🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 114 687
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 755
Ох,Емануела.Joy https://www.instagram.com/p/DGIQiz9Ogpt/
Не е академик и е прекалено шумна за моят вкус,но със сигурност са се забавлявали.Тя и във ВБ беше забавна.И спирам вече за нея,обещавам.Сега е Данка на дневен ред.Ако беше по приемлива визуално(това което си е причинила,иначе е била съвсем нормално момиче)щях да искам наистина да се получи нещо между тях.

# 1 756
Йоанка да си преименува кучето и да се конти за следващия тузар.  
Сама каза в инервюто с Туджаров, че чака нова връзка като 'развитие' на живота си след предаването. Толкоз си може момичето.
Малко сглупи, че се показа отмъстителна и от 'пазене на гърба' рязко за ден преминава в 'забиване в гърба', но да се надява, че новите ухажори ще забележат основно външността ѝ, което явно е единствената ѝ силна страна.

# 1 757
Да изкоментирам и аз отминалите две серии.
Откъм сеир, драма и комедия съм доволна Simple Smile
Продукцията обаче как се възползва от (не?)приключилата история между Йоана и Мартин, в доста неприятно положение ги постави... И двамата се злепоставиха, не знам дали изобщо имаха полезен ход - заедно и поотделно. Мартин, макар да ми е любопитен и да харесвам някои неща в него, не ми допада, че се е възползва(л) от Йоана, каквато и да е тя. Иначе тя ми се стори арогантна, но и несигурна, манипулативна (и в крайна сметка изиграна), доста нахална и някак свикнала всичко да става по начина, по който е свикнала. Разговорите между двамата бяха най-интересното до този момент в предаването, все пак. Закономерно я отправи по живо, по здраво и предстои да видим дали ще се съберат отново. Макар че дори и да го сторят, не виждам бъдеще пред тях.
Мартин има нужда от жена като Даниела. Прекалено много е свикнал всичко да му се поднася на тепсия.
И в този ред на мисли - напълно одобрявам подхода на Даниела (като се изключи турбо-меркантилността). С такива мъже - точно така се действа. Иначе никога нищо няма да оценят.

Виктор обичал да изтезава, ЖДНБ JoyJoyJoy Определено изтезава всички със срещите си, муахаха. Но пък оценявам по достойнство това че е непреднамерено забавен.

Ивет не ми хареса как му се нахвърли. Не беше времето, не беше човекът, за мястото - без коментар. Доста неловко ми стана и тя ми поизпадна в очите. Все пак засега остава сред любимките ми Роси и Адриана. Косара също ми допада, но при нея ми се струва че е постоянно с маска. Силвия ми е приятна. Донякъде учудващо, но ми допадат и Даниела и Анна-Мария. Може би защото те двете са с най-изразен характер... макар отново при едната да е заучено поведение и не мога да видя човека зад него. Мартина ми е супер фалшива и престорена - вътрешно и външно. Но има лека енергия и ми харесва закачливото й поведение.

# 1 758
"И се регистрира тук преди 2 дни специално, за да нахейтиш хубаво Мартин"

Отдавна съм регистрирана, четя ви, не бях писала най вече,защото не ми се дават подобни обяснения извадени от някоя болна фантазия....( като гледам тука доста хейтят и то без особена причина) написах коментар единствено защото исках да съм полезна на който има уши да чуе ,да ви кажа честно в полемики не ми се влиза ..хубав ден!

