🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 818
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Обран бостан ;)
Само аз ли не виждам нищо гейско във Виктор ?

В моите очи е ормален млад мъж, който си има своите илюзии и още не се е превърнал в "дърт коцкар".

Впрочем, щом има хора намиращи Йоана за красива и умна, защо да няма такива, които виждат гейове нявсякъде.

п.п. Ще се съглася, че е гей ако подари роза на Наум. Trollface

# 1 651
Аз не го смятам за гей, хубав, млад, атлетичен мъж добряк.

Но вече малко нанагорно ми идва да му гледам излагацията с Бранимира и Любомира, ясно е че и двете не го харесват. За сметка на тов отсвири Роси, Адриана, които са много приятни момичета. Отделно почна да се води много по Мартин, който е изключително лош пример за подражание.

# 1 652
В моите очи е ормален млад мъж, който си има своите илюзии и още не се е превърнал в "дърт коцкар".

Впрочем, щом има хора намиращи Йоана за красива и умна, защо да няма такива, които виждат гейове нявсякъде.

п.п. Ще се съглася, че е гей ако подари роза на Наум. Trollface
Чак гей не го виждам и аз, но това, че е отгледан предимно от жени такава не-услуга(което естествено никак не е по негова вина и избор не е имал за жалост) му прави в момента в интеракциите с жени, че не мога да видя нищо мъжествено в него, а и има всичките физически данни да бъде истински мъжага, мачо даже. Един Алек дето физика нямаше никаква, но облечен в костюм направо ми подкосяваше краката да го гледам, действаше ми на ниво чисто като мъж. Докато Виктор освен за най-добра приятелка за друго не бих могла да си го представя, така  ми се струва, че е и за повечето момичета вътре.
Ако го гледам само на снимки, бих казала, да секси е, има целия потенциал да бъде, но отвори ли уста, заманиерничи ли, всичко свършва дотам.
Освен това, може и да е обсъждано, каза  някъде по срещите, че задължително майка му му звъни веднъж на ден🫣това за мъж и въобще на тази възраст мъж е огроомен червен флаг, това така и ще си остане и занапред в живота и горко й на бъдещата булка избрана от него. Мисля, че на Косара го каза и тя според мен го регистрира това, ако съм разпознала реакцията й правилно и ако е  умно момиче естествено.

# 1 653
  • София

По-скоро ми изглежда досаден и безинтересен, лишен от харизма и непринуденост в общуването. Щом се бута в реалити формати не ще да е свит, но няма излъчване на уверен мъж. Или не осъзнава колко е неуместен в ролята си на Ерген, или не му дреме.

# 1 654
Йоана дойде в предаването само за да може Мартин хубаво да я изложи. С тези приказки, че вече не бил във връзка с нея, ама я търсел само за секс, изневерявал й, ей така за спорта.... ми той я направи за посмешище, че я изкара и луда, дето си мислела, че я обича лудо. Той направо я закопа, като я приравни на "парцалеса". Аз пак ще се повторя, ама Мартин наистина не си мери приказките в ефир, доста е груб понякога с жените. То прям, прям, ама чак пък толкоз....брутален е направо. С Даниела също ми се струва, че се гаври, този комплимент с  червилото й, това прехласване по външността, малко на извратена гавра ми прилича.

# 1 655
Сигурно в някоя паралелна вселена, секс между 40-годишен мъж и 20-годишна жена е възможен само с одобрението на лелеките пред блока и съвет от подбрани свекърви. Но ... за съжаление в нашата вселена не е така. Темата е отвъд изчерпана.
Именно , аман )))
Да "ходиш с чичаци за пари" , за мен означава, да нямаш желание и симпатия към партньора си , да си с него против себе си , но да предпочиташ финансовата стабилност (ако си по-обикновена) или лукса и егото , ако си по накифлена. Йоана нито е малолетна, напълно зряла за сексуален живот(пиша зряла , да не се тълкува като опитна, различни понятия) . Мартин на 39 , не е разплут дядка , въпреки че не е мой тип, твърдя, че е привлекателен мъж. Нищо извратено не виждам в романсът им , прредвид факта , че и от двете страни има и придличане и страст. Коя съм аз да съдя, годините разлика . Да ясно е , че са предпоставка за бъдещи проблеми, но проблеми и раздели възникват  и по сякакви други причини . Аман от предразсъдъци и тесногръдие. Жената за мен е влюбена и за това я оправдавам, не отричам, че подобен тип влюбвания са зрдавословни и емоционално здрави , но върху тях се работи с опита

# 1 656
Аз ги съдя. То е до мироглед и ценности, с които ти самият си отгледан. Има момичета, като Преси примерно, за които мъж на 40 може да е само приятелче на бащата ти, както и такива като Ферай, които не виждат никакъв проблем в приятеля на баща си, стига да има пари, защото от страст и привличане малко моми на 20 се хващат с ергени на 40. Simple Smile

Иначе, не мога д а кажа, че Мартин е грозен, просто мен ме побиват тръпки от ботокс при мъже.

