност за какво е тук,а се е усъмнил в нея.В нея?!Най-искрената и влюбената в него.Смяяях.

# 1 577
Мисля, че Диана се лепна за Йоанна защото има емпатия и не е зла. И вече е видяла Мартин по какви мега тунинги точи лиги и, че тя не е точно като тях и може би затова не е и състезателна. И да е там заради луканките, като не е конкуренция на Даниела, тя защо се дъни по този глупав начин. Тя е там да се бори за Мартин (по презумпция, нали Grinning). Нали пише книги да съпортва жени, защо ги мрази? Ще ѝ отиде маркетингчето на кино Simple Smile)

# 1 578
Сега се сетих на кого ми прилича Даниела … също чудовище (онези хилещите се) от сериала From !!!
🤣🤣
Абе, rady, да му се не види какви скрийншоти правиш.😂 Нямам идея за какви чудовища говориш, но на мен точно тук ми прилича на героиня от друг тип филми, видяла мъж с голям....потенциал.😆

# 1 579
Имам усещането че гледам интервюта за работа...

След предаването Диана ще снабдява ресторантите на Марто с мезета.

Силвето пази добър тон и скоро започва като сервитьорка при Марто.

К'ва романтика, к'ви 5 лева Simple Smile

# 1 580
Диана е пълнеж, като Силвия и Ана-Мария, като Ива и други.
Но, аз се дразня от неуки и ограничени хора, които издават книги и се заявяват като ментори и много неопитни особи ги виждат като пример и гуру. Такива са и Александра от първи сезон и Даниела и Кобилкина и един куп други кухи лейки от женски, мъжки и ен-ти пол ( няма значение).

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 19:17 от Hastar

# 1 581
Нямам време да ви прочета в момента, Финдо по БТВ натърти, че Йоана била поканена от продукцията. Тада.
Цитирам, че се тълкува много ако това, онова. Всичко е за слава и пари с любезното съдействие на продуцента и режисьора.
Само не знам Данчето, с к'во толкова ги впечатли, та им стана любимка.  Валидира си женската енергия, дет се вика.
Точно се чудех, защо Данчето е фаворитка на продукцията. Едва ли продуцента е влюбен, предполагам, че му е платено да я дондурка.
Още като отказа целувката, си помислих, че Данчето пази поведение за пред спонсора.
Но пък защо евентуалния спонсор не й е изплатил дълговете?
Варианта да е роднина на НН не ми струва вероятен, но кой знае...

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 19:20 от dany_nik

# 1 582
Фаворитка е защото Мартин засега само нея иска да целува, а това прави рейтинга на продукцията.
А Диана не е момиче на основания спонсор. Тя Е основният спонсор. Тя управлява подобни проекти като бранд мениджър на тези брандове от портфолиото на Белла.

# 1 583
  • София
Мартин се чувства най-добре в компанията на  Анна-Мария. С всички останали жени играе игра, снощи не показаха срещата им, но се засили към нея като удавник за сламка. След разговора им беше малко по-спокоен, не така напрегнат. Очаквам да я държи възможно най-дълго в имението.

# 1 584
  • София
На мен Силвия ми беше симпатична в началото, но копае дъното вече. Притичва при Мартин като при класната ръководителка да изпорти какви ги вършат другите деца. Отвратително.

Диана не знам колко е образована и умна , но след като показахте какви снимки качва докато всички я гледаме с реалната ѝ външност по телевизора, за мен няма как да е друго освен неадекватна .

Цялото прехласване по външния вид на Йоана ми е неразбираемо, устата и в направена ужасно, филърите в долната част на лицето ѝ придават по- скоро мъжки пропорции на челюстта.

# 1 585
Не защитавам Даниела, но ние реално не знаем почти нищо за взаимоотношенията между момичетата вътре. В спойлерната тема няколко пъти се е коментирало, че е имало сериозни конфликти, които нарочно не се монтират и излъчват, защото не пасват на концепцията на Ники Николов за "семеен сезон, който да може да гледа с дъщеря си".
Ергенът този сезон трябва да го преименоват на Играчът и неговото смотано братле Sweat Smile

# 1 586
Фаворитка е защото Мартин засега само нея иска да целува, а това прави рейтинга на продукцията.
А Диана не е момиче на основания спонсор. Тя Е основният спонсор. Тя управлява подобни проекти като бранд мениджър на тези брандове от портфолиото на Белла.
Да разбирам ли, че по тази причина самозваната писателка изпитва завист към финансовата състоятелност на Диана? Има логика, това го разбирам.

# 1 587
Забравих да коментирам езика на тялото на Марто при разговора/извинението с Данка.Абсолютно наклонен към нея макар и не изцяло обърнат с лице.Интригува го тази жена,опонира му,играе му игрички,демонстрира достойнство,ако трябва да сме честни и на мен ми е най-интересна от всички там.Но и при нея има не е съвсем ялова работата,честичко го гледа право в очите,докосва го -уж да го брани от мухите.. не е съвсем безнадеждно.Grinning

# 1 588
Диана не знам колко е образована и умна , но след като показахте какви снимки качва докато всички я гледаме с реалната ѝ външност по телевизора, за мен няма как да е друго освен неадекватна .
Помните ли онази, дето беше и тя някаква голяма работа от АЕЦ-а? Същата история...
Диана ми е неприятна на мен лично като външност, поведение и маниери. Ако ще Сорбоната да е завършила и да работи за Tesla, пак ще е неприятна.

За Йоана същото нещо казах - има мъжки черти, а е жена. Какво е бола по брадичката си не знам, но се е окепазила.
Онзи ден слушах някакъв доктор, който обясняваше за ботокса - той блокира движението на мускулите на лицето. А един мускул като не се движи - атрофира. Искам да видя всички наботоксени красавици като станат на години, какво ще се случи с тия лица...

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 23:57 от DiaMia

# 1 589
Цитат
Да разбирам ли, че по тази причина самозваната писателка изпитва завист към финансовата състоятелност на Диана? Има логика, това го разбирам.
Едва ли. За Даниела стандартът за успех е някой да я издържа в замяна на присъствието ѝ, а не да работи. Тя го казва постоянно.
Да се дразни на Диана - може да е нещо, което не са излъчили. Но ако е наистина заради това, че се смеела постоянно...за адекватност говорихме нали...

Изтървала съм снимките на Диана, които споменавате. Къде са?

Общи условия

Активация на акаунт