# 1 759
  • САЩ
"Здравейте, момичета!"- казва Наум на момите...но за мъжете не казва "нашите момчета", а казва "ергените" или "мъжете".
Я наречете дори Виктор "момче", как ви звучи?!
*
Дайте да уточним нещо:
Дете е до 13 години.
Девойка/Младеж е от 14 до 18 години.
След 18г. е ЖЕНА/МЪЖ!
Не знам защо напоследък се налага тенденцията жени и женища да се определят като "момичета"!
*
Йоана не е нито "дете", нито "момиче", а млада жена, и не разбирам кави са тези обвинения, че правела секс с "чичак на 40"!
Първо, Мартин не е "чичак", а е зрял МЪЖ. Така,както Виктор не е момче, а млад мъж, така и Мартин не е чичак, а зрял мъж.
Второ, аз не мога да разбера - обвиненията към Йоана, че прави секс с мъж с 20 години по-възрастен от нея, а някои дори го определят като педофилия! Значи, ако прави секс с връстник - може, или най-много на 30-на години да е, ама вие й ли светите и вие ли оределяте личния й живот?!
Що за изкривено мислене?
Над 18 можеш да гласуваш, да се жениш, да определяш живота си  по свои правила. С кого ще спиш си е лично твоя работа! Нито е срамно, нито е осъдително, ако има възрастова разлика при двамата партньори.
Писна ми някой друг да определя и да слага морализаторски граници заради възрастта на някой - и това не се изчерпва с правенето на секс, а с много други неща. Например някой да казва, че жена на 50 не можело да ражда, щото била вече "бабичка"...
Апропо, аз знам за себе си защо Мартин се е задъ́ржал при Йоана, но защо не се е задържа́л трайно. Осмислете отговора, който самият той даде на този въпрос, като се фокусирате върху втората му част!

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 18:53 от Multimedia

# 1 760
  • here and now
Ферай, ти ли си?

# 1 761
Интересно, че доста хора са в двете крайности за това момиче, което ме навежда на мисълта, че преценките са крайно по симпатии, а не по дела...

Аз ще оставя на страна догатките за семейството и влиянието, което то е имало върху нея, макар че не изглеждат хич да са добре нещата там, и ще разгледам само поведението ѝ:

Нищо сложно не видях в профилирането на това момиче. Това е съученичката, която от 8-ми клас се качва по скъпите коли на батковци/чичаци/дядовци и влиза по дискотеките с тях, като после се и прибира. Самият факт, че е дружка с чалга бракма от 14-годишна, е повече от показателен какво се е случвало покрай нея. В предаването бях свидетел на трагикомична актьорска игра, пред която дори Викито, който няма нищо истинско покрай него и поведението му, изглеждаше като Джак Никълсън. Репетирани до болка фрази и гледане в точка, докато се декламират. Твърденията, че Марто не я бил издържал, също са плачевни. Не я е издържал, просто ѝ е плащал сметките по заведенията, возил я е с колата, купувал ѝ е скъпи подаръци, водел я е по почивки ииии така...С другото сама се е оправяла, каквото и да е то...

Ако се вгледате и вслушате внимателно, когато Марто я питаше не един или два въпроса, тя не му отговаряше, а си продължаваше заучения монолог, за да не го забрави...В "Преди обед" повтаряше дословно същите клишета, а в НадкасТ не съм я гледал още, но съм убеден, че ще е абсолютно същото. Изрепетирано до безбожие, чак обидно за зрителите. Любов 0, това е ясно, просто са стигнали до консесус с чича си, че ще влезе да си cashout-не моментума и това се случи. Нямам идея как бива определена като интелигентна и начетена, наистина. Човек, който е казал повече клишета за 2 дена отколкото всички участници взети заедно от началото на предаването, е всичко друго, ама не и интелигентен, но може и да се бъркам...Стандартно "дулулу Джей Зи" си е това, което има неясно откъде самочувствие, че чак ръси мозък навсякъде и за 2 минути в предаването заявява, че ѝ е ясно всичко за всеки там. Единствената експертиза, където може да има претенции, знаем къде е, ама там има и доста по-отракани от нея, тъй като те са минали точно по пътя, по който тя върви в момента. Ако хората се чудят, защо толкова последователи е качила за два дена, могат и те да обявят в национален ефир, че са ок за клатинг с до 60+ годишни мъже и на тях също ще им пламнат профилите. Със сигурност има стотици предложения вече за издръжка, така че очаквам много скоро да се появи с някой белобрад старец и да обяснява колко са влюбени.