# 1 657
  • Обран бостан ;)

По-скоро ми изглежда досаден и безинтересен, лишен от харизма и непринуденост в общуването. Щом се бута в реалити формати не ще да е свит, но няма излъчване на уверен мъж. Или не осъзнава колко е неуместен в ролята си на Ерген, или не му дреме.

А вие какво искате ? Мъж на 20-тина години да е отракан като войнишко канче ?. Няма начин.

Всеки мъж преминава през начинания, които в по-късен етап от живота си смята за грешка.
Възмъжаването се случва основно по трудния начин, а именно, когато правиш грешки и се учиш от тях. Не е имал късмет да се роди богат, да учи в чужбина, да притежава бизнес. Всичко тепърва му престои. Увереността ще дойде в един момент, но няма да е сега.

Червени флагове - дрън дрън. Вижте червените флагове на момите и тогава търсете неговите.

# 1 658
На 18г живееш с родители. Къде са тези родители?? Да възпитат..да насочат детето??? Няма ги...болно и развалено семейство и среда има Йоана.
Да й обяснят кое е редно . Кое е добро и лошо за нея...няма братче.
Те даже я хвалят..мииии...ко да кажа...изтървана раЛта идваща от семейството Close

# 1 659

А вие какво искате ? Мъж на 20-тина години да е отракан като войнишко канче ?. Няма начин.

Всеки мъж преминава през начинания, които в по-късен етап от живота си смята за грешка.
Възмъжаването се случва основно по трудния начин, а именно, когато правиш грешки и се учиш от тях. Не е имал късмет да се роди богат, да учи в чужбина, да притежава бизнес. Всичко тепърва му престои. Увереността ще дойде в един момент, но няма да е сега.

Червени флагове - дрън дрън. Вижте червените флагове на момите и тогава търсете неговите.

Съгласна съм с мнението ти за Виктор. Жалко е само, че мъжете не осъзнавате, че и жените преминават през препятствия, за да узреят и да се изградят. Доста често сте благосклонни към младите момчета, но не и към младите момичета. Затова и колкото и да ми е неприятна Йоана, ѝ симпатизирам, защото е просто дете. Единственото жалко е, че е тръгнала по пътя на корекциите, защото това вече е необратимо.

# 1 660
Ох, не разбрахте ли, че това за парцалесите, дето ги пошляпвал по дупетата, са думи на Емануела. Той иронизираше. Имаше предвид, че на нея е бил верен (уж), а тя нон стоп го хейтеше по интервюта как бръмчал с “разни парцалеси”.

# 1 661
Според мен е нормално по телевизията хората да подкрепят детето си, има достатъчно хора, които да го нападат и съдят.

# 1 662
Йоанка я виждам като една бъдеща Биометка Grinning
Само да прекръсти кучето от Елви на Ваньо Grinning

# 1 663
Диана е пълнеж, като Силвия и Ана-Мария, като Ива и други.
Но, аз се дразня от неуки и ограничени хора, които издават книги и се заявяват като ментори и много неопитни особи ги виждат като пример и гуру. Такива са и Александра от първи сезон и Даниела и Кобилкина и един куп други кухи лейки от женски, мъжки и ен-ти пол ( няма значение).

Не се дразни на тях ,а на тези ,които ги правят известни ! На глупавите,повърхностни,първосигнални ,безмозъчни същества.Ако всеки има малко здрав разум ,никой нямаше да е чувал за тези индивиди. Но докато има наивници,които да си дават парите за "консултации " при такива жрици, те ще се множат - защо не?!

# 1 664
Йоана дойде в предаването само за да може Мартин хубаво да я изложи. С тези приказки, че вече не бил във връзка с нея, ама я търсел само за секс, изневерявал й, ей така за спорта.... ми той я направи за посмешище, че я изкара и луда, дето си мислела, че я обича лудо. Той направо я закопа, като я приравни на "парцалеса". Аз пак ще се повторя, ама Мартин наистина не си мери приказките в ефир, доста е груб понякога с жените. То прям, прям, ама чак пък толкоз....брутален е направо. С Даниела също ми се струва, че се гаври, този комплимент с  червилото й, това прехласване по външността, малко на извратена гавра ми прилича.

Това не беше за нея, а отговор в типично неговия стил, на Емануела, която нарече момичетата, които се въртели около него парцалеси. Те така си общуват през медиите. Не му дремеше как ще ѝ прозвучи на Йоана.
За червилото – направи комплимент, но знаем, че е далтонист.

Общи условия

Активация на акаунт