🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 710
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 590
Диана не знам колко е образована и умна , но след като показахте какви снимки качва докато всички я гледаме с реалната ѝ външност по телевизора, за мен няма как да е друго освен неадекватна .
Помните ли онази, дето беше и тя някаква голяма работа от АЕЦ-а? Същата история...
Диана ми е неприятна на мен лично като външност, поведение и маниери. Ако ще Сорбоната да е завършила и да работе за Tesla, пак ще е неприятна.

За Йоана същото нещо казах - има мъжки черти, а е жена. Какво е бола по брадичката си не знам, но се е окепазила.
Онзи ден слушах някакъв доктор, който обясняваше за ботокса - той блокира движението на мускулите на лицето. А един мускул като не се движи - атрофира. Искам да видя всички наботоксени красавици като станат на години, какво ще се случи с тия лица...
Ботоксът не блокира напълно действието на мускула, когато е правилно поставен, освен това действието е краткосрочно.

Йоана според мен няма ботокс, а за филърите извън устните също съм скептична. Мисля, че това беше майка ѝ, както виждаме, и двамата родители имат по-издължени лица

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 20:21 от bubanka

# 1 591
Даниела казва за Диана, че е тъпа на манивела, но освен нейната книга не се знае дали е прочела друга. Диана е завършила нещо, Даниела сигурно гимназията в Чепеларе най-много. Обаче дава етикети на хората. Ами той Мартин вижда в Диана точно това, че не се напъва да се хареса като не вижда от негова страна интерес. И Даниелке, Марто излъга- това червило НЕ ти отива.....не го причинявай на хората да излизаш с него.

# 1 592
Не мисля че Диана трябва и Е главен лирически герой нито в Ергенът, нито в масовите коментари тук.
Дали “Тя Е спонсорът” с луканките или не, съвсем малко зрители на подобен формат се интересуват, може би собствениците най- вече😉

Но определено, ако имах дъщеря, бих дала Диана за Пример… Как да НЕ изглежда, облича, как да НЕ използва служебна позиция за нелепа измама, че уж търси любовта, а в същност си почива. Като образован, добре платен мениджър на проекти, Диана би могла:
1. Да управлява продуктовото позициониране и зад кадър в ШЛ
2. Да не заема място на наистина заинтересовано от Ергените момиче
3. Да си организира сама ваканция или екскурзия в ШЛ, за да обогати общата си култура и разшири продуктовото влияние на Бранда си🙂

Браво за дръзновената защита на Диана, но не е необходима .Даниела е достатъчно дискредитирана в зрителските очи.
Фаворитка е защото Мартин засега само нея иска да целува, а това прави рейтинга на продукцията.
А Диана не е момиче на основания спонсор. Тя Е основният спонсор. Тя управлява подобни проекти като бранд мениджър на тези брандове от портфолиото на Белла.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 19:43 от ellis

# 1 593
Въпреки , че Силвия влезе в ролята на Мамчето хранителка , не ме дразни. Не интриганства и не очерня и злепоставя учстничките. Има огомна разлика.
Даниела , на която съм от малкото симпатизиращи доста ми падна в очите след изблика си срещу Дияна . Като малоумните жени , които винаги обвиняват любовницата или новата изгора на мъжа си , вместо него.
И Мартин и Даниела са манипулатори . И двамата играят игрички . На Мартин , като покер играч това му е тръпката , кой какви ходове ще направи. Дали Даниела ще го омае за да свали картите , ще ми е интересно да видя или той ще я надцака.
Иначе , той не е влязал за любов. На него любов не му липсва. Пренаситен е от хлътнали фенки . Търси тръпка и предизвикателство. За сега ги намира в Даниела. Иначе едва ли е склонен , да си седне на дЪто , да гради с партньорката си бъдеще , да се отдаде на хобита , разлчни от йедени пиини и жени