Марто по-добре актьорстваше, макар че още на празния поглед в книгата беше ясно, че очаква всеки момент влизането ѝ. Неслучайно не му се е получило като покер играч с тая слаба актьорска игра. Два пъти съм му изгледал НадкасТ-а , където обяснява за покер "кариерата" си и сам си признава, че не е пускал дори онлайн покер, нито калкулация, нито е чел теория, общо взето е на ниво "братлето от кафето в ма'алата", но продължава да се пише по медии, че и тук, че бил милионер от покер, което е повече от нелепо. Почти сигурно покерът е един от големите му разходи, а не приходи, затова и го е спрял , и цъка с братленцата само на домашно от време на време. За толкова скучен живот като неговия, ако беше печеливш играч, щеше само това да прави, тъй като тръпката и адреналина са брутални, а за него това е рай. Обаче ако не си печеливш, се потъва много бързо и дълбоко, та го разбирам. Единствената заплаха която се сещам, че може да го притеснява от гаджето му е, че са се виждали преди да е навършила 18г, което според мен, е почти сигурно. Друго няма с какво толкова да го заплашва, че "ще му развали реномето". Малко на луда и обсесивна бие това момиче, та дано му се махне от живота скоро и да ходи там при дядо си някъде да я гледа...

Пуснах Е8, там по-обстойно:

# 1 762
Едва ли. Прекалено грамотно е написано, тя няма такъв капацитет.

# 1 763

Малко на луда и обсесивна бие това момиче, та дано му се махне от живота скоро и да ходи там при дядо си някъде да я гледа...

Ааа,момичето,дето е при дядо си е друго.

# 1 764
Хммм, това че на Мартин са му казали, че идва някой и да изиграе, че (уж) чете книга, не означава че не беше доста неприятно изненадан. Ако нямаше камери, можеше дори и груб да стане по някое време, но го изигра добре на следващия ден. Все пак цяла нощ е мислил какво да направи, ахаха.
Йоана си беше наизустила какво да каже, да. Това обаче също не означава автоматически, че поведението й е било режисирано от продукцията. Според мен те са се ограничили до това да поставят пушката на сцената и да я чакат да гръмне. Както и стана, но Мартин направи най-добрия възможен контрол на щетите.

# 1 765
По отношение на сагата с Йоана, мисля, че Мартин просто беше бесен, че тя е там. Очевидно иска да се отърве от нея и сигурно по друг начин би се държал без камери. Йоана се държеше като лепка, от която няма отърваване, че се опита и да менторства спрямо Мартин и да го поучава. Не мисля, че в реалния живот, той би я търпял и пет минути. Представям си да ми се лепне някой влюбен и напорист 20- годишен, който да твърди, че е любовта на живота ми. Позабавлявал се е човекът и кой от къде е, но тя тропа с краче, че била специалната. Така му се искаше да й каже право куме в очи, че не я иска, няма интерес и не му е приятно, че е там, така го усетих аз. Е, той си го каза, има симпартия, но няма чувства към нея. Сега, сигурно и симпатията се е изпарила...Добре, че й запази достойнството, дори и след бебешкото "А пък вие знаете ли къде беше той на НГ?". Недорасла малка кифла е Йоана, хич не я съжалявам.

# 1 766
На Мартин от самолет му личеше, че с мъка се владее да не избухне За каква актьорска игра става въпрос?
За него това беше доста неприятна изненада.

# 1 767
Според мен Йоана е тръгнала с толкова багаж точно защото бе решила да си прави реклама. В началото отношенията им са били по-сериозни, но след множество скарвания, вече е усещала, че мястото й изстива. Дали заради чувства, дали заради его, дали от финансова гледна точка все пак е продължила да прави усилия да са заедно. След като той влиза в предаването обаче тя вече не е толкова сигурна дали ще успеят да продължат и се изкушава да приеме предложението на продукцията. От една страна ако има шанс - тъкмо ще го разчувства и ще му попречи на отношенията с другите жени, от друга - ако няма - ето ти пък възможност да се покаже, да я запомнят и за това си е взела порядъчно количества дрешки. Т.е и в двата случая печели - дори си мисля, че и продукцията малко й е помогнала в решението като й е представила нещата по този начин.

По отношение на бащата. Не го съдя за реакцията му и подкрепата. Аз бих била крайно против дъщеря ми да поддържа такъв тип връзка и да влиза по този начин в предаването, обаче пък ако го е направила - няма да се появя в ефир и да кажа: видя ли - аз като ти казвам, ама ти не слушаш! - а ще я подкрепя - все пак това е младо момиче и твърде много хейт ще се излее върху нея, поне родителите му трябва да са до него дори като греши.

# 1 768
  • Stockholm
Интересно, че доста хора са в двете крайности за това момиче, което ме навежда на мисълта, че преценките са крайно по симпатии, а не по дела...