# 1 594
Цитат
Да разбирам ли, че по тази причина самозваната писателка изпитва завист към финансовата състоятелност на Диана? Има логика, това го разбирам.
Едва ли. За Даниела стандартът за успех е някой да я издържа в замяна на присъствието ѝ, а не да работи. Тя го казва постоянно.
Да се дразни на Диана - може да е нещо, което не са излъчили. Но ако е наистина заради това, че се смеела постоянно...за адекватност говорихме нали...
Може, може... "Адекватност" е широкообхватно понятие, наистина. Дали се хили Диана не съм видяла аз, напротив, все обратното виждам при нея, но пък Даниела ми е неадекватна  с написани на ръчичката "Липсваш ми" и разкопчаваме на горнището съблазнително за да покаже прелестите си. Да, за остаряващия пишман- Казанова, това е адекватно поведение, не мога да споря.

# 1 595
Ако всички, които не са заинтересувани, трябваше да си тръгнат, щяха да останат само Росица и евентуално Мартина.

# 1 596
Извинявам се, че "нахълтвам", но сега изгледах края на вчерашния епизод и имам чуденка... Дали някой знае коя е песента за фон при подаването на розата от Мартин за Ферай?
Извинявайте отново и благодаря, ако някой реши да съдейства.

# 1 597
Това словосъчетание “тъпа на манивела” много лошо издаде Даниела. Много е нелепо, когато се държиш като кралска особа, изведнъж да кажеш нещо с език на каруцар. Ако го беше казала Ана-Мария, щяхме да помислим, че си е част от по-директния й изказ, но като се обвиваш с ореол, дръж си го поне за пред камерите. А и директните обиди са слабост.

# 1 598
И да си представим колко е тъпа манивелата - пускам определение според Уикипедията:
"Извит под прав ъгъл лост, който служи за ръчно първоначално привеждане в действие на двигател.
Етимология"
Всеки сам си решава...

# 1 599
  • here and now
Ако всички, които не са заинтересувани, трябваше да си тръгнат, щяха да останат само Росица и евентуално Мартина.
Не мисля, че има заинтересовани от ергени и от любов. Ама мераклийки за ефирно време и курортче, колкото щеш.. Та ничие място не е заела Диана...

# 1 600
Добре де, този мигрирал филър, крива горна устна и допиращи се устни до носа ли се нарича сполучлива корекция и хубава жена? Явно са прави хората, че като е навсякъде, ставаме слепи и не забелязваме.
Скрит текст:

А и отгоре на това на тази снимка даже изглежда, че и нейните ноздри на носа са криви, но да - тя била красива и със сполучливи корекции, а Даниела я изядоха за нейните ноздри Joy

# 1 601
  • Stockholm
Аз се връщам на отношенията Мартин и Йоана. Най-големият трофей за един мъж като Мартин е 20 годишното момиче. Нищо не може да го замести. Но официално, по телевизията се прави на морален и  иска да приключи връзката "за нейно добро". Ако наистина искаше, щеше да го е направил. Видяхме го как се вълнува в нейно присъствие. Когато излезе, ще се срещнат веднага.

# 1 602
Къде пък го видя да се вълнува в нейно присъствие. По-скоро се срамуваше от глупостите, които тя бръщолевеше, защото е очевадно, че е малка и че я е ползвал само за едно-единствено нещо. Ама едно е да я показваш на приятелите си като трофей, друго е да ти я изтъпанят по ТВ да те видят родителите и децата ти. Пълно дъно.

# 1 603
Вие пък Диана я изкарахте мултимиардер, то продуктови, брандови и процесни мениджъри с лопата да ги ринеш. Grinning

Иначе, май разбирам Даниела, Диана и мен ме изнерви с това висене и възхваляване на Йоана, ще кажеш богиня е слязла на земята.

# 1 604
На Йоана баща й е по-секси от бившия й.

Скрит текст:
Аз обаче съм втрещена от това как едно 20 годишно момиче, има изражението и реакциите на обиграна жена, вряла и кипяла сред ергени и други... Трябваше просто да му благодари на Марто след като не й даде роза... Щеше да го има за винаги след това... не че й трябва 😂

Общи условия

Активация на акаунт