Аз ще оставя на страна догатките за семейството и влиянието, което то е имало върху нея, макар че не изглеждат хич да са добре нещата там, и ще разгледам само поведението ѝ:

Нищо сложно не видях в профилирането на това момиче. Това е съученичката, която от 8-ми клас се качва по скъпите коли на батковци/чичаци/дядовци и влиза по дискотеките с тях, като после се и прибира. Самият факт, че е дружка с чалга бракма от 14-годишна, е повече от показателен какво се е случвало покрай нея. В предаването бях свидетел на трагикомична актьорска игра, пред която дори Викито, който няма нищо истинско покрай него и поведението му, изглеждаше като Джак Никълсън. Репетирани до болка фрази и гледане в точка, докато се декламират. Твърденията, че Марто не я бил издържал, също са плачевни. Не я е издържал, просто ѝ е плащал сметките по заведенията, возил я е с колата, купувал ѝ е скъпи подаръци, водел я е по почивки ииии така...С другото сама се е оправяла, каквото и да е то...

Ако се вгледате и вслушате внимателно, когато Марто я питаше не един или два въпроса, тя не му отговаряше, а си продължаваше заучения монолог, за да не го забрави...В "Преди обед" повтаряше дословно същите клишета, а в НадкасТ не съм я гледал още, но съм убеден, че ще е абсолютно същото. Изрепетирано до безбожие, чак обидно за зрителите. Любов 0, това е ясно, просто са стигнали до консесус с чича си, че ще влезе да си cashout-не моментума и това се случи. Нямам идея как бива определена като интелигентна и начетена, наистина. Човек, който е казал повече клишета за 2 дена отколкото всички участници взети заедно от началото на предаването, е всичко друго, ама не и интелигентен, но може и да се бъркам...Стандартно "дулулу Джей Зи" си е това, което има неясно откъде самочувствие, че чак ръси мозък навсякъде и за 2 минути в предаването заявява, че ѝ е ясно всичко за всеки там. Единствената експертиза, където може да има претенции, знаем къде е, ама там има и доста по-отракани от нея, тъй като те са минали точно по пътя, по който тя върви в момента. Ако хората се чудят, защо толкова последователи е качила за два дена, могат и те да обявят в национален ефир, че са ок за клатинг с до 60+ годишни мъже и на тях също ще им пламнат профилите. Със сигурност има стотици предложения вече за издръжка, така че очаквам много скоро да се появи с някой белобрад старец и да обяснява колко са влюбени.

Марто по-добре актьорстваше, макар че още на празния поглед в книгата беше ясно, че очаква всеки момент влизането ѝ. Неслучайно не му се е получило като покер играч с тая слаба актьорска игра. Два пъти съм му изгледал НадкасТ-а , където обяснява за покер "кариерата" си и сам си признава, че не е пускал дори онлайн покер, нито калкулация, нито е чел теория, общо взето е на ниво "братлето от кафето в ма'алата", но продължава да се пише по медии, че и тук, че бил милионер от покер, което е повече от нелепо. Почти сигурно покерът е един от големите му разходи, а не приходи, затова и го е спрял , и цъка с братленцата само на домашно от време на време. За толкова скучен живот като неговия, ако беше печеливш играч, щеше само това да прави, тъй като тръпката и адреналина са брутални, а за него това е рай. Обаче ако не си печеливш, се потъва много бързо и дълбоко, та го разбирам. Единствената заплаха която се сещам, че може да го притеснява от гаджето му е, че са се виждали преди да е навършила 18г, което според мен, е почти сигурно. Друго няма с какво толкова да го заплашва, че "ще му развали реномето". Малко на луда и обсесивна бие това момиче, та дано му се махне от живота скоро и да ходи там при дядо си някъде да я гледа...

Пуснах Е8, там по-обстойно:

Много готино Blush

# 1 769
  • Пловдив
Не виждам с какво Мартин я подвел. Вероятно един ден просто ѝ е казал, че годините биха били пречка за в бъдеще и е най-добре да се разделим. Тя е казала добре. И са се виждали за секс. Тя е била наясно, че е само секс, но като щраус си е заравяла главата в пясъка, вярвайки, че ще промени мнението му за взаимоотношенията им.

Общи условия

Активация на акаунт